Stankovicsergio
Poznat
- Učlanjen(a)
- 14.11.2025
- Poena
- 45
Koji model tačnije?One ZTE sto su davali ranije lose spajaju dva benda a i puno suma primaju.
Narucio sam Huawei pa javljam razliku.
Zna li neko koja je trenutno najjeftinija varijanta za 5G, a koja za 4G KN, ako bih uzimao preko agenta?
Za sve varijante ti je 25% preko terenskih agenataZna li neko koja je trenutno najjeftinija varijanta za 5G, a koja za 4G KN, ako bih uzimao preko agenta?
Da, preuzmi HuaCtrl aplikaciju i zaključaj na ta dvaDa li neko ima Huawei B528s-23a spaja li B1+B3?
Kako proveravaš da li ima ažuriranja? Kod mene piše da nije dostupno a imam isti ruter.Stiglo novo azuriranje za ZTE K20 dodali opseg 28 i sada moze da izgura 50mbs kao od sale, takodje sam primetio da su dosta nize latencije kad otvaram stranice na sajtovima. Problem sa grejanjem rutera videcemo je'l je resen 🙂
Znaci bolji je od MF295F?Stiglo novo azuriranje za ZTE K20 dodali opseg 28 i sada moze da izgura 50mbs kao od sale, takodje sam primetio da su dosta nize latencije kad otvaram stranice na sajtovima. Problem sa grejanjem rutera videcemo je'l je resen 🙂
192.168.0.1 tu se logujes i proveris, vidi mozda ti je podeseno da azurira automatski pa je vec odradio. Odes na Pocetna i u informacije o uredjaju ides na vise detalja tu pise koja je trenutna verzija za fw na uredjaju. Ovo je verzija koja je kod mene nakon azuriranja BD_SRBA1K20V1.0.0B06.Kako proveravaš da li ima ažuriranja? Kod mene piše da nije dostupno a imam isti ruter.
Nisam koristio taj model, K20 ima problem sa pregrejavanjem konstantno se restartuje ako se ne stavi neki pasivni hladnjak na chipset ili doda aktivno hladjenje... Mozda su ispravili sa azuriranjem videcemo. 😀Znaci bolji je od MF295F?
Frekvencijski opseg od 700mhz koji ima jaci domet i moze da putuje vece daljine.Sta je tacno opseg 28?
Ali ima i manje brzine.Frekvencijski opseg od 700mhz koji ima jaci domet i moze da putuje vece daljine.
Da li si probao sa jeftinim USB hladnjakom-postoljem za laptop? Posto mu je vec vazdusna cirkulacija predvidjena da ide odozdo na gore, ako ga postavis tacno iznad ventilatora u postolju , mozes da dobijes prilicno jeftino resenje...naravno ovo je zakrpa, ne pravo resenje, ali je meni dosta puta pomoglo...just 2 c.192.168.0.1 tu se logujes i proveris, vidi mozda ti je podeseno da azurira automatski pa je vec odradio. Odes na Pocetna i u informacije o uredjaju ides na vise detalja tu pise koja je trenutna verzija za fw na uredjaju. Ovo je verzija koja je kod mene nakon azuriranja BD_SRBA1K20V1.0.0B06.
Nisam koristio taj model, K20 ima problem sa pregrejavanjem konstantno se restartuje ako se ne stavi neki pasivni hladnjak na chipset ili doda aktivno hladjenje... Mozda su ispravili sa azuriranjem videcemo. 😀
Resio sam jos prosle godine, stavio sam termalnu pastu i vezicom pricvrstio na cipset neki stari hladnjak od maticne ploce a sa druge strane sam zakacio 12cm ventilator da duva u ruter i vise se nikad nije ugasio. 😅Da li si probao sa jeftinim USB hladnjakom-postoljem za laptop? Posto mu je vec vazdusna cirkulacija predvidjena da ide odozdo na gore, ako ga postavis tacno iznad ventilatora u postolju , mozes da dobijes prilicno jeftino resenje...naravno ovo je zakrpa, ne pravo resenje, ali je meni dosta puta pomoglo...just 2 c.
B20 se kaci na udaljene bazne stanice i padne brzina, ali nocu ovde gase sve osim B20 i mozda B28 radi nisam proverio jos 🙂Pogledajte prilog 551444
ZTE K20 jel beše opseg 20 je onaj dreš najsporiji.
E hvala ti na odgovoru, to sam i uradio odštiklirao opseg 20 i nemam problema. Radi super, sve opsege sam štiklirao jer u samo jednom trenutku se pojave svi opsezi na ZTE K20 novo ažuriranje je super. Dalje više mu ništa ne ažuriram. 😇 Vidiš kod mene u odnosu kod kolege koliko opsega ima to pojavi samo u jednom trenutku procedura je sledeća:B20 se kaci na udaljene bazne stanice i padne brzina, ali nocu ovde gase sve osim B20 i mozda B28 radi nisam proverio jos 🙂
Sa obzirom da je američka proizvodnja nije ni čudo.B28 nema svuda?
Jer na telefonu nisam nalazio?
Ahahahah, sve zavisi kako uneseš pojam na Google, hahahahah.Sa obzirom da je američka proizvodnja nije ni čudo.
Salim se malo ali je ovo prvi rezultat kad trazis b28
"The B28, originally Mark 28, was a thermonuclear bomb carried by U.S. tactical fighter bombers, attack aircraft and bomber aircraft. From 1962 to 1972 under the NATO nuclear weapons sharing program, American B28s also equipped six Europe-based Canadian CF-104 squadrons known as the RCAF Nuclear Strike Force."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari