Šta je novo?

[A1] Kucni net

Pogledajte prilog 547385
Jel neko moze da protumaci jel ovo radi na 4CC ili je NR pa kad zatreba pali i njega. Ne koristim ja ruter pa ne znam bas kako radi u praksi. Cini mi se da je ranije bio 5G vidljiv
Uređaj trenutno radi u 4CC režimu (4G/LTE). Oznaka "B" se koristi isključivo za 4G mrežne opsege, dok se za 5G opsege koristi oznaka "n" (n78 ili n1). Kada je ruter rasterećen, nema potrebe za velikim brzinama, automatski se prebacuje na 4G mrežu. A svakako se može javiti agregacija 4 B + 1 n, kada za tim ima potrebe, pod uslovom da je signal dovoljno jak i bazna stanica nije preopterećena.

Poslednja izmena:
Ma da uređaj ima malo protoka 1.5 terabajt mesečno top. Tako da kontam da je sam otišao u 4G mode. Iskreno nisam imao vremena da idem do rutera testiram speed test sa punog signala. Svakako je i 4CC i vise nego dovoljan. Samo me zanimalo. Drugar ne pati od brzine njemu je bitno da mu odradi posao a koja je mreza zabolega uvo 😂. To sam vise ja znatizeljan nego on xD

Sledeće nedelje ću uzeti 5G kućni net duo paket. Pošto vidim da ne nude više onaj 20% vaučer popust, da li neko zna ako je ovo i dalje moguće aktivirati ako se uzme neki od ponudjenih paketa u julu?

Znam da ti vaučeri traju do kraja septembra, ali nisam siguran da li su samo za one koji su potpisali ugovor pre jula, ili važe i za nas koji potpišemo ugovor posle tog vremena (i pre oktobra)?
Danas sam zvao agenta u Bg, bas zbog tog paketa 5G Kucni Net Duo, rekao mi je da moze preko njega 25% i sa 3499 din da izadje 2625 din. Ako ti treba broj, piši mi. Nego, ušao sam u ovu temu baš da pitam kako to sve radi, s obzirom da nikad nisam koristio 5G Kućni Net i TV? Trenutno u zgradi kod pionirskog parka, postoji samo koax SBB koji bi da otkačim, pa mislim da uzmem ovo. Dal je ok zamena, tj bar da isto radi, da nije lošije? Na SBB sam trenutno na paketu 300/30.

Da li je neko skoro dobio 50% popusta na 5G kućni net nakon zahteva za raskid ugovora? Vidim da svi pišu o 20%, 25% u poslednje vreme.

Ističe mi ugovor uskoro pa planiram da raskinem. Hvala!

I mene zanima da li daju ako se podnese raskid za raskid ugovora, dobiti više od 25% za 5g Kucni net da bi te sačuvali.. Ako za običan kućni net 4g daju 50%,zasto ne bi za 5g dali barem 30-35,ako se podnese raskid ugovora.
Neko ce naići da potvrdi to.

… prijavljivali su ljudi da im je ponudjeno 50%, mislim i neki mesec za dinar… svakako je za obnovu, pod ovakvim uslovima, bilo manje ljudi koji su ovome pisali… mislim da je 50% realna opcija, sok ne prošire svoju optičku mrežu…

Nazad
Vrh Dno