Šta je novo?

[A1] Kucni net

Искористио један од 2 кода за 20% јуче за уговор за КН 5G Basic за адресу у БГ (1920 дин). Већ имам Нео Сурф са 50% попуста и КН 4G са 25% попуста на адреси у другом граду.

Никад брже нисам потписао уговор, све решио за 10 минута. КН на 5G лети, више него довољно за моје потребе кад сам у БГ.

Znaci nema vise 50% na kucni net? Sada najbolje sto moze je tih 20% jel

Ja nisam ni pokušao da tražim više od 20% s kodom ( bio bih previše alav, Neo Surf su mi dali sa 24m/50% a KN 4G mi je već poslednjih 6 godina sa popustom od 25%).
U odnosu na MTS-ove Box pakete i stalno cirkuzanje sa njima oko produžetaka ugovora, ćeif promene uslova i random cena-A1 je milina....

Da li ZTE K20 koji daju u A1 za 4G ima mogućnost povezivanja spoljne antene, u teoriji ima ali pregledah uređaj i ne nalazim konektore?

ZTE K20 nema konektore za eksterne antene.

Pitanje: ugovor potpisan na jednu cenu gde je garantovano da će ta cena da bude dok traje ugovor, sad stigao račun sa cenom 150 dinara većom od ugovorene. U čemu je štos?

Dodatne usluge koje se plaćaju van paketa?

Pa to su svi operateri lažovi i prevaranti. Svako hoće da naplati više od ugovorenog, neko više, neko manje. Krenuli da naplaćuju fiksni 200 dinara mesečno iako nisam ni tražila ni potpisala za fiksni (nigde u ugovoru to nemam). Sad me zanima posle koliko dana od isteka roka za plaćanje isključuju?

Kako moze fiksni da se naplacuje uz ugovor za KucniNet? To nekako nema smisla? Da nije slucajno A1 NetProtect dodatak (on je 200din). Juce mi ja radnica u poslovnici rekla da sad to svima ukljucuju automatski kod sklapanja novih ugovora. Ne bih ni ja shvatio da mi je ukljuceno da nisam ceprkao po aplikaciji dok je ona dovrsavala ugovor i slučajno video i trazio da mi se odmah deaktivira.

Ja imam Duo 5G Kućni Net (net+tv) tako da ladno mislili da ako imam dve usluge, da mi treba i treća (čak mi dodelili i broj fiksnog telefona) sve piše na računu, tako da jeste fiksni telefon

Jel neko probao da pojaca 5G signal nekom antenom?
4G mi je na 100% -60db do -65db, ali cim ukljucim automatski 5G/4G , internet je neupotrebljiv jer je signal za n78 50% -110db

Koliko sam video, ispod tog poklopca je bateria. Na slikama se vidi da pod istom broju ima is a sa antenama a na vrhu se nalaze ušice z antene.

U dokumentu sa specifikacijama za external ports piše:
  • 4 x RJ45 (GE, 1 x WAN/LAN, 3 x LAN)
  • 1 x RJ11 (FXS, CSFB/VoLTE/VoIP*)
  • 1 x SIM Slot (4FF), eSIM supported
  • 1 x DC470(DC12V)
  • 1 x Micro-USB (Factory test)
Tu nisu pobrojani ni SMA priključci ni TS-9 priključci.

Sledeće nedelje ću uzeti 5G kućni net duo paket. Pošto vidim da ne nude više onaj 20% vaučer popust, da li neko zna ako je ovo i dalje moguće aktivirati ako se uzme neki od ponudjenih paketa u julu?

Znam da ti vaučeri traju do kraja septembra, ali nisam siguran da li su samo za one koji su potpisali ugovor pre jula, ili važe i za nas koji potpišemo ugovor posle tog vremena (i pre oktobra)?

@Mission_AD

Vaučeri su mogli da se preuzmu do 30.6., dakle ako nisi preuzeo do tad, nemaš mogućnost da preuzmeš svoje vaučere. Ali, ako imaš vaučer od nekoga ko je preuzeo do tad, možeš sa tim vaučerom da uzmeš novi ugovor (npr. taj 5g KN duo) do 30.9. i onda na njega imaš 20% popusta, a onaj od kog si dobio dobija isto 20% do kraja UO ili valjda beše 6 meseci ako nije pod UO.
Znači, ako ti ja ili neko drugi da vaučer sa kojim ti sklopiš novi ugovor za KN, imaćeš i ti 20% i ja (ili taj drugi) 20%.

Sa poslednjim ažuriranjem aplikacije, izgleda da nema vise ni mogućnosti da se pogledaju generisani vaučeri.

Nazad
Vrh Dno