Šta je novo?

[A1] Kucni net

Aha to je onda predzadnja lampica. Ja sam pisao za prvu lampicu.
Ta mi je uglavnom zelena kada je 5G, a kad prebacim u podešavanjima rutera na 4G onda postane bela.

Sad sam pročitao gore da je u pitanju jačina signala. Mada meni je brzina debelo iznad deklasirane i sa ovom zelenom lampicom.

Prilozi

• IMG_5551.webp
    IMG_5551.webp
    15.7 KB · Pregleda: 93
Poslednja izmena:
Otkačio sam se od MTS, tj. istekao ugovor.

Nemam optiku, što znači da su mi opcije opet MTS, 50/8mb, 24 meseca po 3750 din. Preskupo!

Na mojoj adresi što se A1 može samo 4G net. Uzeo sam danas ruter na probu, deluje mi okej za sada. Na WiFi su dva telefona, TV i laptop. Pustio sam YT na televizoru, YT na laptopu, pustio World of Tanks i ping u igri mi je bio od 50 do 110 ms ali je otprilike više bio na oko 60ms. Ipak par sati je premalo da bih stekao neko utisak. Uzeo bih samo internet, TV ne gledamo ima već neko vreme.

E sad, ako sam vas ja dobro razumeo ovde u vezi 5G:

U istoj ulici, moj broj 22 nema 5G, neki između imaju optiku a na primer broj 58 ima 5G. Kontam, ako ima on, što ne bih imao ja? To je 260 metara od mene uzbrdo.

Ja bih onda trebao da tražim net na toj adresi a u ugovoru da stavim moju iz LK? Priključim kod sebe i to je to? Ali to ne može ako hoću i TV?

Oprostite meni grešnom ako sam malo nesiguran. Nemam opcije a nemam ni para za bacanje da me MTS globi za ništa.

Nemam optiku, što znači da su mi opcije opet MTS, 50/8mb, 24 meseca po 3750 din. Preskupo!

Na mojoj adresi što se A1 može samo 4G net. Uzeo sam danas ruter na probu, deluje mi okej za sada. Na WiFi su dva telefona, TV i laptop. Pustio sam YT na televizoru, YT na laptopu, pustio World of Tanks i ping u igri mi je bio od 50 do 110 ms ali je otprilike više bio na oko 60ms. Ipak par sati je premalo da bih stekao neko utisak. Uzeo bih samo internet, TV ne gledamo ima već neko vreme.

U istoj ulici, moj broj 22 nema 5G, neki između imaju optiku a na primer broj 58 ima 5G. Kontam, ako ima on, što ne bih imao ja? To je 260 metara od mene uzbrdo.

Ja bih onda trebao da tražim net na toj adresi a u ugovoru da stavim moju iz LK? Priključim kod sebe i to je to? Ali to ne može ako hoću i TV?

Oprostite meni grešnom ako sam malo nesiguran. Nemam opcije a nemam ni para za bacanje da me MTS globi za ništa.
Ako hoćeš i TV, onda ne može fora sa drugom adresom gde "može" 5G.

Uzmi a1 sim i 5g fon i testiraj po kuci da li hvatas 5g i gde, a ako hvatas prijavis net kao sto si napisao i uzivas u 5g kod tebe u kuci.

Uzmi a1 sim i 5g fon i testiraj po kuci da li hvatas 5g i gde, a ako hvatas prijavis net kao sto si napisao i uzivas u 5g kod tebe u kuci.
Moze i da prijavi i ako nema 5G , da dobije ruter 5G, koristi ga na 4G+, pa kad za mesec dva bude dobio 5G signal sam ce uhvatiti.
I 4G+ je odlican, ako nije bazna preopterecena zna ici i do 250 Mb/s....

Nece dobiti 5g ruter ako adresu ne vide u sistemu.

Produžio ugovor pre mozda 2 meseca za Kucni Net 50/10,dali mi 50%,placam nekih 870 din mesečno..
Pitao agenta za prelazak na Kucni net 5g basic, 100/20..Daje mi popust 25% za 1800din mesečno.
Da li je ok ponuda?

Pa to je to,ne otvarju se vise za 5g. Bar niko nije pisao da je dobio vise. Ne znam kako bi izgledalo kad bi,naknadno,nekog dovukao u A1 pa vauceri pa jos 20% ali to je vec ono,sto se babi snilo.😁

Ne moze odmah,mozda moze kasnije. Treba tacno iscitati sta su nazvrljali u pravilima.Ako moze za postpejd paket,sto ne bi moglo i za kucni net.

Bem li ga, plus mi rekao da je istekla ponuda sa vaučerima do kraja juna bila aktivna.
Mada 25% je 1800,-50 eracuna, izadje 1750, mozda to nije loša ponuda za 5g.

Uradio sam to.. Stigao odgovor da ne može, zato što sam sklopio ugovor za 4g a tražim sad da se prebacim na brzinu koja je 100/20, a to je basic 5g..Za njega je drugi i ruter i druga priča totalno. Odbili me, ali mi agent ponudio ovo što pišem iznad.

Kad ti istekne ugovor ti sutra dan odeš i podneseš zahtev za raskid ugovora, posle te zovu da ti daju ponudu koju ne možeš odbiti.. 😀

Da, odeš u poslovnicu kad ti istekne ugovor i podneseš zahtev za raskid ugovora, oni te posle zovu ubrzo a najdalje do preseka stanja.. Ponudiće ti odmah 50 % kad te bude pozvala.

Zahtev za raskid ugovora može da se podnese i pre isteka ugovora u toku poslednjeg obračunskog perioda u toku ugovorne obaveze. Ugovor se tada raskida zaključno sa krajem obračunskog perioda. Zahtev može da se podnese i preko forme na sajtu A1.

Naravno da moze, ali ako hoćeš da dobiješ što bolje benefite onda ovako kako sam opisao.

Да ли постоји ограничење за количину података, након чега опада брзина?
На њиховој страници се помињу неки KućniNet L , KućniNet XL , KućniNet XXL пакети и сувише мале бројке.

Да ли постоји ограничење за количину података, након чега опада брзина?
На њиховој страници се помињу неки KućniNet L , KućniNet XL , KućniNet XXL пакети и сувише мале бројке.
To su stari paketi, više nisu u ponudi.

Nazad
Vrh Dno