nemanjaa1989
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.03.2019
- Poena
- 55
To da, ali ne prva lampica.@milosh30 suprotno je. Bela je 5G, a zelena 4G.
Prva lampica je za jačinu siglala.
To da, ali ne prva lampica.@milosh30 suprotno je. Bela je 5G, a zelena 4G.
Bela je 5G.To da, ali ne prva lampica.
Prva lampica je za jačinu siglala.
Ako hoćeš i TV, onda ne može fora sa drugom adresom gde "može" 5G.Otkačio sam se od MTS, tj. istekao ugovor.
Nemam optiku, što znači da su mi opcije opet MTS, 50/8mb, 24 meseca po 3750 din. Preskupo!
Na mojoj adresi što se A1 može samo 4G net. Uzeo sam danas ruter na probu, deluje mi okej za sada. Na WiFi su dva telefona, TV i laptop. Pustio sam YT na televizoru, YT na laptopu, pustio World of Tanks i ping u igri mi je bio od 50 do 110 ms ali je otprilike više bio na oko 60ms. Ipak par sati je premalo da bih stekao neko utisak. Uzeo bih samo internet, TV ne gledamo ima već neko vreme.
E sad, ako sam vas ja dobro razumeo ovde u vezi 5G:
U istoj ulici, moj broj 22 nema 5G, neki između imaju optiku a na primer broj 58 ima 5G. Kontam, ako ima on, što ne bih imao ja? To je 260 metara od mene uzbrdo.
Ja bih onda trebao da tražim net na toj adresi a u ugovoru da stavim moju iz LK? Priključim kod sebe i to je to? Ali to ne može ako hoću i TV?
Oprostite meni grešnom ako sam malo nesiguran. Nemam opcije a nemam ni para za bacanje da me MTS globi za ništa.
Uzmi a1 sim i 5g fon i testiraj po kuci da li hvatas 5g i gde, a ako hvatas prijavis net kao sto si napisao i uzivas u 5g kod tebe u kuci.Otkačio sam se od MTS, tj. istekao ugovor.
Nemam optiku, što znači da su mi opcije opet MTS, 50/8mb, 24 meseca po 3750 din. Preskupo!
Na mojoj adresi što se A1 može samo 4G net. Uzeo sam danas ruter na probu, deluje mi okej za sada. Na WiFi su dva telefona, TV i laptop. Pustio sam YT na televizoru, YT na laptopu, pustio World of Tanks i ping u igri mi je bio od 50 do 110 ms ali je otprilike više bio na oko 60ms. Ipak par sati je premalo da bih stekao neko utisak. Uzeo bih samo internet, TV ne gledamo ima već neko vreme.
E sad, ako sam vas ja dobro razumeo ovde u vezi 5G:
U istoj ulici, moj broj 22 nema 5G, neki između imaju optiku a na primer broj 58 ima 5G. Kontam, ako ima on, što ne bih imao ja? To je 260 metara od mene uzbrdo.
Ja bih onda trebao da tražim net na toj adresi a u ugovoru da stavim moju iz LK? Priključim kod sebe i to je to? Ali to ne može ako hoću i TV?
Oprostite meni grešnom ako sam malo nesiguran. Nemam opcije a nemam ni para za bacanje da me MTS globi za ništa.
Moze i da prijavi i ako nema 5G , da dobije ruter 5G, koristi ga na 4G+, pa kad za mesec dva bude dobio 5G signal sam ce uhvatiti.Uzmi a1 sim i 5g fon i testiraj po kuci da li hvatas 5g i gde, a ako hvatas prijavis net kao sto si napisao i uzivas u 5g kod tebe u kuci.
Naravno da moze, ali ako hoćeš da dobiješ što bolje benefite onda ovako kako sam opisao.
To su stari paketi, više nisu u ponudi.Да ли постоји ограничење за количину података, након чега опада брзина?
На њиховој страници се помињу неки KućniNet L , KućniNet XL , KućniNet XXL пакети и сувише мале бројке.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari