Šta je novo?

[A1] Kucni net

Moze li kontakt nekoga agenta A1.Cale bi uzeo paket televizija internet u 5g varijanti
Postavi ovde poruku pa će ti se javiti neko od agenata

Koliko je precizna app koja kaže da 20% kod nije iskorišćen? Jedna osoba kaže još pre par dana da je iskoristila moj kod a u app kaže da je kod neiskorišćen

Je li A1 agenti prodaje daju popust (i koliko %) na 5G KućniNet Duo i 5G KućniNet Duo Plus pakete?

Imam 4 koda, ne planiram da ih koristim, ako nekom treba neka piše na PM.

20, 25, moze i 50% al zato ti treba neka ozbiljna glava 😀
A je li moguće gledati razlicite TV programe na 2 televizora ako korisnik ima samo jedan ruter koji se dobija uz 5G KućniNet Duo? Da li se vrši neka doplata za tu uslugu?

Na koje sve načine je moguće povezati televizore sa A1 ruterom da bi se gledao TV program?

A je li moguće gledati razlicite TV programe na 2 televizora ako korisnik ima samo jedan ruter koji se dobija uz 5G KućniNet Duo? Da li se vrši neka doplata za tu uslugu?

Na koje sve načine je moguće povezati televizore sa A1 ruterom da bi se gledao TV program?
Mozes 5 uređaja da povezes i 3 koristis istovremeno ako se dobro secam. Mozes wifi ili njihov box da koristis. Na sva tri uređaja mozes da gledaš različite stvari. Svi se povezuji na isti ruter. I mozes svih 5 da povezea preko wifi

Јел интернет неограничен у сваком од понуђених кућних нет пакета у смислу да ли само првих 100, 150гб или нема ограничења за податке?

Ne mora sam vrh, ali da tako nesto...

Ponuda se zove za porodicu i prijatelje...

Pa to daju i u poslovnici pojedini radnici kad im fali target 🙂 zove se family&friends popust

Prvo ne znam da li ovde smem da postavim ovo pitanje.
Ukoliko moze evo i njega.

U mom mestu zbog slabog bezicnog interneta mogu da imam samo 10 Mbps-50 Mbps.
Jaci imam preko mobilnog u drugom mestu gde obavljam druge poslove.
Kako da znam koliko sam iskoristio interneta u ovom 10Mbps-50Mbs paketu?
Ako ovo uzmem kako da znam koliko mi ostaje pre nego sto brzina krene da pada?
Da napomenem. Ne igram igrice.

Treba da piše u modemu/ruteru.
1783341817251.webp

Hvala na brzom odgovoru, Pauče. Svaka čast. Još uvek nisam korisnik ali eto postaću igrom slučaja.
Dakle imam neki limit od 28.50GB mesečno.
Dnevna potrošnja u ovom primeru je 156.82MB. E sad ukoliko preteram od dodeljene mesečne potrošnje od 28.50GB pretpostavljam da se plaćaju neke dopune, zar ne? Ili možda grešim?

Mozda je to njegovo trenutno stanje od 100 ili 200gb koliko ima u paketu po punoj brzini. Posle toga kad se to potroši, smanji se brzina.

Mozda je to njegovo trenutno stanje od 100 ili 200gb koliko ima u paketu po punoj brzini. Posle toga kad se to potroši, smanji se brzina.
Ljudi sta vam nije jasno da je neograničen internet. Kakvih 100 200 GB. Lik je potrosio za 4 dana 28 GB to pise na slici. I to je informativne prirode... Šta ste se toliko zbunili

Nazad
Vrh Dno