Postavi ovde pitanje i trebalo bi da dobiješ odgovorDali ima neko kontakt agenta za Suboticu?
KućniNet i 5G KućniNet paketi: Ove tarife imaju definisanu maksimalnu količinu podataka pri maksimalnoj brzini, nakon čega se brzina smanjuje do kraja obračunskog perioda radi očuvanja resursa mreže:
- Standardni KućniNet paketi: Nakon potrošenih 500 GB, brzina se smanjuje na maksimalno 5 Mbps.
- 5G KućniNet paketi (Basic, Plus, Duo): Nakon potrošenih 1 TB ili 2 TB (u zavisnosti od pretplate), brzina se smanjuje na maksimalno 50 Mbps
To sam i kazao. (Jel vidiš 😉 pre citiranja)Batalite Chat GPT. On daje nepouzdane i netačne informacije, uključujući i ovu. Sve relevantne informacije imate na sajtu A1. Brzina se ne smanjuje nakon potrošene određene količine podataka nego je ostavljena mogućnost da je A1 smanji nakon utrošene određene količine podataka. U praksi, do sad se niko nije javio da mu je smanjena brzina protoka.
To sam i kazao.
Da li postoji ograničenja interneta kod tarifa 5G KućniNet?
Internet je neograničen. Razlike postoje samo u brzini prilikom preuzimanja/postavljanja fajlova u zavisnosti od tarife koje imate.
Pa to je čovek i pitao - da li može preći sa KN na optiku. Neće sigurno plaćati i KN i optiku.… naravno da može - ali, pitanje je da li je moguće preći na optiku i prekinuti ugovor za KN… do nedavno, nije bilo moguće preći sa 4g na 5g KN…
Može li bez prijavljivanja nasumične adrese da se dogovori ako znaš?
Znam da nije TB nedostizno, zato sam napomenuo da je svrha jako bitna. Ja sam na MTS mobilnom netu od 500GB tukao mesecno i po 400GB na Iris, ali to MTS ne tarifira u potrosnju iz paketa. Pa onda na kraju meseca izadjem na oko 800-900GB, ali me ne usporavaju jer je veliki deo moje potrosnje njihova Iris platforma. Zato sam i rekao da, prateci potrosnju, ukoliko je bilo i 10TB mesecno, ali da je najveci udeo Xplore, Insta, FB, YT, ne verujem da ce ograniciti brzinu. Ali skidati sa neta kompilaciju filmova od 10TB je mozda iz njihovog ugla osnov za smanjenje brzine u tom mesecu. Oni nisu rekli da ce sigurno svakome ograniciti, vec da zadrzavaju pravo u slucaju zloupotrebe. Na korisnicima je da budu fer i korektni i prema njima, pa i prema sebi pa da kazu da li je njihovo koriscenje zloupotreba ili ne.Da pise TB dnevno ne bi niko nista komentarisao. Pisalo je TB mesecno, sto nije nedostizno, sad ne pise koliko, sto je realno jos gore.
Da vas podsetim da je konkurencija prodavala pakete neogranicene (1TB mesecno) pa je interesovanje za to bilo nikako jer je A1 bio bolja opcija jer je neogranicen. Sad nije objektivno da se a1 isto to prasta.
Da pise TB dnevno ne bi niko nista komentarisao. Pisalo je TB mesecno, sto nije nedostizno, sad ne pise koliko, sto je realno jos gore.
Da vas podsetim da je konkurencija prodavala pakete neogranicene (1TB mesecno) pa je interesovanje za to bilo nikako jer je A1 bio bolja opcija jer je neogranicen. Sad nije objektivno da se a1 isto to prasta.
To sve razumem, i sve mi ima smisla. Samo bih želeo da znam da li postoje ograničenja podataka, i ako postoje kolika su i na kojim paketima. To je sve što bih želeo od njih, tj. da obaveste korisnike koji gledaju da uzmu ovakav net.U prevodu, ako ceo dan skidas torente i cepas tipa TB dnevno, da, ugasice te maksimalno. Sto je i normalno. Kao sto uvek za telefoniju ima informacija da se prevelik saobracaj moze dodatno naplatiti i da je za fizicka lica zabranjeno da preko broja obavljaju poslove call centara itd. U prevodu, ukoliko si biznis i zoves i pricas ceo dan ili ti treba 100TB neta dnevno, sklopis ugovor kao firma.
Dakle sve moze ali u normalnim kolicinama.
Dakle kao sto operateri prate potrosnju instagrama, fejsa ili tv aplikacija poput irisa, prate i ostale sadrzaje. Ne verujem da ce bilo koga da ogranice za recimo Duo paket i saobracaj xplore aplikacije, ali ako vide neke nerealne streamove ili torente, onda imaju osnov.
Shvatio sam da je to mesečna potrošnja. 3.75Sto bi ogranicili ako trosi oko 1Tb mesecno?
Molim te ispravi me ako grešim xDOd 10.3. koristim uslugu. Svakog dana rade dva Eon boxa,radi Kodi + real debrid+torrbox,redovno. Gledam cesto 4k naslove. Znaci heavy sam korisnik. Ne skidam torrente jer nemam potrebe za tim.
Potroseno do sad :
Kolega to je standard za sve teme, čak i one od dve, tri stranice.To je standard za ovu temu
Ukupna potrosnja od 10.3.Shvatio sam da je to mesečna potrošnja. 3.75
Molim te ispravi me ako grešim xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari