Šta je novo?

[A1] Kucni net

Kad je krenulo nije bilo popusta za 5G bilo je samo za 4G 25% posle su povecali cene paketa pa ponudili 25% za sve
300/50 paket je bio 2 199 pa je uvećan na 3 199 i stoji da je to stara cena i trenutno je "popust" na 2 699

Poslednja izmena:
Mali info za sve koji kubure sa lošim signalom, za relativno male novce sam kupio Mikrotik SXT LTE6 kit, antenu i modem u jednom, lovim maksimalnu brzinu 50/10, bazne stanicu su udaljene oko 4km od mene. Pre toga sam sa Zte mf296R imao prejadnih 6/4mbps. Radi se o 4G internetu.

Postovanje drustvo,
Da li je neko kupio ove 5G rutere iz Bugarske (sa kupujemprodajem, prodaje covek iz Dimitrograda ). 1777640771375.png
U pitanju je MC801A, i ako jeste, kakva su iskustva? Posebno me interesuje koji SW/FW koriste? Hvala unapred.

Imate u Aldiju u Nemackoj njihove nove po 99 evra otkljucane za sve mreze, nadju se i na e bay polovni po 60 70. Pa ako imate nekog da vam donese.

… na bugarskom oglasniku, za svaki od tih Yettel rutera, napomenuto je da radi samo sa njihovom Yettel karricom… jedino da su ovde dekodirani ili je neka druga priča… pitaj prodavca da ti odradi neki test sa A1 karticom..,

ja sam uzimao za coveka koji ima 4G net od A1, napokon je batalio njihov ruter s kojim je jedva ima 20-30mbps(na selu), sa ovim yettelovim je imao konstantno 60+, zbog CA. Elem, uporedjivao sam ga sa mojim NX520v od A1 posto ja imam 5G kucni net, i cini mi se da su rame uz rame. Uredjaj je nov cini mi se, nikakve greske, sad za to fiksiranje mreza nemam pojma, nisam se zezao. znam da sam na MTS imao 4G i brzine fazon 250mbit/s, tako da jr solidan ruter

ja sam uzimao za coveka koji ima 4G net od A1, napokon je batalio njihov ruter s kojim je jedva ima 20-30mbps(na selu), sa ovim yettelovim je imao konstantno 60+, zbog CA. Elem, uporedjivao sam ga sa mojim NX520v od A1 posto ja imam 5G kucni net, i cini mi se da su rame uz rame. Uredjaj je nov cini mi se, nikakve greske, sad za to fiksiranje mreza nemam pojma, nisam se zezao. znam da sam na MTS imao 4G i brzine fazon 250mbit/s, tako da jr solidan ruter
Sa ovog linka? https://www.kupujemprodajem.com/kom...eratorima/oglas/182419962?filterId=8263428634

Uzeh ja iz Aldija 5G Cpe 5S.
Sta ja znam....manji mi je protok od ovog sto sam imao sa B818, ali je upload bogme duplo veci.
Inace taj Zowee iz Aldija ustvari dodje Huawei 5G CPE 5S
Vidi se normalno u Huawei AI App.
Podrzava band lock iz developer opcija.
Za 100 evritja ko moze da mu se dostavi mislim da nema bolje

Postovanje drustvo,
Da li je neko kupio ove 5G rutere iz Bugarske (sa kupujemprodajem, prodaje covek iz Dimitrograda ). Pogledajte prilog 537920
U pitanju je MC801A, i ako jeste, kakva su iskustva? Posebno me interesuje koji SW/FW koriste? Hvala unapred.
Meni generalno nije bitno dal i dobro radi, ja ne kupujem 5G ruter zato sto mi treba, (a mozda i necu, nisu jeftini) nego zato sto razvijam SW koji bi trebalo da radi otprilike kao LTE-HMonotor, ali ne samo za Huawei, nego i za ZTE 4g/5g, (probao sam na ZTE MF286R) Mikrotik CAT12, B818 -263, B5353 (333 i 232), openWRT, ali to je sve sto imam za sad, pa razmiljam koja je najbolja opcija za testiranje. Naravno, ako ima dobrovoljaca (po jedan po modelu, paravno dobice licencu za koriscenje), samo ako nije problem da mi dostave log fajlove da bih mogao da popravim bagove.

Prilozi

• 4.jpg
    4.jpg
    193.2 KB · Pregleda: 44
  • 3.jpg
    3.jpg
    191.7 KB · Pregleda: 44
  • 2,jpg.jpg
    2,jpg.jpg
    290.1 KB · Pregleda: 41
  • 1.jpg
    1.jpg
    196.7 KB · Pregleda: 39
@11416617, da li misliš da možeš da otključaš ZTE rutere koji su izgubili dodatne opcije (band/cell lock) sa update-om FW?

Ja imam čist neoperatorski ZTE MC888, ali je već bio ažuriran na najnoviji firmware pre nego što sam ga kupio, pa su mu opcije debelo ograničene. Potrebna je superadmin šifra, koju je nemoguće saznati.

Da li uopšte mogu da izvučem log fajlove iz njega i kako?

Da li sada agenti daju više od 20% popusta za 5G Duo pakete ili ne? I da li nekako može da se dobije televizor za 1 din za 5G Duo pakete jer na optici daju?

Nazad
Vrh Dno