yugokoral
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.12.2014
- Poena
- 195
Ok je, ali ne vidi B7
Ok je, ali ne vidi B7
www.cellmapper.net
Ovde Dracula dobio 5g ruter ali mu nije radio 5g. Na slici liči 4 komada agregacija...
Ta opcija ne radi jer je ona namenjena za 5G SA, a kod nas postoji samo 5G NSA. Ne bi radio 5G i da imaš 5G signal. Dakle, kada izabereš opciju auto ili 5G/4G/3G (šta već ima), nemaš 5G signal? Da li imaš A1 5G signal na telefonu na toj lokaciji?
U MTS sam, u mom gradu slepci nisu uopste pustili 5g, ja sam mislio da je problem sa telefonom jer su imali problema da povezu Samsung i u startu neki ljudi sa samsungom ni u bgd nisu imali, ali nije, gde god drugo odem imam 5g.
Tako da nemam opciju da proverim A1 (drugari koji su u A1 imaju 5g u gradu, i Yettel ima, samo MTS nema)
Jedino...

Na onoj ranijoj slici imao si 4x agregacijuEdit:
Sad sam video pitanje, evo kako izgledaju parametri kod mene kad se prebaci samo na 4g only:
Na onoj ranijoj slici imao si 4x agregaciju
![]()
Bar tako mi izgledalo (ovo što piše band b3, b1, b3, b28) ako je to to. Znači ne mora uvek (sa ovim ruterom).
Mislim da nije dobro upload dobio prioritet. Pogledaj ping ti je savrsen kao da je softverski ogranicen broj paketa.Odličan download, ali zato upload...
Po zakonu "bez navođenja razloga".Такође мора ли да се да оправдан разлог због ког одустајеш или то није потребно кад је овај тип УО закључен преко интернета ?
Ove brzine postizem na mojoj lokaciji u A1 mrezi mereno na 5G telefonu. Za par meseci mi istice ugovor, ne znam da li bi ovo bilo dovoljno za koriscenje 5G duo paketa? Download je sasvim zadovoljavajuci, ali ne i upload...
Уколико се закључи УО на даљину и током тестирања од 2 недеље одлучиш да вратиш опрему, каква је конкретно процедура? Зовеш истог агента да њему вратиш или можеш у било којој А1 пословници? Такође мора ли да се да оправдан разлог због ког одустајеш или то није потребно кад је овај тип УО закључен преко интернета?
Trenutno imam optiku 200/200, ali je preskup osnovni paket, a nemam drugu opciju. Nemam mts optiku u zgradi, tako da ne mogu da koristim A1 optiku. Ranije kad sam imao ADSL 20/4, cesto me zezao i obican video poziv preko vibera, zbog malog uploada, pa kontam da bih mogao da imam problema. Ne uploadujem velike fajlove, tako da tu ne bih imao problema. Ping je isto solidan na 5G mrezi, 16-18-20ms.Pa download je skroz okej za 5g duo. Upload je manje bitan sem eto ako ne radis neki posao gde saljes ogromne fajlove, ako to nije slucaj onda je ovo skroz ok.
Tesko da ce svuda moci da se izvuce puna brzina, evo i kod mene cesto padne upload na 20 ali sta je tu je, i 20 je skroz korektno kad mi je jedina druga opcija mts adsl ili kabal, sa smesnim brzinama...
dok A1 isključivo koristi 3500MHz 5G i zato im je mapa "siromašnija". Ali su brzine svuda 1500+Mbps.
Ako želiš da ti oni rade update firmware-a i podešavanja rutera kad ih pozoveš, da, ako ne, ne mora.TR069
Jel ova stavka mora biti popunjena i aktivirana?
Ne postoji FUP u vidu potrošnje gigabajta, dakle količinski je skroz neograničeno.Šta piše u ugovoru za FUP za 5G KN? Ne bi trebalo da je isto kao i ua 4G. Trošim par zadnjih računa 700-800GB na 5G bi sigurno bilo više.
Da li stvarno zakljucavaju do 100mbps protok ili? Tipa uzeo sam danas kucni net plus i imam tacno 100mbps, prilikom aktiviranja skripte za zte mf296r stoji mi da je uspesan CA tj da se nakacio na oba (B1+B3)
Pitam zato sto ako stvarno rade lock na 100mbps da ne uzimam dzaba yagi antene od 11dBi i bacam pare ako necu dobiti niposto "bolje" rezultate.
Nisam uopste razocaran, samo me interesuje da li mogu da iscedim jos makar 10-20mbps iz njega, sa obzirom da DL test preko 16 plusa mi je uvek 140-150mbps-a.
Onda sam ispao malo glup (malo vise), bolje da sam uzeo "5g" posto imam zaista jak signal od A1 i meni LTE na nekom drugom paketu ide 150mbps ceo dan (B1+B3) bez ama ikakvih problema sem oko ponoci kad ugase stanice.Da. U paketu 100/10 je ograničeno na 100/10. Ako sa njihovom krš ruterom postižiš zaista tu brzinu znači da imaš mnogo dobar signal, a to znači i da nećeš imati mnogo benefita od antena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari