Uzeo sam pre neki dan 5G KućniNet Duo paket (Internet + TV) sa max download-om do 300 Mbps i max upload-om do 50 Mbps). Dobio sam ruter Tp-Link NX520V i A1 Smart Box.
Internet mi je odmah proradio. Download je oko 300 Mbps (ili čak i više), a upload nije baš prema specifikaciji nego varira između 30 i 40 Mbps. Ako ostane tako i nadalje, ja ću biti zadovoljan.
Problem, međutim, imam sa Xplore TV. Nije mi proradio još uvek, ni preko smart box-a, ni preko Android aplikacije, a ni preko web-a. Kod pokušaja povezivanja TV javlja grešku 0x02000000.
Inače, na dobijenom Android smart box-u rade sve druge aplikacije, osim Xplore TV.
Iz korisničkog servisa su mi rekli da sačekam da prođe 24 časa da se izvrši sinhronizacija, pa će onda navodno da proradi. Pošto se to nije desilo, uložio sam prigovor i očekujem (raz)rešenje.
-------------------------
MOLBA: Zamolio bih nekog od kolega, koji ima "5G KućniNet Duo" ili "5G KućniNet Duo Plus" paket, da pogleda šta mu piše u Ugovoru ili šta se vidi u Moj A1 aplikaciji pod Tarifni paket/Tarifa.
Kod mene piše samo "5G KućniNet", a ne "5G KućniNet Duo", pa sam sada posumnjao da mi radnica u poslovnici uopšte nije ni pridružila odgovarajući paket sa TV, već samo osnovni.
-------------------------
Nisam na to odmah obraćao pažnju, pošto sam uz 5G ruter dobio i smart box.