Šta je novo?

[A1] Kucni net

na mom je greskom pusten update nocu kad radi samo b20 4G
ZTE MC888D
Pogledajte prilog 516534
5G
18553759552.png

Test radjen sa obicnom postpaid karticom
Parametri
Pogledajte prilog 516535
Ovo su rezultati sa telefonom i ruterom ili oba , koji model, koji firmware, signal vidim da je odličan to bi trebalo da ide dosta bolje čini mi se

Ovo su rezultati sa telefonom i ruterom ili oba , koji model, koji firmware, signal vidim da je odličan to bi trebalo da ide dosta bolje čini mi se
Ruter je oboje napisah gore MC888D.I ja mislim da bi trebalo.Telefon pored izbacuje oko 600down bez problema

Kapiram , zato i pitam , koji je software u njemu , neki operaterski model verovatno , to je glavni problem jer je uredjaj odlican ali fw uzas verovatno
zadnji fw greskom povukao update mislim da je bio sa austrijske mreze bila je poruka na nemackom u njemu

… pa, otkači se sa LTE… ugasi konekciju, na početnom ekranu negde na ‘off’ i onda menjaj…

u network selection nemam auto i manual, to mi je u connection mode i nigde nemam search, vrv su sa updateom resili ali kako citam onda skripte nece raditi pa necu da ga updateam

Da li se je neko žalio a da koristi paket 100/10 na male brzine. Ja zadnja dva pa i više meseca nikada nisam izmerio brzinu preko 40 mbs. Što onda plaćamo kao za brži net a nikad nemamo brzinu barem 51 mbs. Tražih na A1 sajtu ali nema meil adrese gde da im skrešem, da plaćam ono što ne dobijam. Ajde ako neko zna neki meil nek napiše.

Ista situacija kao i kod mene , ako se telefon nalazi blizu 5g band-a , a van zone je gde može da pruži internet telefon će prikazati 5g ikonicu iako je povezan na 4g +4ca . Uglavnom povezan si na 4g . Kada bude podešen 5g band blizu tebe imaćeš veće brzine
5G NSA - non standalone 5G 🙁

Da li se je neko žalio a da koristi paket 100/10 na male brzine. Ja zadnja dva pa i više meseca nikada nisam izmerio brzinu preko 40 mbs. Što onda plaćamo kao za brži net a nikad nemamo brzinu barem 51 mbs. Tražih na A1 sajtu ali nema meil adrese gde da im skrešem, da plaćam ono što ne dobijam. Ajde ako neko zna neki meil nek napiše.
Nista neces dobiti, ja sam pisao mailove jer gase bandove posle 12-1 nocu i do jutra je internet neupotrebljiv, pitao sto onda placam kao da koristim ceo mesec.. i nista, kao to je politika A1 da gase bazne stanice i to je to

Možeš da promeniš na manji paket posle tri puna meseca korišćenja jačeg. Dužina ugovora i popust se ne menja. Bar ne bi trebalo. Mada u ovoj situaciji bolje malo sačekati dok se definiše ponuda agenata plus A1 dozvoli prelazak sa 4g na 5g pakete.

Kod mene je obrnuta situacija. Primetio sam poboljšanje u proteklih par nedelja. Brzine su mi sada bliže maksimumu nego sredini.
Iskreno sam iznenađen da tako dobro funkcioniše. Kad sam uzeo paket, kalkulacija mi je bila da će biti slabije ali sve preko 40 mi završava posao. Sa protokom vremena i prijemom novih korisnika, ne možemo očekivati da će biti bolje jer je jednostavno takva tehnologija. *** nije kabal... 5G bi trebalo da značajno popravi stvari - da se manje uzimaju 4G paketi tj da se ograniči broj korisnika 4G po baznoj stanici što već verovatno i sad rade i da ostatak ide na 5G gde može.

Možeš da promeniš na manji paket posle tri puna meseca korišćenja jačeg. Dužina ugovora i popust se ne menja. Bar ne bi trebalo. Mada u ovoj situaciji bolje malo sačekati dok se definiše ponuda agenata plus A1 dozvoli prelazak sa 4g na 5g pakete.
Nadam se da će uskoro omogućiti prelazak. Ne mogu ni dan više sa ovim 4g što hvata jedva 5Mbps.

Nazad
Vrh Dno