msi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.06.2009
- Poena
- 330
Ipak ima, sad sam našaoJel brendiran, ako jeste mislim da nema ta opcija, ja na MC888 pro takođe nisam nigde našao
Ipak ima, sad sam našaoJel brendiran, ako jeste mislim da nema ta opcija, ja na MC888 pro takođe nisam nigde našao
Hvala za info.Da. Tokom cele ugovorne obaveze dobijas popust od 25%
Svakako sacekaj do ponedeljka, kada ce dobiti bolji info i za nove pakete.. mozda za stare daju veci popust
Ovo su rezultati sa telefonom i ruterom ili oba , koji model, koji firmware, signal vidim da je odličan to bi trebalo da ide dosta bolje čini mi sena mom je greskom pusten update nocu kad radi samo b20 4G
ZTE MC888D
Pogledajte prilog 516534
5G
![]()
Test radjen sa obicnom postpaid karticom
Parametri
Pogledajte prilog 516535
Ruter je oboje napisah gore MC888D.I ja mislim da bi trebalo.Telefon pored izbacuje oko 600down bez problemaOvo su rezultati sa telefonom i ruterom ili oba , koji model, koji firmware, signal vidim da je odličan to bi trebalo da ide dosta bolje čini mi se
Kapiram , zato i pitam , koji je software u njemu , neki operaterski model verovatno , to je glavni problem jer je uredjaj odlican ali fw uzas verovatnoRuter je oboje napisah gore MC888D.I ja mislim da bi trebalo.Telefon pored izbacuje oko 600down bez problema
zadnji fw greskom povukao update mislim da je bio sa austrijske mreze bila je poruka na nemackom u njemuKapiram , zato i pitam , koji je software u njemu , neki operaterski model verovatno , to je glavni problem jer je uredjaj odlican ali fw uzas verovatno
Jel ti radi sad scripta, posle tog azuriranja?zadnji fw greskom povukao update mislim da je bio sa austrijske mreze bila je poruka na nemackom u njemu
nazalost ne.Probao sam vise njihJel ti radi sad scripta, posle tog azuriranja?
Tako sam i mislio, verovatno je ranije radila.nazalost ne.Probao sam vise njih
gde nadje? ovaj moj nije brendiranIpak ima, sad sam našao
Kad uđeš u interfejs rutera tamo što si rekao da ima Network selection, automatik i manual, klikni na manual i onda search.gde nadje? ovaj moj nije brendiran
Pogledajte prilog 516718
nemam, applyao i cak restartovao i nista
Rekao sam "Network Selection" a ne "Conection mode"Pogledajte prilog 516718
Imas li 5G signal na A1 broju u tvom telefonu?Rekao sam "Network Selection" a ne "Conection mode"
Nisam još testirao A1 ni na telefonu ni na ruteru, imam njihov pripejd ali nisam još uplatio dobar plan pa da probam i njih, na MTS nemam 5G a na Yettelu sam juče probao i na telefonu i na ruteru.Imas li 5G signal na A1 broju u tvom telefonu?
u network selection imam samo da biram 5g/4g ili samo 4g nigde nemam searchRekao sam "Network Selection" a ne "Conection mode"
u network selection imam samo da biram 5g/4g ili samo 4g nigde nemam search
Evo sad sam testirao 5G sa A1 karticom u 5g ruteru, puno je losije nego sa Yettel karticom.Imas li 5G signal na A1 broju u tvom telefonu?
Pitao ovog rekao da ce uskoro imati ZTE MC888 nove sa bugarskog Yettela.
Pa jel bar poslao neki test kod nas sa našim karticama na ovima što prodaje da vidimo kako to radi ili nije školovalao 🙂Pitao ovog rekao da ce uskoro imati ZTE MC888 nove sa bugarskog Yettela.
5G NSA - non standalone 5G 🙁Ista situacija kao i kod mene , ako se telefon nalazi blizu 5g band-a , a van zone je gde može da pruži internet telefon će prikazati 5g ikonicu iako je povezan na 4g +4ca . Uglavnom povezan si na 4g . Kada bude podešen 5g band blizu tebe imaćeš veće brzine
Nista neces dobiti, ja sam pisao mailove jer gase bandove posle 12-1 nocu i do jutra je internet neupotrebljiv, pitao sto onda placam kao da koristim ceo mesec.. i nista, kao to je politika A1 da gase bazne stanice i to je toDa li se je neko žalio a da koristi paket 100/10 na male brzine. Ja zadnja dva pa i više meseca nikada nisam izmerio brzinu preko 40 mbs. Što onda plaćamo kao za brži net a nikad nemamo brzinu barem 51 mbs. Tražih na A1 sajtu ali nema meil adrese gde da im skrešem, da plaćam ono što ne dobijam. Ajde ako neko zna neki meil nek napiše.
novi ti je fw kao i ja sto sam se zeznuo vidi se po godini 2025 što pišePogledajte prilog 516718
Ja na mom imam neki nordijski fw... Ne zna. Jel to ima neke razlike ili isto blokirannovi ti je fw kao i ja sto sam se zeznuo vidi se po godini 2025 što piše
pogledaj godinu dole onu drugu ako je 2023 ili 2024 probaj sa skriptom mislim da na tim nije blokiran nisam imao drugi ruter kod sebe da probamJa na mom imam neki nordijski fw... Ne zna. Jel to ima neke razlike ili isto blokiran
Možeš da promeniš na manji paket posle tri puna meseca korišćenja jačeg. Dužina ugovora i popust se ne menja. Bar ne bi trebalo. Mada u ovoj situaciji bolje malo sačekati dok se definiše ponuda agenata plus A1 dozvoli prelazak sa 4g na 5g pakete.Da li se je neko žalio a da koristi paket 100/10 na male brzine. Ja zadnja dva pa i više meseca nikada nisam izmerio brzinu preko 40 mbs. Što onda plaćamo kao za brži net a nikad nemamo brzinu barem 51 mbs. Tražih na A1 sajtu ali nema meil adrese gde da im skrešem, da plaćam ono što ne dobijam. Ajde ako neko zna neki meil nek napiše.
Kod mene je obrnuta situacija. Primetio sam poboljšanje u proteklih par nedelja. Brzine su mi sada bliže maksimumu nego sredini.Da li se je neko žalio a da koristi paket 100/10 na male brzine. Ja zadnja dva pa i više meseca nikada nisam izmerio brzinu preko 40 mbs. Što onda plaćamo kao za brži net a nikad nemamo brzinu barem 51 mbs. Tražih na A1 sajtu ali nema meil adrese gde da im skrešem, da plaćam ono što ne dobijam. Ajde ako neko zna neki meil nek napiše.
Nadam se da će uskoro omogućiti prelazak. Ne mogu ni dan više sa ovim 4g što hvata jedva 5Mbps.Možeš da promeniš na manji paket posle tri puna meseca korišćenja jačeg. Dužina ugovora i popust se ne menja. Bar ne bi trebalo. Mada u ovoj situaciji bolje malo sačekati dok se definiše ponuda agenata plus A1 dozvoli prelazak sa 4g na 5g pakete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari