Šta je novo?

[A1] Kucni net

Jel i dalje kucni net sim kartica radi redovno kad se ubaci u telefon?

Ima. Meni će doći prekosutra sa novim modemom i popustom ali mora novi ugovor, ne može stari korisnik.

Pa napisi kakve su cene i paketi jbmu))

Prečešljah sve ali ne nađoh odgovor. Da li se gigabajti prenose u sledeći mesec?

Ja ću ipak ugovor da potpišem 25 u mesecu jer smo tad obnovili prošli pa da ne plaćam 2 puta. Dobila sam novi Huawei modem.... I opet mi je pravio problem da mi samo nestane neta na uređajima. Pomerim modem da ne stoji iznad tv-a gde je tv antena i snimac za kamere i proradi mi net kako treba. 2 godine se mučim sa netom a da mi ne padne na pamet da pomerim modem 🥹

B535 najverovatnije taj daju terenci sad.Info od drugara sto radi u prodaji.Ali mora se trazi.Jel salju ZTE po defaultu.

Jeste B535-232a. Ja sam odmah tražila Huawei modem. Nisu mi nudili zte.
Radi i stari B525 ok ali ako se flesuje drugi fw.Ali mora se otvara imam 2 komada samo sa drugim operaterom se koriste.A B535 je bolji dosta i stabilniji uredjaj.

Je l' ima neko broj terenskog agenta za Čačak? Ili eventualno u poslovnici da tražim Huawei uz onaj Lidl popust.

Uf, hvala na odgovoru. Teško da ću doći do terenca. Je l' bih mogao da ubacim A1 karticu u ovaj sad neki B311-221 što imam od telenora? Ili bi moralo tu neko podešavanje da se radi od strane A1? Pa ako ništa bar da vidim jel mi bolje radi ZTE koji dobijem ili ovaj Huawei B311.

Uf, hvala na odgovoru. Teško da ću doći do terenca. Je l' bih mogao da ubacim A1 karticu u ovaj sad neki B311-221 što imam od telenora? Ili bi moralo tu neko podešavanje da se radi od strane A1? Pa ako ništa bar da vidim jel mi bolje radi ZTE koji dobijem ili ovaj Huawei B311.
Ne kontam sto je teško? Uglavnom dodju ljudi do tebe. Ako si veće mesto imaju i vise agenata. Tako da ne bi me čudilo da se možeš naći i isti dan :)

U zadnjih 7-8 dana negde od 16:45 do 17:00 nestaje signal na ruteru. Prekid traje od 5-10 min kako kad. To je u Koceljevi. Da li još neko ima ovaj problem i da li se zna uzrok?

Meni rekoše da net protect mora biti uključen prva 3 meseca, a posle može da se deaktivira pozivom call centra. Mislim da je neko pisao da može samo prilikom zaključenja ugovora da se isključi net protect. Jel imao neko iskustvo? Mislim cca 100 din nije neka razlika al čisto da proverim info. :)

Krajem prošle godine kada sam sklapao ugovor, meni je rečeno da ga mogu isključiti kada prođe jedan pun obračunski period. Moguče da su sada povečali na tri jer niko to ne želi pa forsiraju

Ja sam potpisivao novi ugovor pre mesec dana, deaktivirao sam netprotect sutradan preko aplikacije.

Meni su nudili prošli ugovor net protect za dž iako sam rekla da mi ne treba a onda su ga naplatili.. Posle žalbe su ga ugasili.

Hvala ljudi. Verovatno tako bezveze ubacuju tu opciju, pa ću isključiti nakon ta 3 meseca kako mi rekoše.

Pogledaj ti i u aplikaciji da li možeš da ugasiš (ako se loguješ putem broja telefona, preko admin stranice rutera možeš da dobiješ sms na broj od kućnog neta), ili pozovi call centar i pitaj njih. Čisto da ne plaćaš nešto ako ne moraš.

Pogledaj ti i u aplikaciji da li možeš da ugasiš (ako se loguješ putem broja telefona, preko admin stranice rutera možeš da dobiješ sms na broj od kućnog neta), ili pozovi call centar i pitaj njih. Čisto da ne plaćaš nešto ako ne moraš.
Da, da, pogledaću, kao krajnja opcija 3 meseca, a probaću i pre. Znam za ovaj Moj A1 sajt ako na to logovanje mislis, tu generalno oko telefona mogu da se aktiviraju i deaktiviraju stvari. Pretpostavljam da će tu biti i stvari za kućni net.

Nazad
Vrh Dno