Jeste B535-232a. Ja sam odmah tražila Huawei modem. Nisu mi nudili zte.Koji model HUAWEI?
Radi i stari B525 ok ali ako se flesuje drugi fw.Ali mora se otvara imam 2 komada samo sa drugim operaterom se koriste.A B535 je bolji dosta i stabilniji uredjaj.Jeste B535-232a. Ja sam odmah tražila Huawei modem. Nisu mi nudili zte.
Ne kontam sto je teško? Uglavnom dodju ljudi do tebe. Ako si veće mesto imaju i vise agenata. Tako da ne bi me čudilo da se možeš naći i isti danUf, hvala na odgovoru. Teško da ću doći do terenca. Je l' bih mogao da ubacim A1 karticu u ovaj sad neki B311-221 što imam od telenora? Ili bi moralo tu neko podešavanje da se radi od strane A1? Pa ako ništa bar da vidim jel mi bolje radi ZTE koji dobijem ili ovaj Huawei B311.
Da, da, pogledaću, kao krajnja opcija 3 meseca, a probaću i pre. Znam za ovaj Moj A1 sajt ako na to logovanje mislis, tu generalno oko telefona mogu da se aktiviraju i deaktiviraju stvari. Pretpostavljam da će tu biti i stvari za kućni net.Pogledaj ti i u aplikaciji da li možeš da ugasiš (ako se loguješ putem broja telefona, preko admin stranice rutera možeš da dobiješ sms na broj od kućnog neta), ili pozovi call centar i pitaj njih. Čisto da ne plaćaš nešto ako ne moraš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari