Pa onda nisi radio Reset nego restart. pravi reset dovodi do vraćanja na fabrička podešavanja.Jesam, ali sve isto, ne mogu da vratim taj blokirani uređaj, tj, da ga odblokiram. Izgleda jedino da ga vratim na fabrička podešavanja ... klik na čarobno dugmejer ništa ne nalazim gde bih to mogao vratiti.
Non stop mi izbacuje obaveštenje za update firmware-a, iako sam iskljucio auto update. Čak mi dok nešto pretražujem po netu prebaci na admin panel i traži update. [emoji3]
Huawei ima istu politiku ima kao i u mobilnoj industriji, a taman sam mislio da su na ovom polju normalni.
Ma da, pogrešno sam se izrazio, rerstart nije ništa rešio. A uradio sam reset, što sam ustvari hteo da izbegnem i zbog čega sam i pitao za savet i onda ponovo sve iz početka dok sam sve ispodešavao. I kad pogledam, na kraju je najlakše bilo da to uradim odmah![]()
Da, imao je nekad tu opciju na slici koju je postavio @yugokoral, ali sad više to nema ... nema više ni mogućnost otvaranja SMS-a recimo, nešto se pobrkalo kod njega. Nosio sam ga na reklamaciju i vratiše mi ga kao popravljenog. Sad ima SMS, ali ovu opciju za crnu listu i dalje nema. Samo beskrajno vrti onaj kružić kada se klikne na taj meni. Ali OK, sada je urađeno šta je urađeno, a kad mi istekne ugovor uzeću novi sa novim ruterom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari