koji kucni net imas?
A ako je to fizički nemoguće? [emoji53] Tipa, ja sam iz npr Niša, a ta osoba iz npr Beograda? Kako onda?Odete zajedno u poslovnicu i...
buraz,fora je sto ja sa nekim krsh antenama sam izvlacio max 67mbit/s.....medjutim varijacije su jake verovatno je je signal slab,oko 103dBm. ali zadnjih nedelju dana ne prelazim 30mbit/s i pitam se jel do njih,a pre ce biti da mi pukao neki koaksijalni kabl...
Имам питање.
Тренутно сам у Сокобањи на одмору, овде у апартману имам Вип кућни нет.
Мислим да је пакет М.
Како врши провера стања, ја кад одем на вип кућни нет/провера стања аутоматски ме пребаци на стање?
Колико тај пакет има ГБ? На сајту пише 100, а на проверибесконачно.![]()
Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
Pozdrav svima.. za 3 meseca mi istice ugovor kod sbba i trazim alternativu. Treba mi samo internet (nikakvi dodatni nameti) pa jedino sto sam nasao je orion i vip kucni net.
Ono sto me najvise zanima jeste stabilnost vip kucnog neta. Ima li pucanja i koliko cesto ? (ako puca na svakih pola sata, sat, 12h.. onda da zaobidjem)
Imaces prekide u radu, zbog tih prekida sesija. Nece to biti prekid od sat-dva, ali moze i po minut da potraje.
Imaj na umu da sada mozes recimo i kod MTSa da uzmes mSAT najmanji paket, 100GB 4G, bez ogranicenja brzine (koliko sam uspeo da vidim), plus dobijas i satelitsku TV (ili je daj nekome).
Mrzi da proveravam tacno cene, ali mislim da izadje jeftinije i od svih VIP paketa (kada se uracuna popust), a def. je jeftiniji od Telenora.
Ili opcija 4 u Box4 - da te neko poveze u Box4, i dobijes 100GB na bilo kom postpaid/KT broju (mislim da vazi i za Mobilni Net pakete, ako ti igra ista od toga ulogu).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari