Šta je novo?

[A1] Kucni net

Da li se ovde menja 3g 4g i kako posto ne reaguje ni na sta?
72abd0debf7a621c0479e4f767763510.jpg

Sent from my MI 6

Uspeo hvala, rekose mi u cc da prebacim na 4g zbog problema sa brzinom u zadnje vreme pa da pokusam i to

Sent from my MI 6

Najgluplji ruter na svetu. ZTE vise nikad - moras prvo da se diskonektujes, pa tek onda da biras 3G ili 4G only.
Kod svih Huawei rutera, to ne mora. Samo izaberes rezim, on ga sam diskonektuje, pa ga stavi na 4G only.

Pojavio se i Alcatel HH41, nisam hteo da uzmem na prvu loptu pošto mi rekoše da Huawei nemaju u poslovnici. Trebaju mi ona 4 lan porta, ovaj ima 2. Sve ostalo mi izgleda isto.

Dzabe, i alkatel isto traži prvo da se diskonektuješ pa onda da biraš režim mreže. Huawei je stvarno za sve najbolji. Čak nudi i da pojedinačno biraš 4G frekvencije i pokazuje ti jačinu signala u dbm.

Huawei odabran na kraju, da ne eksperimentišem puno, evo brzina kroz LAN:
7553761159.png

Nije zaključan, a što se tiče Alcatel-a ima izgleda jednu prednost koja će mnogima biti bitna, a to može neko drugi da objasni :D

Edit: Greška.

Poslednja izmena:
Koju prednost, dok ga neko ne uzme, ne ostavljaj nas u iskusenju :D

Ah :D
1x Micro USB power interface, 5v2A
Što bi teorijski značilo uz dobar powerbank sreća može biti daleko veća tj. šira :)

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Screenshot (4).png
Rezultat speed Testa 8. dan uzastopno!!! Bazna stanica u debelom da ne kažem čemu, kao radovi su kao u toku (iako im je trebao danima da priznaju da bazna stanica ima zastoj u radu), a ti narodu gledaj i dr... hajde dobro nešto radi?!!

Predugo :(
Zali se i njima da ti umanje racun za taj period! A i odmah RATELu primedbu na isto.
Skroz realno!

Zasto ne priznaju? Zato sto gro ljudi prihvati na prvu loptu sta god kazu i ne urade nista! Da se vise ljudi vise cima, ne bi se takve stvari desavale.

Predugo :(
Zali se i njima da ti umanje racun za taj period! A i odmah RATELu primedbu na isto.
Skroz realno!

Zasto ne priznaju? Zato sto gro ljudi prihvati na prvu loptu sta god kazu i ne urade nista! Da se vise ljudi vise cima, ne bi se takve stvari desavale.

" Prosleđeno je kolegama iz tehničke službe na proveru, tako da čim dobijemo više informacija javljamo se. / Hvala ti svakako na dodatnim informacijama, značajne su nam.
Proverićemo dodatno detalje koje si naveo i verujem da ćeš ponovo biti zadovoljan. Bitno nam je da sve bude adekvatno provereno i da saobraćaj bude dostupan u potpunosti za sve korisnike

Poslednja izmena:
Što znači ništa. Od Vip tehničke podrške nikakve koristi, realno. Kod njih je uvek sve ispravno, radi i u skladu sa propisima.

Drug i poznanica koriste vip od kad imaju kućni net, jako su zadovoljni. Nikada nisu imali problem, osim što im nekad zastane, par puta mesečno ali im se vrati.
Sigurno ne rade namerno to sa netom.

Dok SBB mene tako zezao cele godine, e to je namerno. Više puta dolazili i nikad ništa poboljšali. Onda sam ja poboljšao prekidom pretplate kod njih.

Poslednja izmena:
"Dobili smo odgovor od kolega. Trenutno se na 2 bazne stanice u tvom kraju vrše radovi na 4G mreži, a postavlja se i jedna nova bazna stanica, tako da je vrlo moguće da upravo to uzrokuje smetnje na tvom Kućnom netu. U svakom slučaju, verujem da će uskoro sve biti završeno i da ćeš imati možda i bolji signal nego do sada

Sto je najgore, niko tamo ne razmislja izgleda da zbog toga ce imati losu reklamu, jer mooozda 2 korisnika dodju dotle.

Mozes li da probas u nekom "starijem" telefonu, koji je 4G, ali nije 4G+?
Cak i kada rade na baznim, cesto se problem ne primeti ili mnogo je manji na 4G-only uredjaju.

Manite da li pise da ruter nije 4G+, probajte na telefonu, ako mozete.

Mislim da lazu, jer nema tu posla za 9 dana - vozilo doveze opremu, postave se antene, povezu se sa napajanjem, odrade se neka podesavanja ili sta vec, i cao.

Mislim da lazu, jer nema tu posla za 9 dana - vozilo doveze opremu, postave se antene, povezu se sa napajanjem, odrade se neka podesavanja ili sta vec, i cao.

Nije u tome stvar, a niti problem bio!!! Problem se ogledao u tome, što su oni skoro 7 dana negirali da imaju problem sa baznim stanicama?!! Bukvalno sam morao argumentima da ih nateram da priznaju da imaju problem i da nešto nije u redu!!!.

Da li neko moze da mi kaze koliko u praksi drzi baterija u E5573C mifi ruteru koji VIP daje?

Da li neko moze da mi kaze koliko u praksi drzi baterija u E5573C mifi ruteru koji VIP daje?
meni drzi 5 sati glat.Imas na aliju za 10e zamensku.Doduse imam i E5372 koji drzi 4h doduse za njega sam za 10e kupio 2 nove baterije jer originalna bila defektna i pregrejavao se.

Sent from my M9 using Tapatalk

Haha, zanimiljivo mi je to sto si mi bas ti odgovorio, jer sam jutros dobrih sat vremena citao tvoje postove po forumu kada sam trazio info za E5372 :D

Razmisljam se da li da kupim E5372 ili E5573C. Posto koristis oba, da li bi mogao malo da ih uporedis? Pri poredjenju slobodno ignorisi defektnu bateriju, jer kapiram da samo nisi imao srece kod konkretnog primerka. Pre svega mislim na razlike u brzinama koje ostvaruju, kao i kvalitet wi-fi veze. Prvi model podrzava 5ghz? Razlika izmedju 4h i 5h za bateriju mi ne igra veliku ulogu, posto svakako planiram da uzmem i powerbank dodatno.

Koliko vidim E5372 je skuplji za nekih desetak evra, sto nije neka razlika ukoliko je dovoljno bolji od E5573C.

Agonija se nastavlja 15. dan za redom!!!

Prilozi

• Screenshot (5).png
    Screenshot (5).png
    144.1 KB · Pregleda: 127
A jesi probao u nekom telefonu kako se ponasa?

A jesi probao u nekom telefonu kako se ponasa?

Probao sam i jedan i drugi VIP-ov ruter, i TP Link MR 200, kao i MIFI Ruter, i svuda je isto!!! Sa MIFI ruterom kada dođem do određene razdaljine od kuće, na nekih otprilike 200 do 250 metara od kuće, brzina download-a, prosto "poludi", a samo par koraka unazad kada napravim dobijam vrednosti download-a koje sam slikovito i prikazao!!! Bazne stanice ne rade kako treba i to je definitivno?!! Navodno da vrše radove na 4G Plus mreži i da su smetnje u stvari time izazvane zapravo?!!.

ne mogu radovi da traju tako dugo.. zovi ih da dodju da izmere signal i brzinu, zali se ratelu... trazi raskid ugovora..

Sent from Galaxy S8

Nazad
Vrh Dno