Šta je novo?

[A1] Kucni net

Zadnjih oko 2 sata nije radio, sad krenuo

Sent from my MI 6

NS granica Telepa i Adamoviceva na tri razlicita uredjaja bez neta 45 minuta u sred bitnog posla...
Definitivno zavrsavam sa ovima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni 4G danas non stop radio, doduse na telefonu, a kretao sam se Zvezdara-Vozdovac.
Ceo dan ga je bilo.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Nis, radio je sve vreme, ali slabije bas ponegde, gde sam imao ovih dana 100mbit DL.
Kao da su ugasili pola baznih.
Po CMu sam kod Kole Rasic hvatao 14060 baznu, koja je 3km skoro odavde, a ima 10 blizih min!

Kućni net nije radio u centru,na Nbgd-u i u Borči koliko imam info od ortaka koji koriste. Zanimljivo je da nije hteo da radi ni na 3G, a ni na 2G. U svim varijantama uspostavi konekciju, ali nema protoka.

Od jutros se vuče kao prebijen dl na 4G
1bd56eb4be35f5aa251e09c940a981bb.jpg

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Vikend net radi ok meni (speedtest sa jednim uredjajem koji streamuje yt 24/7 u HD) i par uredjaja koji nista ne rade trenutno.

91a70ec0f801473f8f1fd90cf5da57d9.png

NS granica Telepa i Adamoviceva na tri razlicita uredjaja bez neta 45 minuta u sred bitnog posla...
Definitivno zavrsavam sa ovima.

Za bitne poslove moras uvek imati minimum (opet kazem minimum) dva neta na raspolaganju [emoji4]

Problem je sto se selim uskoro, zato nisam ni uzimao neki "zemaljski" net. A imam i telenor ali mi je ostao u Zr kod mojih i bas se tako poklopilo...

u zadnje vreme mi se dva puta uvece oko 12h da mi prekine net dok igram igru na steamu. veza ne pukne,nego net jednostavno zastane. resetovanje rutera uradi posao,ali ipak me brine i nervira

Auuuu brate mili pa šta rade više?!! Nakon potrošenih 100 GB do sada mi je uvek bio protok onako kako i treba da bude, znači oko 5 do 6 mbps, dok zadnja dva ili tri dana jedva da dotakne 2 do 2,5 mbps?!!.

Zali se cesto i zali se RATELu.

Mozda je namerno, mozda je sistemska greska, a mooozda je i zagusenost signala stvarno.

Dzabe kad su oni obecali protok do, a ne minimum x/Mbps :type:

Treba se zaliti. Ako je stalno 2-2.5Mbps, ocigledno je da limitiraju protok.

Na Vikend Netu provereno limitiraju protok naspram Dodji i Probaj i naspram Nova 5 tarife barem (isprobao sam 20 kombinacija, i razlicitih vremena, sa 2 telefona, bez izuzetka je VikendNet limitiran i radi sporije od druga dva).
E sad da li je do nekih baznih ili vremena ili neceg treceg ne znam - ali jeste limitiran na oko 50/x (ne secam se da li je upload limitiran).

Takva ogranicenja se ne pominju u ugovoru, pa onda imas pravo da se zalis.

Meni vikend net radi uvek sa preko 80 Mbps, tokom noći ide do 110Mbps, a na poslu ide i do 160 Mbps na 4G+. Probao sam torrent 35GB i išao je brzinom od 12-15 MB/s. Evo ss nakon potrošenih 840GB Screenshot_20180810-164302_Speedtest.jpg

E sad da li je do nekih baznih ili vremena ili neceg treceg ne znam - ali jeste limitiran na oko 50/x (ne secam se da li je upload limitiran).
Ovo sam u Nisu probao, ali nisam mogao na vise lokacija probati, jer retko gde sam dobijao vece brzine, a samo na jednoj sam mogao sesti na miru i isprobati.

Moze biti da je samo do lokacija. Ili sto sam koristio onih promo 7 dana, a ne kupljen tiket?
BTW, taj tiket automatski aktiviraju odmah kada se kupi kartica - koji dziberi :(

Treba se zaliti. Ako je stalno 2-2.5Mbps, ocigledno je da limitiraju protok.

Na Vikend Netu provereno limitiraju protok naspram Dodji i Probaj i naspram Nova 5 tarife barem (isprobao sam 20 kombinacija, i razlicitih vremena, sa 2 telefona, bez izuzetka je VikendNet limitiran i radi sporije od druga dva).

Takva ogranicenja se ne pominju u ugovoru, pa onda imas pravo da se zalis.

U ugovoru se navodi do 5 mbps, a to do 5 može biti i 2,5 mbps!!! Doduše konstantno je bilo kada se potroši 100 GB, 5 do 6 mbps, odnosno onako kako u suštini i treba da bude?!! Unazad zadnja 2 do 3 dana je od 2 do 2,5, sa vremena na vreme padne i ispod 2 mbps!!! Jadno i katastrofalno!!!.

Ovo sam u Nisu probao, ali nisam mogao na vise lokacija probati, jer retko gde sam dobijao vece brzine, a samo na jednoj sam mogao sesti na miru i isprobati.

Moze biti da je samo do lokacija. Ili sto sam koristio onih promo 7 dana, a ne kupljen tiket?
BTW, taj tiket automatski aktiviraju odmah kada se kupi kartica - koji dziberi :(

Ja sam baš isto koristio taj promo dodatak od 7 dana, nigde nisam imao brzinu ispod 70-80 Mbps, baš sam testirao tako da sam za tih 7 dana potrošio oko 850GB. U glavnom eon, 4K stream, speed test, malo torrent i tako. Vikend net je super stvar zaista, samo nervira prekidanje sesije na 2h. Mada mi se bukvalno iste sekunde rekonektuje, tako da ni yt live stream nije ništa osetio.

Nisam primetio reset, a koriscen je tih dana kao jedini net.

Isprobaj na jos nekoj lokaciji ako imas drugu karticu da poredis u istom uredjaju? Bas me zanima da li je do lokacije bilo ili neceg drugog. Ali isprobao sam previse puta da se tamo uvek desi da VikendNEt ne premasi 50, a ostali uvek premase vise uredjaja back and forth, razlicita doba dana... u 4 nocu pogotovu :D

Mora da je do lokacije ili namernog trotlovanja. Zvao sam i žalio se pre jedno mesec dana i sve je bilo u redu jedno vreme, 40+Mbps a sada kako poče novi mesec, opet ispod 10Mbps. ponekad ispod 2- 3.

Mora da je do lokacije ili namernog trotlovanja. Zvao sam i žalio se pre jedno mesec dana i sve je bilo u redu jedno vreme, 40+Mbps a sada kako poče novi mesec, opet ispod 10Mbps. ponekad ispod 2- 3.

Kod mene treći dan za redom 1,80 mbps nakon potrošenih 100 GB, a trebalo bi da bude između 5 i 6 mbps, kao što je uvek i bilo?!! A da zlo bude veće imam još jednu kućni net 3 liniju (karticu) gde imam više od 90 GB koji su mi preostali, i na njioj identična situacija sa brzinom, isto oko 2 mbps, a trebalo bi da bude barem 30 mbps?!! Šta to rade ja stvarno ne znam, ali da valja, ne valja nikako!!! Upload je dobar, ali download ne valja ni za šta!!!.

Poslednja izmena:
Brale, zali se, i zali se RATELu.
I cimaj ih JAVNO na Twitteru/FB.

Ako nije neki pravi trenutni problem, resavaju! Da li da ih ne bi smarali ili stvarno rese jer tek tada saznaju ne znam, ali ima svrhe!

Kod mene ni komšija sa Telonorom ne prolazi mnogo bolje.

Brale, zali se, i zali se RATELu.
I cimaj ih JAVNO na Twitteru/FB.

Ako nije neki pravi trenutni problem, resavaju! Da li da ih ne bi smarali ili stvarno rese jer tek tada saznaju ne znam, ali ima svrhe!

Zvao sam ih nekolikko puta, i prijavio problem!!! Proverili su i kao navodno utvrdili su da nema nikakvih najavljenih radova???? Pa reko ako nema radova koji su eventualno u toku to ne znači da meni sve funkcioniše onako kako treba, jer je baš u suprotnom i ne radi ne kako treba, nego nikako!!! Kao utvrdiće gde je problem pa će mi javiti?!! Ako do ponedeljka ne srede problem, ima da im se na glavu popnem!!!.

Pisi RATELu... smori ih, ne nerviraj se.

Peti dan kako internet ne radi nikako, a oni samo obećavaju, a ništa ne čine konkretno!!!.

Jesi pisao RATELu?

Jesi pisao RATELu?

Nisam pisao, a ne znam ni kako?!! Išao sam danas u poslovnicu VIPa da reklamiram problem, i kada sam došao kod njih tamo sve radi kako treba, čak i na mom MIFI ruteru se pokazuje odgovarajuća brzina, ali dok dođem kući ne radi nikako jedva da ima 2 mbps, i na jednom i na drugom kućnom netu 3!!! Odnosno i na onom gde mi je potrošeno 100 GB i na onom gde nije potrošeno!!! Menjao sam i karticu i dobio novi ruter Alkatelov, i sve opet po starom i nikakve promene!!! Do četvrtka 09. avgusta je radilo kako treba, sve posle toga je očaj!!!.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno