Za bitne poslove moras uvek imati minimum (opet kazem minimum) dva neta na raspolaganju [emoji4]NS granica Telepa i Adamoviceva na tri razlicita uredjaja bez neta 45 minuta u sred bitnog posla...
Definitivno zavrsavam sa ovima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo sam u Nisu probao, ali nisam mogao na vise lokacija probati, jer retko gde sam dobijao vece brzine, a samo na jednoj sam mogao sesti na miru i isprobati.E sad da li je do nekih baznih ili vremena ili neceg treceg ne znam - ali jeste limitiran na oko 50/x (ne secam se da li je upload limitiran).
Treba se zaliti. Ako je stalno 2-2.5Mbps, ocigledno je da limitiraju protok.
Na Vikend Netu provereno limitiraju protok naspram Dodji i Probaj i naspram Nova 5 tarife barem (isprobao sam 20 kombinacija, i razlicitih vremena, sa 2 telefona, bez izuzetka je VikendNet limitiran i radi sporije od druga dva).
E sad da li je do nekih baznih ili vremena ili neceg treceg ne znam - ali jeste limitiran na oko 50/x (ne secam se da li je upload limitiran).
Takva ogranicenja se ne pominju u ugovoru, pa onda imas pravo da se zalis.
Ovo sam u Nisu probao, ali nisam mogao na vise lokacija probati, jer retko gde sam dobijao vece brzine, a samo na jednoj sam mogao sesti na miru i isprobati.
Moze biti da je samo do lokacija. Ili sto sam koristio onih promo 7 dana, a ne kupljen tiket?
BTW, taj tiket automatski aktiviraju odmah kada se kupi kartica - koji dziberi![]()
Mora da je do lokacije ili namernog trotlovanja. Zvao sam i žalio se pre jedno mesec dana i sve je bilo u redu jedno vreme, 40+Mbps a sada kako poče novi mesec, opet ispod 10Mbps. ponekad ispod 2- 3.
Brale, zali se, i zali se RATELu.
I cimaj ih JAVNO na Twitteru/FB.
Ako nije neki pravi trenutni problem, resavaju! Da li da ih ne bi smarali ili stvarno rese jer tek tada saznaju ne znam, ali ima svrhe!
Jesi pisao RATELu?
Jesi pisao RATELu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari