D
Meni je predveče neupotrebljiv net, samo čekam da istekne ugovor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gde si to video za 500 din jos 100gb? Btw nmg da im pristupim stranici vip kucni net...
Ja sam na vikend netu doduse, ali imao sam isti problem, medjutim vise puta sam se zalio VIP-u i jednom poslao reklamaciju RATEL-u. Od RATEL nisam dobio odgovor, ali se zato net nekih dve nedelje nakon reklamacije popravio. Zna ponekad uvece da zeza malo da opadne protok(na tipa 10-15 Mbps mada redje), ali sada mi je generalno 50-80 down preko dana, posle ponoci zna na 90-120 da ide...
![]()
Upload je uvek ok, sto mi je bitno
Ma, moze da se dokupi 100gb za 500 din. Meni je ta opcija izlazila kada mi je telefon povezan na Kucni net i onda aktiviram aplikaciju Moj Vip na telefonu. Onda se vide i potroseni/preostali Gb. Nego, u zadnje vreme na pomenuti nacin mi se pokazuje samo telefonska tarifa, a za Kucni net nesto nece. Ne znam kako se to menja.
Juce sam potpisao za prelazak sa Net 1 na Net 3 i pri tome se ugovorna obaveza ne produzava. Korisnik sam KN1 od februara prosle godine. Rekli su mi da ce mi pretplata biti 1570 din, a min brzina nakon 100Gb, 5/5 mbs. Jel ima neko ovakvu situaciju, da mi potvrdi iz svog iskustva za cenu pretplate i brzinu? Hvala.
Da ali je brzina oko 6 mbps, i pretplata je 1700 dinara, barem meni koji sam na KN 3!!! Na 6 mbps stvarno dobro radi net, i nema nikakvih smetnji tipa da brzina pada ili tako nešto slično već... Doduše meni internet služi najviše za gledanje IPTV-a, i tu mogu da kažem da radi kao podmazan...
I meni treba za iptv, zato sam i izvrsio promenu tarife. Bitno mi je sto kazes, da na "tom polju" radi bez problema, a i jos neko je rekao da je oko 6/6 mbs. Znaci, radice i druge stvari dobro. Sto se pretplate tice, videcemo kad stigne prvi racun u avgustu.
Pa sad... 1080i kod nas imaš:@vendigo022
Baš ti hvala na detaljnom prikazu situacije. Naravno, da govorimo o periodu nakon potrošenih 100 gb. I ja mislim da su 1080p kanali dosta retki i mislim da postoji i njihova verzija nižeg kvaliteta.
Pa sad... 1080i kod nas imaš:
Arene 5 komada, SK 5 kom, eurosport 2 kom, razne dokumentarne ( nekih 15-tak), filmske ( 10 kom), muzički, dečiji, domaći... Preko 50 sve ukupno.
To su sve sa prevodom.
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Slažem se sa tobom donekle!!! Ima njih i više koji su u HD 1080p rezoluciji, ali tu ne računam standardne IPTV usluge koje pružaju naši uobičajni provajderi i operateri tipa Telekom, SBB, i slično!!! Ali su klasično zastupljenom korisniku IPTV usluga ne dostupni!!! Za standardne korisnike je i ovo koje sam napomenuo sasvim dovoljno!!!.
Ja sam na KN1. Posle prvih potrošenih 100GB, brzina prenosa je do 3Mbps, tj. 4.
Da li plaćena IPTV lista radi flawless@720p na ovih 3Mbps?
Ja kada sam koristio stari D3i trebalo je izmedju 3.5 i 4Mbps za SD kanale, dok je za HD vuklo oko 8Mbps prosek. Koliko je drugacije sada na EON ne bih znao reci.
"U sto ga je opravio, svaka mu cast"Posle nekoliko "svađa" sa VIP-om popravili su brzine kod mene:
Pogledajte prilog 253001
Na KN1? Otkad to? Posle 100GB potrosenih nije li uvek bilo max 2Mbps (tj. 2/2)?Ja sam na KN1. Posle prvih potrošenih 100GB, brzina prenosa je do 3Mbps, tj. 4.
Lol. padalo je i ispod 0.1.Na to sto upload nije kako treba sam i mislio![]()
Na Eon-u je visok kvalitet 4 Mbit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari