Zbog čega prekidaju sesiju na 12h? Za korisnika apsolutno nebitno i beskorisno.
Često sam van gradskog opsega, pa bi mi 4G@800Mhz bolje pasovalo, plus Vip 3G je krš krševa. Često mi se dešava, kad padne na 3G da ne otvara stranice ili čekam dugo dok učitava I sl.
U oba slučaja, kada sam u kućnoj ražiji, posle prvih potrošenih 100GB brzina prenosa se menja na 2Mbps, što je sporo. Moraću da prelomim između Telenor Home 100 ili Vip Kućni Net 2, više GB u paketu +4Mbps posle prvih potrošenih 100GB.
Rekao sam za KN2.kako 4mb kod telenora cak i za 150 pise da je do 2mb.
na vipu kn3 mi download evo sad isao do 5.5mb/s. izgleda ovo ogranicenje ne radi bas..
Orion poskupeo, tako da ću da raskinem ugovor za net i IPTV. Razmišljam da uzmem vip kućni net, ali imam TV (smart), pa ne znam sta bi tu bila dobra opcija i može li se istovremeno koristiti net i gledati TV preko npr neke IPTV kodijeve liste ili nešto...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Pa nije bas za kodi, brzo se potrosi onih 100gb, a posle sa onim sporijim ne moze ni da radi kako treba...Orion poskupeo, tako da ću da raskinem ugovor za net i IPTV. Razmišljam da uzmem vip kućni net, ali imam TV (smart), pa ne znam sta bi tu bila dobra opcija i može li se istovremeno koristiti net i gledati TV preko npr neke IPTV kodijeve liste ili nešto...
Pa nije bas za kodi, brzo se potrosi onih 100gb, a posle sa onim sporijim ne moze ni da radi kako treba...
Sent from my Vivax Point X551 using Tapatalk
Taj bih i uzeo. Hvala, korisna informacija. Onda ću verovatno tako, uz kombinaciju smart iptv aplikacije i playliste za exyu kanale. Jedino što kapiram da nije najbolje koristiti istovremeno net dok je na iptv-u sa sporijim protokom...Ako uzmeš KN 3 nakon potrošenih 100 GB, brzina interneta bude 6 mbps, i na toj brzini IPTV radi u potpunosti, uključujući i HD kanale na 720p, dok full HD kanali na 1080p rade ali malo seckaju mada je gledljivo, ali ponavljam nije strašno i može se gledati...
Taj bih i uzeo. Hvala, korisna informacija. Onda ću verovatno tako, uz kombinaciju smart iptv aplikacije i playliste za exyu kanale. Jedino što kapiram da nije najbolje koristiti istovremeno net dok je na iptv-u sa sporijim protokom...
Pa ide standardno i download i upload oko 6 mbps na KN 3!!!
Zavisi ka kom serveru meris.zasto nije download ogranicen kad se meri brzina na spidtestu?
na svakom serveru prebacuje 45mbit/s. btw,onaj ruter mf286 cini mi se da podrzava 4g+. ne znam moze li se u srbiji nabaviti.
pa što ne pređe 45-50 onda? kad ljudima ide preko 100 kad nema ograničenja, prepaid ili vikend net ...
brate, izadji iz tog mjaukanja, barem na forumu
Rusis mi tekst![]()
I ja bi rado u neki drugi, ali ne mogu ni da podesim da bude black/white font/background, nego su sve neki bledi fontovi, pa me zaboli glava u roku od 2-3 sekunde, ne mogu nista da procitamSamo tako izgleda. Sedmica je.
Ali internet Explorer kad vidim [emoji23][emoji378]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari