Šta je novo?

[A1] Kucni net

Da!!! Kućni Net 3 je u pitanju!!! Radi kao besan i sa 6 mbps!!! IPTV mi kompletno radi na njemu non-stop i bez problema, uključujući i HD kanale u 720p!!! Kanali u 1080p malo seckaju, ali koliko-toliko i oni rade ako je MPEG 4 kodek u pitanju!!!.

A kad si potpisao ugovor?
Je l' to samo za nove korisnike ili su uveli i za stare?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

ne moze to tako,nema kapaciteta. ja bih vam svima ogranicio to na 32kbps. inace sam radnik telekoma.

A kad si potpisao ugovor?
Je l' to samo za nove korisnike ili su uveli i za stare?

Početkom aprila sam potpisao ugovor, novi je i nije za stare korisnike!!! Znači ako od ranije imaš KN3, ne možeš dobiti, sa novim pogodnostima i ostaje ti ograničenje nakon potrošenih 100 GB brzina net-a 2 mbps!!!.

ali ako si imao KN1 ili KN2 i pređeš na veći paket onda dobijaš nove brzine

nova konfiguracija: levo loga 3 antena sa 3 metra kabla,desno muska SMA omni antenica kupljena za 5 evra.

IMG_20180522_201219.jpg

7331415893.png

Jel ima nekih neznaka da će možda biti kao u telenoru da se deli kućni net sa jednim brojem?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ne razumem ih stvarno. Njima si se samo povećala prodaja kućnih net paketa, a krajnji kupci bi bili zadovoljniji. Bila bi to win win kombinacija,ali eto nema ko da čuje predlog ili jednostavno da istopila telenor.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Aha, hvala, ja imam ispod 100, oko 95 -98 ali ipak jako smanjene brzine od pre kada je prijem bio isti.

Šta se više isplati uzeti, Telenor Home 100 ili Vip Kućni Net 1?
Obe ponude su gotovo simetrične. Jedino me zanima da li je Telenor pokrivenost bolja, jer bih tu njihovu SIM 4G karticu nosio i u telefonu kada sam van kuće. Ne mislim samo na city varijantu pokrivenost već i na off road pokrivenost.

Telenor Home 100, jer se internet sesija ne prekida sve dok je ruter/telefon uključen, dok se kod vipa prekida na svakih 12h.

Telenor ima bolju pokrivenost za 4G na 800 MHz, dok vip ima bolju pokrivenost za 4G na 1800 MHz, ali pošto bi ti uzeo paket do 10 Mb/s nije ti bitno dal 4G koristiš na 800 ili 1800 MHz, jer se tih 10 Mb/s lako može postići u oba slučaja. Tako da onda Telenor Home

Telenor Home 100, jer se internet sesija ne prekida sve dok je ruter/telefon uključen, dok se kod vipa prekida na svakih 12h.

Telenor ima bolju pokrivenost za 4G na 800 MHz, dok vip ima bolju pokrivenost za 4G na 1800 MHz, ali pošto bi ti uzeo paket do 10 Mb/s nije ti bitno dal 4G koristiš na 800 ili 1800 MHz, jer se tih 10 Mb/s lako može postići u oba slučaja. Tako da onda Telenor Home
Zbog čega prekidaju sesiju na 12h? Za korisnika apsolutno nebitno i beskorisno.

Često sam van gradskog opsega, pa bi mi 4G@800Mhz bolje pasovalo, plus Vip 3G je krš krševa. Često mi se dešava, kad padne na 3G da ne otvara stranice ili čekam dugo dok učitava I sl.

U oba slučaja, kada sam u kućnoj ražiji, posle prvih potrošenih 100GB brzina prenosa se menja na 2Mbps, što je sporo. Moraću da prelomim između Telenor Home 100 ili Vip Kućni Net 2, više GB u paketu +4Mbps posle prvih potrošenih 100GB.

Ako ti je bitna brzina nakon 100 GB, onda uzmi vip KN 3 jer je onda 6 Mb/s

Ako ti je bitna brzina nakon 100 GB, onda uzmi vip KN 3 jer je onda 6 Mb/s

Upravo tako!!! Nakon potrošenih 100 GB brzina bude 6 mbps, što je sasvim zadovoljavajuće, jer sve ali bukvalno sve radi na toj brzini!!! Ja sam sa VIP KN 3 skroz zadovoljan!!! Naravno, uvek može bolje ali i ovo je dovoljno...

Uzeo KN 2. Izgleda sam se zeznuo. Ako je verovati Vip kompaniji i njihovim agentima, rekli su da je moguće raditi downgrade, bilo kada. Dakle, uzmete KN3, prva godina 999rsd, pa posle odradite downgrade na KN1 1 plaćate i drugu godinu 1299rsd.

Za moje potrebe KN1 je više nego dovoljno, ali se nisu pomerili ni inch na KN1, dok KN2 i 3 u mikro pokretima.

Poslednja izmena:
To nema bas nekog smisla, jer bi onda tako svako radio. Ili nisi dobro razumeo, ili agent nije upucen...

Sent from my iPhone using Tapatalk

To nema bas nekog smisla, jer bi onda tako svako radio. Ili nisi dobro razumeo, ili agent nije upucen...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zvao KS, opet potvrdili as positive [emoji23]
Nema veze, naučićemo ih da rade svoj posao [emoji1303]

U poslovnici resetovali PIN jer sam hteo odmah u fon da ubacim karticu da ne smara sa PIN-om, sad kad ubacim karticu u ZTE, 3G/4G lampica blinka crveno. Pozovem ih ponovo, kažu da otključam PIN u telefonu. Pa otključano je već. Unesem ponovo PIN da zaključam (u nameri da probam tako- zaključam, pa otključam u fonu) Android prijavljuje neispravan PIN i imam još samo 1 pokušaj. U telefonu internet radi normalno i ne traži PIN.
Any hint?

ubacis karticu u zte i logujes se na 192.168.0.1 pa vidi sto nece.sifra ti je admin.
Pozdrav

Sent from my M9 using Tapatalk

Pa dobro ima neke logike ovo za drugu godinu. Prve godine su svakako sve 3 tarife po 999 din, a drugu godinu ako se predje na kn1 plaća se cena za taj paket. Takođe se ruter uz sva 3 paketa dobija za dinar, tako da to ima smisla.

Pa dobro ima neke logike ovo za drugu godinu. Prve godine su svakako sve 3 tarife po 999 din, a drugu godinu ako se predje na kn1 plaća se cena za taj paket. Takođe se ruter uz sva 3 paketa dobija za dinar, tako da to ima smisla.
Plus, kome će trebati 4G riteri za dve godine kad će 5G biti in.

To možeš za 5 god da očekuješ u komercijalnoj upotrebi kod nas ;)

Nazad
Vrh Dno