Pozdrav, moze da se seta ruter. Ja sam uzeo jedan za stan koji sam kasnije prebacio na vikendicu. Nije pokriveno 4G ali mi je brzina oko 16mbps. Odlicno! Kuci zelim isto ali se bojim da mi 100GB bude malo jer mi je TV preko neta(KODI i ostale aplikacije, you tube). Imam sada ADSL ali nevidim nigde koliko potrosim za mesec dana. Inace, Neo tarifa i kucn net su pun pogodak.
Ili možda da se prebaci na vikend net ako mu dozvole?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajde ovako - za pucanje veze mozda je router ili cak problemi na bs (ja sam npr redovno prijavljivao kada bi primetio problem u NS sa BS-om i uglavnom bi sredili za 3-4 dana cak i ako je vikend bio). U svakom slucaju to prijavis tehnickoj, osim ako ne mislis na 2 puta sto ga kratko prekine u toku dana za sesiju.A da li moze ili da li je neko probao da raskine ugovor za kucni net? Naravno da ne placam penale za raskid s moje strane. Problem je da ipak licno meni takav internet kao kucni nije ok, veza preko dana puca minimum 5-10 puta, s tim da kad potrosim 100gb veza postaje jos slabija i sporija. Inace internet je super i stvarno se isplati, ali kao pomocni ili za neke, koji su stalno u pokretu prosto boljeg nema, ali nije za kucni. Meni su obecali pun 4G signal, ali ustvari signal mi je stabilno 2 crte, s tim da, posto sam kucni net 3 paket, gde brzina min. garantovana 30-40mb, meni ide max. 17-27mb. U najmanju ruku bih smanio paket na osnovni, upola cene ipak manje placam... Ali opet, pucanje veze to nece resiti, zato mi raskid zvuci kao bolja opcija. I da, da li ima neko takav problem (bag), da ne moze pristupiti routeru (adresi 168.192.0.1)? Ja mogu jedino da pristupim podesavanjima u routeru nakon njegovog resetovanja, posle nema sanse, dok ga opet ne resetujem. Jel moze neko da me posavetuje, sta da radim?
meni danas net 9/9
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
Par dana mi je bilo 9/9 kako god izmerim (mereno na exe net Niš i još neki server iz Bg) evo sad isto na -99db
na ruteru
Ali primećujem da dosta lošije radi nego u početku....
![]()
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Nemam pojma nikad mi nije pokazalo ispod 10. Kad sam uzeo u sms u ruteru jednom mi je samo stigla poruka da mi dupliraju brzinu..... probaću da je nađem jedino ako nije zbog toga?
Tačnije mislim da je bilo ne dupliranje nego za istu lovu dobijam brži paket.....
Evo sad kako je malopre mereno
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari