Šta je novo?

[A1] Kucni net

Hrvatski vip : Nakon potrošenih 100GB podatkovnog prometa, brzina se spušta na 1 Mbit/s....

Ali zato imaju dobru stvar: U periodu između 00 i 08 sati primjenjuje se neograničeni podatkovni promet bez ograničenja brzine.

Hrvatski vip : Nakon potrošenih 100GB podatkovnog prometa, brzina se spušta na 1 Mbit/s....

Ali zato imaju dobru stvar: U periodu između 00 i 08 sati primjenjuje se neograničeni podatkovni promet bez ograničenja brzine.

Plus sto imaju mogucnost da se dokupi dodatnih 100 GB za smesne pare

Plus sto imaju mogucnost da se dokupi dodatnih 100 GB za smesne pare

Tacno tako, mada da se razumemo kome odgovara ovaj vip kucni net ko nema mogucnosti za optiku ili adsl i slicno, sasvim je ok varijanta za prosecnog korisnika i ok brzinu dobije, posebno sto ne mora da placa kao kod telekoma telefonsku liniju da bi imao net ili kod sbb-a da placa tv..... Ali naravno valjalo bi da i kod nas daju po meni odlicnu stvar da uvece bude neogranicen net ostavis torent da skida i miran posebno ako je sad povecano vreme za prekid konekcije sa 5 na 10 sati kada bi uveli ovu nocnu foru bilo bi odlicno al izgleda kao i sve u Srbiji se uvek ceka.....

Ja nisam primetio to za 10h, da li ste sigurni za to?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

O kojoj tarifi pricate, ne nalazim je na vipnet.hr?

Ja nisam primetio to za 10h, da li ste sigurni za to?

Ja procitah da su pisali, znam da je na mobilnom na sat vremena, a da je bilo 5 sati za kucni net e sad neko je pomenuo da je povecano na 10 sati, ako neko drugi moze da ti potvrdi taj podatak, ja sam samo citao od drugih da su pomenuli.,.....

Ja procitah da su pisali, znam da je na mobilnom na sat vremena, a da je bilo 5 sati za kucni net e sad neko je pomenuo da je povecano na 10 sati, ako neko drugi moze da ti potvrdi taj podatak, ja sam samo citao od drugih da su pomenuli.,.....

Nije povećano, 5 sati je i dalje.

Ja cekam da mi na mejl odgovore, posto sam se zalio za taj presek od 5h

Pa to sam i ja video zato sam i rekao, ali kazu da je ostalo na 5 ako jos neko ima tacan info valjalo bi da napise.....

Zar čovek nije rekao da je ipak bila neka greška?

Evo kod mene za vikend, pet sati bez greške traje sesija tako da ne, nije promenjeno.

2017-06-04_22_29_44-_Vip_-_Online_Bill.png

5 sati je i kod mene sada, možda je onaj dan bila neka greška u sistemu pa mi produžili na 10h

Sent from my GT-I9506 using Tapatalk

Kako radi Kodi posle potrosenih 100gb?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Potvrđujem, i kod mene prošlo pet sati i konekcija i dalje traje

Ja ako ne restartujem ruter bar jednom u dva dana brzina padne mozda na 1mbs...il 0.5mbs...ne znam ni ja tacno, al bas sporo radi i sve tako do restarta.

Čudno, ja sam restartovao ruter jednom , a evo koristim ovaj net negde od oktobra čini mi se

Sesija mi je trajala 12 sati. I sad je pocela nova pa cu da vidim dokle ce ici.

Nazad
Vrh Dno