Šta je novo?

[A1] Kucni net

Evo malo novosti o brzini vipovog 4G :)

Sitnica

IMG_1104.jpg

Doduse, kad stavim sim u telefon onda hvatam 4G+ koji ide do 225 Mb/s.
A zte hvata max 4G do 150.

Poslednja izmena:
Pozdrav, da l' ce ovaj internet dobro sluziti za online igirice ili da uzmem sbb, posto vidim da je dobra brzina a i nema ogranicenje sto mi odgovara?

Za igrice uzmi telekom VDSL 20 ili 50. SBB i vip kućni net su pod cg natom. Sbb uvodi svima polako... :(

Ja koristim za PES igranje online i šljaka bez problema.
E sad, ako treba da otvaraš portove za online gaming onda poslušaj savet iznad.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da li negde mogu da se vide lokacije baznih stanica kod VIP-a ?
U opensignal(android) aplikaciji su netacne lokacije baznih stanica.

Imas na sajtu RATELA adrese svih baznih stanica sva 3 operatera

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lokacije mora da budu tačne, jedino je moguće da je dobijena dozvola za odredjeno mesto a stanica tek treba da se postavi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pretrazio sam sva obliznja mesta u okolini i 40% lokacija nije tacno. Pise da je bazna stanica postavljena u ulici u kojoj stanujem, sto je totalno suludo. :D

Zavisi koje datume gledas. Lokacije starijih datuma (pre 2011. godine) imaju malo izmenjene lokacije fizicki (do pola km levo/desno) jer se vremenom menja kartografska podloga.

Meni ne laguje PES, dobar je ping na 4G-u.

Zavisi koje datume gledas. Lokacije starijih datuma (pre 2011. godine) imaju malo izmenjene lokacije fizicki (do pola km levo/desno) jer se vremenom menja kartografska podloga.
Тачно тако. Многе до средине 2011. треба померити 300-500 метара улево.
(Рателове глупости, јер 2/3 тога се види голим оком на Гмапама, да не може бити ту БС. А ако је за то крива картографска подлога, није крива што и сада положај сваке друге БС одступа 10-100 или више метара на неку страну, пар БС у Албанији и Руминији, итд.)
Уз мало искуства може да се пронађе око 90% БС, са исто толиком вероватноћом тачности или 10% БС буде вишка, а 5-10% с друге стране фали. Ја имам означене све Теленорове, 90% и Випових, 65-70% Мтс-ових.

Poslednja izmena:
Raskinuo sam ugovor za internet sa SBB, uzeo sa Vip najveci paket. Imao sam vaucer, pa me izadje 1320 rsd mesecno. Imam jos jedan, ukoliko neko zeli uzeti paket 2 ili 3, rado cu pokloniti. Pod uslovom da ga iskoristi, ne da ga proda i slicno. Ko zeli neka se javi PM

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Kako 1320, zar ne dobijas i 15% na Kucni Net 3??

0.6x2200din = 1320din
uz vaucer se dobija 40% popusta na stare cene, pre snizenja

Super cena ***, kako si zadovoljan netom? :)

Kolega Apple se prvi javio, ako odustane, obavesticu da jos imam vaucer. Ako ima jos zainteresovanih, mozda mogu srediti jos. Internet leti, upload neverovatan po meni
e472608c812b54ee7fbf3bb8566086ed.jpg

Ne sabira se

Kolega Apple se prvi javio, ako odustane, obavesticu da jos imam vaucer. Ako ima jos zainteresovanih, mozda mogu srediti jos. Internet leti, upload neverovatan po meni
e472608c812b54ee7fbf3bb8566086ed.jpg

Izaberi neki strani server tipa vipnet u Zagrebu i pokazace ti realnu brzinu

Zašto bi to bilo realna brzina ? Svaki server će biti drugačiji, ako meriš na nekom sporom iz Tanzanije biće još sporije.

Zato što na našim serverima nema limita za speedtest, odnosno pokazuje ti koliko fizički možeš da izvučeš, a ne pravo stanje, ako me razumeš :)

Niko tako ne meri niti testira brzinu.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

koga zanima detaljno testiranje brzine, neka presalta nekoliko strana unazad. Detaljno sam sve objasnio

Nazad
Vrh Dno