D
Deleted member 46590
Guest
Dogasđaju se prekidi i usporenja prilično često u poslednje vreme, nešto sumnjam na loše održavanje releja, signal počne da se menja sam od sebe i počne da me prebacuje sa jednog na neki drugi između 3 releja. Onda počne pucanje mreže. Drugi problem može da bude preopterćenost na jednom releju pa prebace na drugi koji je dalje i sa daleko slabijim signalom.
Kada sve radi kako treba, uglavnom kasno noću, brzina ide i preko 30/30 a popodne jedva 10ak/ manje od jedan. pre 3 godine kada je počelo, sve je radilo super, posle sve gore.
Tačno znam kada će da počne sa problemom ili me prebace na drugi relej, padne signal na -115 do -120, okrenem ruter malo i signal skoči na -93 do -10 ali ni to ne garantuje neku normalnu brzinu.
Kada sve radi kako treba, uglavnom kasno noću, brzina ide i preko 30/30 a popodne jedva 10ak/ manje od jedan. pre 3 godine kada je počelo, sve je radilo super, posle sve gore.
Tačno znam kada će da počne sa problemom ili me prebace na drugi relej, padne signal na -115 do -120, okrenem ruter malo i signal skoči na -93 do -10 ali ni to ne garantuje neku normalnu brzinu.