Šta je novo?

a sta mislite za intel 530

Ako neko otvori thread u kojem kaze da planira kupiti Maxtor 200gb recimo,i pita sta mislimo o njemu,ja cu mu reci da je kupi WD,jer se manje grije.
Dalje ce se jos neko umijesati i reci ce da kupi Seagate,jer je najtisi...,ovakvi "off topic" thread-ova imas mali milion na ovom forumu,i mislim da nema ni jednog clana ovog foruma koji se nije umijesao u neku diskusiju na ovakav"off topic"nacin.

Bez uvrede,ali malo si se ko sto bi rekli ovdje kod mene "preso",i ne samo ti nego jos neka gospoda ovdje.

Poz...

Gedza je napisao(la):
Moje stavove prema kompjuterima sigurno nece promeniti ljudi iz ovog threada, jer je to skup ljudi koji nemaju sta da me posavetuju oko HW, vec samo nesto novo da nauce...
jer po tvome sto da se ja pravim pametan ...
Nikada nisam izbegavao da priznam gresku, sto savetujem i tebi, zato samo opusteno ...

Jeste da je proslo puno vremena od poslednjeg post-a u ovom thread-u, malo sam okasnio sa citanjem istog do kraja, ali ja cu biti prvi od "ljudi sa ovog threada" koji ce stvarno bojkotovati svaki u kom ces ti postovati. Jer mislim da nam svima dugujes da ucinis poslednje gore navedeno, jer cak i od klinca od 12 god kome je tatko iz inostranstva kupio najnovije parce hardware-a, za koje si ti ovde samo cuo, IMAS sta da naucis! Znaci nisam ni na cijoj strani, ali preterujes sa svojim :S:

Nazad
Vrh Dno