btw. ljepši dizajn kontrolera ima sega mega od ovoga. Mrzim providno, izgleda tako jeftino
!
http://www.emuglx.org/Images/SystemSekcije/MD2/MD2_sega_megadrive2.jpg
http://www.emuglx.org/Images/SystemSekcije/MD2/MD2_sega_megadrive2.jpg
O čemu ti pričaš, ovo je skroz ok priča.
U samom videu kaze da je to verzija kontrolera samo za developere i da to nije konacan izgled (i izrada).
Po meni je Android budućnost.
realno android ima potencijala da postane ono sto windows nije mogao... isti os i na telefonu i na tabletu i na desktou i na konzoli! isti nalog, kupis igru jednom i igras je svuda, kupis aplikaciju jednom imas je svuda! mnogo bi me bilo briga da za svaki uredjaj kupujem odvojeno sve isto....
ja stvarno ne vidim sta je lose u ideji da jedan os imas na svemu... evo ga android super radi na telefonima i tabletima, tabletu dodaj tastaturu i misa i povezi ga na veci ekran i imas komp. samo kad bi nalepili neki desktop interface tipa lxde preko kad si na velikom ekranu sa tastaturom i misem i eto ti kompa. kupis jednu igru za tipa 10 evra i imas je svuda! kupis recimo ms office koji ce valjda da izadje za android jednom i imas ga svuda... sto da kupujem 3 ofisa i tri puta placam jedno te isto?
ja stvarno ne vidim sta je lose u ideji da jedan os imas na svemu... evo ga android super radi na telefonima i tabletima, tabletu dodaj tastaturu i misa i povezi ga na veci ekran i imas komp. samo kad bi nalepili neki desktop interface tipa lxde preko kad si na velikom ekranu sa tastaturom i misem i eto ti kompa. kupis jednu igru za tipa 10 evra i imas je svuda! kupis recimo ms office koji ce valjda da izadje za android jednom i imas ga svuda... sto da kupujem 3 ofisa i tri puta placam jedno te isto?
realno android ima potencijala da postane ono sto windows nije mogao... isti os i na telefonu i na tabletu i na desktou i na konzoli! isti nalog, kupis igru jednom i igras je svuda, kupis aplikaciju jednom imas je svuda! mnogo bi me bilo briga da za svaki uredjaj kupujem odvojeno sve isto....
kazem vam, zasto bih kupovao recimo call of duty za pc, pa za ps3, pa posle onaj recimo modern combat klon za android?
kupis recimo call of duty 29 za android i svi uredjaji su ti android. uzmes mobilni u ruke, pokrenes igru. dobijes poruku: o zdravo matori, vidim uzeo si mobilni, jel oces da povezes bt joystick, ili ako si lud tastaturu i misa, ili ako si jos vise lud touch screen komande. posto si na mobilnom, kvalitet grafike je manji, nema da se bunis, tako je. posle toga recimo, uzmes tablet u ruke, opet isto, biras komande, malo lepsa grafika. e posle sednes za komp ili konzolu tu dobijes poruku: e sad mozes da se igras sa full grafikom, izaberi samo nacin kontrole, da li ces misa i tastaturu ili gamepad.
ista situacija sa office programom: opa, vidim na mobilnom si evo ti touch interface prilagodjen za tu rezoluciju. ju, vidi uzeo si tablet: oces touch komande ili si mozda povezao tastaturu i misa na njega, pa oces klasicne? eeee a sad si seo za komp, imas pun interfejs, izaberi samo hoce li da bude ribbon, ili klasicni padajuci meni...
bilo koji drugi program: naprave 3-4 interfejsa i moze da radi svuda. i moze android da bude univerzalni sistem za sve. ne mora da bude android, moze windows, moze i ubuntu, samo da prestanu vise da j*bavaju stvari sa posebnim mobilnim sistemima sad kada mobilni uredjaji imaju dovoljno firepower da guraju full sistem tipa windows xp. manite me tih optimizacija za ekrane, touch i sta sve ne. mogu da se naprave nekoliko interfejsa, a da program u osnovi bude isti. samo ne odgovara eknomski, treba da se muzu pare
Niko ovde nije negativno nastrojen prema konzoli, nego smo negativno nastrojeni prema pričama kako će to promeniti sve, biti revolucija u gejmingu i razbiti postojeće gejming tržište.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari