Navedi molim te u kojoj igri?mLaki je napisao(la):Bolje da jos skupljas pare i pazaris 6600GT koja je 35-45% brza od obe koje si naveo.
6600 GT AGP CLUB 3D kosta tacno 170.3 eura dilerski bez PDV-a.Sasa je napisao(la):Lose si gledao.
Za 170-180e moze se kupi svaki 6600 sa sve PDV-om.
bancho je napisao(la):Prema ovoj slici koju si kacio izgleda da se radi o 64-bitnoj karti, (mem cipovi su sa jedne strane), pa su mozda zato bili razocarani
drfedja je napisao(la):6600 GT AGP CLUB 3D kosta tacno 170.3 eura dilerski bez PDV-a.
Sasa je napisao(la):Cetiri cipa sa posebnim memorijskim vodovima, ne, to je 128bitna kartica.
Izgleda bednije jer koristi nestandardni dizajn i TSOP memoriju ali i dalje je ovo 6600.
Tek 6200 sme da se pravi sa 64bitnom magistralom, nVidia nije predvidela "6600SE".
Pozdrav!
KIBLA`s je napisao(la):9800 pro je sigurno bolji od 6600,ali vec od 6600gt tesko
kao je stvarno 160 e to je extra
ja sma gledao dilerske cene i svuda je negde oko 170-180 e i to bez PDV-a
znaci 9800pro
Sasa je napisao(la):Lose si gledao.
Za 170-180e moze se kupi svaki 6600 sa sve PDV-om.
Slusaj bre, nemoj da se mangupiras i da glumis neku facu. Nemas bre pojma ! :d Rekao sam samo koja je cena 6600GT, a u ranijim postovima je spominjan 9800pro vs 6600 ukljucujuci i GT.Sasa je napisao(la):Kazem ja, lagano ponovo u osnovnu skolu.
Ajde sada ponovo procitaj moj post, pa reci gde si video "GT" u mom njemu.
Znam ja da ti volis da mene ispravljas, ali dok ne naucis da citas, nece ici
Svaki 6600 znaci svaki 6600, a obzirom da je u topicu napisano "..vs 6600..." te da se ova kartica poredila sa 9800Pro, jasno je da se misli na 6600.
Svima osim tebi izgleda. Ovo napominjem cisto zbog tebe, da predupredim tvoje eventualno "vadjenje"![]()
Pa uostalom, dilerska cena nije nikakva tajna danas, a verujem da pola foruma ima dilerske cene, kao sto i sam kazes. Sta tebe uostalom briga za to da li cu ja da kazem dilerske cene ili ne? Mozda se meni isplati da prodajem po tim cenama. Prema tome skini mi se vise i promeni "plocu", stalno se ponavljas. :smoke:Sasa je napisao(la):p.s. da ne pominjemo koliko ne postujes svoj posao i kolege time (neprofesionalnost u najmanju ruku, a ja da nisam fin kao sto jesam bi ti rekao jos koju rec) sto navodis dilerske cene. Jaka stvar navesti cenu iz dilerskog cenovnika, koja uostalom nije nista posebno, to moze znacajno nize.
drfedja je napisao(la):Slusaj bre, nemoj da se mangupiras i da glumis neku facu. Nemas bre pojma ! :d
drfedja je napisao(la):Rekao sam samo koja je cena 6600GT, a u ranijim postovima je spominjan 9800pro vs 6600 ukljucujuci i GT.
drfedja je napisao(la):Ti si taj koji treba da lepo nauci da se izrazava. Sta ti to znaci "u mom njemu" ? ili ono cuveno tvoje " / " . Nivo pismenosti ti je drugo polugodiste drugog osnovne.![]()
drfedja je napisao(la):Pa uostalom, dilerska cena nije nikakva tajna danas, a verujem da pola foruma ima dilerske cene, kao sto i sam kazes. Sta tebe uostalom briga za to da li cu ja da kazem dilerske cene ili ne? Mozda se meni isplati da prodajem po tim cenama. Prema tome skini mi se vise i promeni "plocu", stalno se ponavljas. :smoke:
drfedja je napisao(la):Zamolio bih te da me ubuduce stavis na "ignore"
Jel' ti to mene otvoreno vredjas? Ako hoces da se vredjamo ili nesto vise, mozemo da se nadjemo u cetiri oka, pa da porazgovaramo da vidim kolika si faca. Nemoj molim te ubuduce da vredjas pa da kacis smajlije. Seljacina si ti, koji si se dovukao ovde i *****avas ljude po forumu. "Sasa je napisao(la):Jeste, nisam ja faca na ovom forumu, nisam dovoljno seljak da je okacim kao avatar![]()
Kao prvo nisam uopste imao nameru da te ispravljam, "nepogresivi covece", vec samo da dodam da 6600GT ima da se kupi za te pare.Sasa je napisao(la):Ali si to napisao kao ispravku mog posta gde ja kazem da je 6600 160-170 sa sve PDV-om. Tu si se faco *****ao sa "ispravkom"![]()
Hoces li da izmislis neku novu foru, ili da te saljemo na posmatranje u Lazu? :dSasa je napisao(la):Tvoj je problem ako to ne razumes, u kom slucaju ti nisi ni za predskolsko![]()
Ma sta tebe to boli uvo da li ja kazem koja je dilerska cena ili nije, aman covece skini mi se sa vrata.Sasa je napisao(la):Dilerska cena je dilerska, znaci za dilere. Jel ti to nije jasno ?
Ti prodaj sta oces kome oces, imas lepo oglase pa okaci svoje prodajne cene.
Ali si najblaze receno nezahvalan (citaj *****) prema svojim kolegama kada javno iznosis dilerske cene.
Moje izjave su uglavnom vrlo korisne, a tvoje su uglavnom offtopic i vredjanje usera. Ti si bre sramota za ovaj forum i za ceo benchmark sajt, kako ti to nije jasno. Inace, ovo bi trebalo da shvatim, kao da ti mene cenzurises ? :dSasa je napisao(la):Duznos moderatora je da izmedju ostalog sprece iznosenje gluposti tj. da ih ispravljaju, tako da to ipak ne smem da uradim. Zamisli kada bi neko citao tvoje izjave bez ispravke/cenzure.. uzas![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari