Sasa je napisao(la):
Izjave "u cetiri oka" deluju smesno, elokvencija slaba pa nemas drugo resenje ?
Nisi zaista merodavan da pricas o elokvenciji. Rasprava je jedno, a vredjanje je drugo. Ko si bre ti da mi kazes da sam ja seljak? Da li si ti normalan covece?
Sasa je napisao(la):
To sto negde imas dilerske cene, ne znaci da si uvatio boga za mude i nece naterati nikoga da pomisli, u je, ovaj fedja je faca, vidi decko ima dilerske cene. Sam si rekao da ih ima mnogo ljudi na ovom forumu, ali mnogo od tih zivi od razlike u dil i MP cenama, a ti to ne postujes ni malo.
A ko ne postuje kolegu, tesko da postuje sebe. Da ne idem dalje sa zakljuccima.
Kao prvo, ja uopste nemam nameru da se pravim facom sa time kakve ja imam cene, ne znam uopste odakle ti takva ideja. To je tacno da mnogo ljudi zivi od razlike u ceni izmedju MP i Dil. ,a ja sam prilicno davno rekao negde da je nekorektno govoriti dilerske cene, ali ipak masa ljudi na ovom forumu i dalje govori dilerske cene. S' druge strane, ne vidim da ce to nesto bitno da ugrozi poslovanje mojih kolega. Ako si stalni kupac i ako radis sa hardverom imaces dilerske cene ili bolje, nego sto to ima obican, krajnji kupac. Stoga, stvar firmi je da li ce da daju nekome dilersku ili ne, a ne moja stvar. Ja nisam ljudima na forumu rekao dodjite kod mene da kupujete po dilerskim cenama. Sta se ti uopste onda bunis ? Da ti mozda ne kvarim neki posao zbog toga ?
Sasa je napisao(la):
Sto se tice sramote, nesto mi secanje kaze da si ti imao vecu ulogu od mene, posebno na samom sajtu. Naglasak na imao. Pa si se bese nesto i nadrkao, nije te bilo neko duze vreme. I onda si se opet pojavio odnekud, a za to si kapiram morao da predjes preko "vlastitog ponosa".

(i da ovo mi je vrlo ql *******cija)
A ja svoje pozicije imam i dalje
Izvini, ali ja svoje pozicije ne gradim samo na sajtu, niti mi je to primarno. Mozda sam ranije radio za sajt, ali sad to vise ne radim. I nisam se uopste nadrkao, pa me zbog toga nije bilo na sajtu. Pozicije koje sam ja imao na sajtu nemam nameru da vracam, niti me to interesuje, a sto se tebe tice, zaista me ne zanima tvoja pozicija, totalno mi nije bitna. Pojavio sam se u trenutku kada sam imao zelju da se pojavim i to nema nikakve veze ni sa kakvim "ponosom". Mozda ti imas takvo razmisljanje, ali Sasa, to je onda tvoj problem.
Sasa je napisao(la):
p.s. sto se tice nepogresivog, naravno da nisam, imas po forumu vise mojih gresaka i kasnijih "izvinjenja" zbog istih. Nesto nisam video tvoje, a imas ih svuda pa i u ovom threadu. Pocni od onog sto sam vec pomenuo, obzirnosti prema profesiji i kolegama.
Nemoj molim te da mi ti pricas o obzirnosti. :d
P.S. Ne zelim da vise diskutujem o ovakvim stvarima, ako hocete, zakljucajte thread ili obrisite celu ovu bespotrebnu raspravu, jer to zaista ne vodi nicemu.