Šta je novo?

9800GTX+ official thread

ma ko ce da se mlati sa afermarket kulerima. videh da je Sapphire vec napravio svoj Toxic model sa Zalmanom, Gigabyte i Asus samo sto nisu...kome ne odgovara default kuler imace za 10-20e bolje hladjenje pa ko sta voli...

Evo mozes kod mene da dodjes da vidis koliko se greje i koliko cuje 9600gt radi na 700/2000

I ti si u NS? Nisam znao, ne piše ti kod- lokacija. Btw hvala na pozivu, mogao bih da svratim sledeće nedelje npr.

Dodji kod mene, ionako mi svaki dan prolazis pored zgrade banditu nijedan 🙂
:wave:

Ej stvarno bih mogao već, davno nisam bio. Evo ovih dana se javljam pa se vidimo. :wave:

@ostali - a što se "svađate" & raspravljate? 😀 Ko želi best buy kupiće "običan" 4850, ko ne voli bučniju kartu taj će kupiti varijantu sa kvalitetnijim kulerom. A ko voli nvidiju taj će 9800GTX Plus i tako svi srećni i zadovoljni 😉

@Yoti:

lepo je to al to je na 70% obrtaja i urla. Ima ljudi kojima to smeta. 😉 Trebalo bi da pokusas i tu stranu da razumes/cenis. Ima nas koji volimo tih racunar, a tvoj (za moj ukus) je daleko od toga i kapiram da ti uopste ne smeta i postujem to, ali kao sto rekoh, ima nas i drugacijih.

PS. Pokusavam da svratim na kafu ali ti si konstatno nedostupan predvece od 18h pa nadalje, zvao sam te jedno 20 puta u proteklih 3 nedelje 🙁

@S22:

pa ti ocigledno imas problem sa kucistem 😛

Poslednja izmena:
Marko, fan je automatski regulisan 🙂 kada se igram naravno da ne smeta 🙂
fon: 064/ 015 70 79
:wave:

Ima li gde da se kupi owa kartica? Kod nas narawno...

Stigao je i XFX GTX+, i to blago klokovana verzija (GPU na 765 Mhz), cena oko 14k dinara.🙂

platis 9k i kupis nv 9600gt i ostane ti jos vise para 🙂

ili platish 12k kad izadje 9800+, sto je i poenta mog posta - KAD BRE IZLAZI ovo vishe, ne mogu da cekam, kupicu 8800gts 512 😛

ili platish 12k kad izadje 9800+, sto je i poenta mog posta - KAD BRE IZLAZI ovo vishe, ne mogu da cekam, kupicu 8800gts 512 😛
Pa izashao je bre, kod nas stigli XFX i MSI, obe OC verzije, XFX na 765Mhz, MSI 760Mhz, memorija na obe je valjda 2200Mhz. XFX je oko 14k, MSI je neshto jeftiniji, oko 13.🙂

joooj :S: , ne, monitor prvi sada ide, onda 9800gtx+ , ali je i dalje ne vidim nigde..Sad ce ovi moji sa godisnjeg 😛

@Yoti: Odspavaj makar malo, zasluzio si 🙂

@garson: daj uputi me, evo gledam i ne nalazim nishta 🙁

Poslednja izmena:
Imas ih na pc berzi-WebHouse,Gigatron i Atom.

Poslednja izmena:
Testirali smo juce jednu MSI OC GTX+. Ukratko:

Karta ne prelazi 70C, u idle se ne cuje i ladna je ko spricer, u loadu se tek malko cuje (zavojnice) i i dalje je ladna ko spricer 😀 de god da je prstom pipnes u najgorem slucaju je topla.

Max klok je bio 820mhz

3dmark rezultate ce Typhoon.X (mozda) okaciti kasnije, oko 15500 kolko se secam...
Sve u svemu nikakvo svetsko cudo ali solidan upgrejd za one sa slbaijim i outdated kartama ukoliko cena bude ok, trenutno je nesto malo skuplja od 4850 al mislim da ce se to brzo promenuti.

Eo ti shotovi, 'bali te oni :d

CPU: C2D E8500 @ 4000Mhz, GPU: GeF 9800GTX+ @ Def.

4Ghz%20Gtx+%20Def.jpg

CPU: ---||--- , GPU : GeF 9800GTX+ @ 810/2003/1200(2400)

4Ghz%20810-1200.jpg

eto... 😛

P.S. : Temperatura nije videla 70C (max je bio negde oko 66-68) 😉 A zavojnice su se cule samo u Krizi kad vrti one videe, koji krljaju do 3000 FPS.

P.P.S. : Sad videh, izgleda je mi je GPU-Z zastareo :d Pokazuje da je GPU 65nm 😛

Poslednja izmena:
Fina kartica za 3d mark 🙂
Mozda je mogao ovaj E8500 jos gore,na recimo 4.4ghz 🙂 ali u svakom slucaju odlican rezultat i score.

lepo 🙂

kontam da te je kostala manje nego sto nas kosta 4850 😀

Ma nisam je kupio, kod mene je bila samo radi testa... De cu da menjam GTS zbog 10% performansi :d Cist maltret 😀

kuler

Izasao je Asus 9800gtx+ dk.
Kakav je nov kuler u odnosu na referentni.

Pozzz:wave:

Nazad
Vrh Dno