predlazem da se privremeno banuju svi koji pricaju da ati ima lose drajvere....takodje i oni koji tvrde da je 2d lepsi na ati-ju
ati je imao primetno lepsi 2d od g-force 2mx,a to se odigravalo leta gospodnjeg 2000-2001 (i to je diskutabilno jer smo tada furali budjave daewoo 15",samsung753s i sl. monitore na kojima je slika svakako odvratna)....
imao sam nekoliko ati kartica,pocev od prvog radeona sa DDR memorijom(primerak sto je testiran na benchu),zatim 9000pro....pa x1600 u laptopu....i nikada,nikada,nikada,nikada nisam imao neprijatnosti zbog drajvera...uvek zadovoljavajuci fps, bez izletanja na desktop, a igrao sam se dosta tada i uvek na overklokovanom kompu
razumem da se niko nije naucen rodio (ovde smo da razmenimo informacije i iskustva), ali me nervira sto se notorne gluposti prihvataju i plasiraju kao apsolutne istine....
sto se tice teme ,ko ima da izdvoji preko 100€ za vga moze da se dvoumi samo i jedino izmedju 4850 i 4870 karte(podrazumeva se da je igranje prioritet),za manje od 100€ 8800gt 512mb je dobra kupovina (polovan naravno posto je nov u cenovnom rangu sa 4850 od kojeg je losiji)
Koji je bolji izbor za igranje na monitoru od 22 inca?
XFX GF NVIDIA 8800GT 600MHz 256MB DDR3 DUAL DVI, PCI-E Alpha Dog Edition 10.433 din....
vga sa 256mb i 22" monitor nemaju apsolutno nista zajednicko