Voodoo_NBGD je napisao(la):S-VHS i S-Video je isto.
Sasa je napisao(la):I naravno, ne kupovati 128MB modele nego one sa 64MB.
Scorpio76 je napisao(la):još jedno pitanjce,
da li je bolje uzeti VIVO pa povezati sa TVom preko video outa a ne preko tv outa?
Ili sam ja nešto pobrkao pa VIVO nije video in video out 🙂
dell je napisao(la):Evo i ja cu stati na stranu 9600se s obzirom da sa bartonom 2500+ daje oko 1700 poenau 3DMark03 dok 9200 dosta manje , cini mi se oko 1100 do 1200 negde sam zagubio tacan rezultat (npr fx5200 128-bitna daje oko 1400). Doduse nije 3dmark 100% merodavan ali ova razlika nije sigurno zanemarljjiva
Vojkan je napisao(la):9200 bi trebao da tera sve osim nature testa u 3D marku 2003.
Prvi test je DX7, drugi i treći DX8 a četvrti DX9.
delimir je napisao(la):Mislim da bi bolji pokazatelj bio 3D Mark 2001SE ili realno stanje u naslovima koji su primereni tim kartama, a FarCry, UT2k4 i sl to nisu...
Da, ovde se ponavlja priča od prošle godine, samo što su tada akteri bili GF3 i FX5200, sve ostalo je isto 🙂delimir je napisao(la):Da, moja greska, ali se sutina ne menja.
Voodoo_NBGD je napisao(la):Farkraj nije, ali UT2004 apsolutno jeste, jer je u pitanju čista DX8 igra.
delimir je napisao(la):Ma obe igre su previse zahtevne za ta dva Trabanta, tako da nema svrhe uopste obracati paznju na kojoj rade bolje. Nezamislivo mi je da FC ide na R9200 (nisam probao), a isto vazi i za UT2K4. Pod "ide" ne podrazumevam 640 ili 800 na low detail 🙂
delimir je napisao(la):Ma obe igre su previse zahtevne za ta dva Trabanta, tako da nema svrhe uopste obracati paznju na kojoj rade bolje. Nezamislivo mi je da FC ide na R9200 (nisam probao), a isto vazi i za UT2K4. Pod "ide" ne podrazumevam 640 ili 800 na low detail 🙂
Scorpio76 je napisao(la):Nemam baš uslova ($) za Sony Wega ali sam kući gledao na Samsung Plano 72cm i mnogo mi se svidelo, čak i sa S-VHS kablom.
U stanu nemam mesta za tako nešto (imam neki stari Blaupunkt 53cm) pa planiram mali upgrade kartice što se tiče kvaliteta. Trenutno imam neki eagle gf 460SE tako da pretpostavljam da će razlika biti osetna 🙂 i što se slike i što se performansi tiče.
Još je i mali problem što taj TV ima samo scart priključak pa ne znam ima li razlike izneđu
S-VHS to Scart i
S-Video to Scart
prenosa slike. Da li će biti vidljive razlike ili Scart "ubija" kvalitet S-Videa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari