Šta je novo?

91 cooling MoD!

• Začetnik teme Začetnik teme Devet1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Devet1

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2006
Poena
319
Drugari...nadam se da ce nekom dobro doci...ovi mali "budzevi" Overklokeri evo solidnog reshenja hladjenja, temp mi je do 30 u Idle a na full load do 37...,)

Nije komplikovano ni skupo...za detalje PP :wave:

Poslednja izmena:
Umesto svega toga mozes jednostavno da otvoris stranicu. 😉

Mrzim otvorenu stranicu od kompa i zbog etike i zbog prashine..a i zbog zvuka...:crash:
ovako upakovano sa undervoltovanim koolerima skoro da se i nechuje!
A sa otvorenom stranicom,bas i nisam imao ovakvu temp...😀

Poslednja izmena:
Dodji kod mene da vidis kako moze da se ne cuje sa otvorenom stranicom. :wave:

Zasto nisi ofarbao i plastiku napred kad si vec sve farbao? Mogao si i flopy i DVD takodje... Lepse bi bilo. Mada ne svidja mi se farba uopste a unutra je haos (bar se ne vidi). U svakom slucaju vazno je da si zadovoljan i da si postigao ono sto si zeleo a to je dobra temp...

Ako ofarbam dvd , kako da ponovo ispisem pioneer i te stvari. Vec sam se nosio mislju da moju kantu ofarbam u crnu boju.

Pa i na original Pioneer DvD-u slova su takodje crna reljefna tako da ne moras da ispisujes slova 😉

Prilozi

• p 111.webp
    p 111.webp
    13.4 KB · Pregleda: 80
Kako moze da se ne cuje sa 2 ventilatora od po 40 mm? Bolje da si, posto vec imas 2 5.25" slota prazna, spojio dve maskice i isekao na njima jedan otvor za ventilator od 80mm. Em ce biti tise, em ces imati mnogo bolji protok. Think about it 😉

Poslednja izmena:
Greske naci nikad lakse...

Kako moze da se ne cuje sa 2 ventilatora od po 40 mm? Bolje da si, posto vec imas 2 5.25" slota prazna, spojio dve maskice i isekao na njima jedan otvor za ventilator od 80mm. Em ce biti tise, em ces imati mnogo bolji protok. Think about it 😉

Da se ne cuje moze lako.... Ako ih undervoltujesh! ja sam 2 osmice ( 7 v ) i necuje se skoro uopste.... 😀 nebih trpeo buku ako nemoram....
Slazem se da je moglo bolje da se ofarba ,nisam mogao da cekam air brush ...kod drugara pa sam odluchio ovako da to reshim sa spreyevima...
Iskreno i ja sam zeleo bolje ali to je samo Kutija?! i stoji mi ispod stola....
sve u svemu hvala na sugestijama...Meni je drago sto sam sam sve sam odradio i to za mene ima posebnu draz 😉:S:

Poslednja izmena:
Ozbiljno pitam , a Vi me:smash:

Sta ti je bre Boro, samo sprej u ruke i udri. Ofarbao sam vec 4 optike i na svima su ostala slova da se vide... Uostalom koga jos zanima sta pise na optici?!

Kreci, kreci...
Trebao si malo temeljnije da farbas case. I sredi stvarno onu kataklizmu unutra, bez obzira sto se ne vidi.
Postignute performanse su odlicne!

Kreci, kreci...
Trebao si malo temeljnije da farbas case. I sredi stvarno onu kataklizmu unutra, bez obzira sto se ne vidi.
Postignute performanse su odlicne!

A znam rekoh trebao sam...:S: ali i ovo mi je oduzelo 3 dana (pop***eo sam od shablona) ali sta je tu je meni je kool samo da ofarbam optiku i floppy bice valjano (jesam perfekcionista ali malo PUNK!-a nije na odmet:guitar: ) potcenio sam farbanje kutije :S: mislio sam da ce mnogo lakse da bude...ali...da sam radio 1 ili 2 boje bilo bi laako...ali "Cammo" me odvalio...
I PORED SVOG TRUDA I NE PERFEKTNOG FARBANJA KUTIJA JE BOLJA OD DEFAULT BOX-A, ZAR NE ?...A sledecu farbam Air Brushom i tada ce detalji doci do izrazaja koji kod spreya tesko mogu...

**Savet za farbanje! Kada se farba plastika "racunarska" Optika , maska,tastatura?! itd.
najbolje bi bilo koristiti "Montana" sprayeve jer u na bazi akrilne smole i neuporedivo su jachi i bolje kolorite imaju (a ne ko ja kenda 🙁 ) naravno crna kenda je odlichna(ostale nebih preporuchio) (mi graffiteri ih za shablone i fill koristimo,a za eXtra senke i outline-ove montanu...)
p.s. neke tagove (potpise sprejom-u graffiti svetu) od pre 3 godine nije sprzilo ni sunce ni elementarne nepogode...pa tako i sa bilo kojim materijalom jednostavno se dobro integrishe sa materijalom...:eyebrows: znaju Spanci kako se pravi kvalitetna boja!

***savet II temperatura plastike bi trebala da bude preko 20 stepeni pre nego sto ce se tretirati Spreyom (!) kod ravnih povrsina fina vodena smirgla bi bila itekako pozeljna ali samo da se skine onaj prvi abrazivni sloj od najvishe(!) 1mm! Chisto da bude MAT!
Farbati na razdaljini od bar 20tak cm.. u vidu fine prashine prekrivajuci plastiku u tankom filmu, nekoliko takvih filmova (recimo 3!) cine da vam KompPlastika izgledaju kao da nikada nisu bili beli 😀... uf...
**NADAM SE DA CE NEKOM POMOCI SAVET ZA FARBANJE 😀 JER...FARBAJTE LJUDI SVE JE BOLJE OD DEFAULTA,SVAKI MOD IMA SVOJU CHAR,BEZ OBZIRA NA MANE I NESAVRSHENSTVO
KOJE VREMENOM NESTAJU **

**R* E* S* P* E* C* T**

:wave:

Poslednja izmena:
Vazi 😉

Zasto nisi ofarbao i plastiku napred kad si vec sve farbao? Mogao si i flopy i DVD takodje... Lepse bi bilo. Mada ne svidja mi se farba uopste a unutra je haos (bar se ne vidi). U svakom slucaju vazno je da si zadovoljan i da si postigao ono sto si zeleo a to je dobra temp...

Farbam uskoro flopy i dVd 😀 lepo si me potsetio !

A haos sam unutra i sredio 😉 slozio sam kablove sve ih spojio ,da bude sto veci air flow... ATA (tj. IDE) kablovi su najveci problem 🙁 siroki su i nezgrapni sprecavaju vazduh da lepo protiche....
Unutra je stvarno COOL sada mada sam BoX mogao i unutra da ofarbam....

Za dalje planove imam odlicne ideje...Kupicu neke sto jednostavnije kutije pa cu ih AiRBrush-om spaliti i malo cu da se igram sa Fan-ovima i Plexijem 😉

Baci sadasnje fotke, a kad sredis, podrazumeva se!
Za ata kablove imas 2 resenja - da kupis gotove ili da skalperom rezes stare, ako imas zivaca.
Ovo drugo sam ja davno radio, ispalo je veoma efikasno mada ne tako lepo, a kasnije sam kupio gotove round.
Ovi prvi, reckani, jos uvek sljakaju u burazerovom kompu.

ps. kud pre si nabacio vec 2 warnings !?

Poslednja izmena:
Uzmi neke rounded IDE kablove, poboljsace flow a i izgledace mnogo urednije. Farbanje mi se dalje ne svidja. I jedino sto mi se manje svidja od ruznog kucista je ruzno kuciste koje je neuspesno ulepsavano. Sorry, ja iskreno kazem ono sto mislim 🙁 Jos zalije mi je sto ti je oduzelo 3 dana umesto jednog popodneva koliko je trebalo. U principu ne kapiram kako mozes ono da drzis u sobi? :d Jedino ako si u militari fazonu i imas satorsko krilo umesto prekrivaca na krevetu i uredno slozene carape na cizmama ispred. U tom slucaju mogu samo da kazem: Svaka cast! To bih kapirao, ovako ne. Mnogo je sareno. A ako se vec malo razumes u to i umes sa air brushom mozes to mnooooogo bolje i s malo vise ukusa da uradis. Ovo nemoj da shvatis kao prozivku nego kao dobronamernu kritiku. U krajnjem slucaju ignorisi 😉 Imas na site-u finih stvari, kapiram da neku od ideja mozes da upotrebis...

Poslednja izmena:
Uzmi neke rounded IDE kablove, poboljsace flow a i izgledace mnogo urednije. Farbanje mi se dalje ne svidja. I jedino sto mi se manje svidja od ruznog kucista je ruzno kuciste koje je neuspesno ulepsavano. Sorry, ja iskreno kazem ono sto mislim 🙁 Jos zalije mi je sto ti je oduzelo 3 dana umesto jednog popodneva koliko je trebalo. U principu ne kapiram kako mozes ono da drzis u sobi? :d Jedino ako si u militari fazonu i imas satorsko krilo umesto prekrivaca na krevetu i uredno slozene carape na cizmama ispred. U tom slucaju mogu samo da kazem: Svaka cast! To bih kapirao, ovako ne. Mnogo je sareno. A ako se vec malo razumes u to i umes sa air brushom mozes to mnooooogo bolje i s malo vise ukusa da uradis. Ovo nemoj da shvatis kao prozivku nego kao dobronamernu kritiku. U krajnjem slucaju ignorisi 😉 Imas na site-u finih stvari, kapiram da neku od ideja mozes da upotrebis...

Od uvek sam kod ljudi najvishe cenio kada su iskreni !!! Hvala na savetima,I drago mi je da ti se dopada moj dizajn 🙂
Ovo je prva pa muska kutija...Sledece cu raditi sa A Brushom mnooogo ozbiljnije...
A sto se tice militari fazona ja ga gotivim (bivshi specijalac:whip: ) znam da je malo prefurano
ali sta je tu je pomislio sam kako bi bilo ok hteo sam da postignem ( Urban cammo) i kada nisam nashao zadovoljavajuce boje , ispalo je kako je ispalo...:S:

Kako god sledeci 280% bolji projekat obecavam (pogotovo ako ga budem radio za nekoga ko ima drugaciji ukus od mene 😀 ) poz...

Baci sadasnje fotke, a kad sredis, podrazumeva se!
Za ata kablove imas 2 resenja - da kupis gotove ili da skalperom rezes stare, ako imas zivaca.
Ovo drugo sam ja davno radio, ispalo je veoma efikasno mada ne tako lepo, a kasnije sam kupio gotove round.
Ovi prvi, reckani, jos uvek sljakaju u burazerovom kompu.

ps. kud pre si nabacio vec 2 warnings !?

A za te warnings`e uopste nekontam odkud to!!?? Mozda sam jednom pogresno postavio temu ali bas glupo ako se zbog toga dobijaju (onda je ovo jedini forum kod koga se dobijaju opomene ako postavis temu na pogresno mesto,valjda se prebace na odgovarajuce,eh ...ova danasnja administracija :trust: )

* Gde u NS-u da nadjem Round ata kabel ?? ako neko zna neka mi javi... poz

Off// Nemam pojma za ove warninge, smaraju do **ja ali koliko sam ukapirao ne treba da se obazires na njih uopste 😀 Nisam dobio nijedan do sada ali priznajem da su jako iritantni za oci onako crveni. Strce i sto je jos gore ne znam ni cemu sluze! Ne vidim svrhu...

Trebalo bi da imas kablove u dosta radnji sa "sminkerajem", prosetaj malo i videces da ima skoro svuda. Ocekujem tvoja nova dela 😉 POZ

Nazad
Vrh Dno