Umesto svega toga mozes jednostavno da otvoris stranicu. 😉
Kako moze da se ne cuje sa 2 ventilatora od po 40 mm? Bolje da si, posto vec imas 2 5.25" slota prazna, spojio dve maskice i isekao na njima jedan otvor za ventilator od 80mm. Em ce biti tise, em ces imati mnogo bolji protok. Think about it 😉
Ozbiljno pitam , a Vi me:smash:
Kreci, kreci...
Trebao si malo temeljnije da farbas case. I sredi stvarno onu kataklizmu unutra, bez obzira sto se ne vidi.
Postignute performanse su odlicne!
Zasto nisi ofarbao i plastiku napred kad si vec sve farbao? Mogao si i flopy i DVD takodje... Lepse bi bilo. Mada ne svidja mi se farba uopste a unutra je haos (bar se ne vidi). U svakom slucaju vazno je da si zadovoljan i da si postigao ono sto si zeleo a to je dobra temp...
Uzmi neke rounded IDE kablove, poboljsace flow a i izgledace mnogo urednije. Farbanje mi se dalje ne svidja. I jedino sto mi se manje svidja od ruznog kucista je ruzno kuciste koje je neuspesno ulepsavano. Sorry, ja iskreno kazem ono sto mislim 🙁 Jos zalije mi je sto ti je oduzelo 3 dana umesto jednog popodneva koliko je trebalo. U principu ne kapiram kako mozes ono da drzis u sobi? :d Jedino ako si u militari fazonu i imas satorsko krilo umesto prekrivaca na krevetu i uredno slozene carape na cizmama ispred. U tom slucaju mogu samo da kazem: Svaka cast! To bih kapirao, ovako ne. Mnogo je sareno. A ako se vec malo razumes u to i umes sa air brushom mozes to mnooooogo bolje i s malo vise ukusa da uradis. Ovo nemoj da shvatis kao prozivku nego kao dobronamernu kritiku. U krajnjem slucaju ignorisi 😉 Imas na site-u finih stvari, kapiram da neku od ideja mozes da upotrebis...
Baci sadasnje fotke, a kad sredis, podrazumeva se!
Za ata kablove imas 2 resenja - da kupis gotove ili da skalperom rezes stare, ako imas zivaca.
Ovo drugo sam ja davno radio, ispalo je veoma efikasno mada ne tako lepo, a kasnije sam kupio gotove round.
Ovi prvi, reckani, jos uvek sljakaju u burazerovom kompu.
ps. kud pre si nabacio vec 2 warnings !?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari