Modifikovani bios je dobar, core radi na 150 sada je temperatura 55c u sobi je 26c
moze pomoc oko hladjenja ovih dana mi temperatura ne pada ispod 75c!cime da je hladim?😡
I moj 8800GT se grejao i isao do 80c u full load sa default coolerom (XFX 8800GT) sad sam stavio onaj Zerotherm Huricane 8800cu i temperatura u full load nije presla 50c a na max brzini ventilator se skoro i necuje 🙂 sad je mnogo dobro :d
moj radeon gainward 4850 dok ovo pisem 77 , ali necu da diram nista radi super, ako su ga tako napravili da radi nece riknuti posto su ga verovatno testirali u fabrici, a i imam garanciju tako da me bole da se njakam oko menjanja kulera😀
jete mozda tako ali grije ti ostale komponenete ?!
Ali nekontam sto se tice temperature, znaci stalno mi je 78 i kada igram igre i kada nista neradim stalno mi je 78-79
Izvadi je iz masine, uzmi neki kompresor i izduvaj prasinu iz nje. Koliko god da ti je racunar u sterilnim uslovima, nemoguce je da nema prasine. Jos ako imas neki fan upren da duva u nju, milina Bozija.
Licno iskustvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari