Šta je novo?

8800gts OVERCLOCKED - 3Dmark06

raven2005

Slavan
Učlanjen(a)
28.09.2005
Poena
350

Prilozi

Poslednja izmena:
Cime hladite vi to bre? 750 za GPU... Meni je na 650 i ne smem vise, bojim se jer je karta iz inostranstva pa nemam garanciju... inace eVGA 320MB... imam oko 10200 u 3dmark...

Vrhunski EK WB iz Slovenije + test odradjen na balkonu :)

Cime hladite vi to bre? 750 za GPU... Meni je na 650 i ne smem vise, bojim se jer je karta iz inostranstva pa nemam garanciju... inace eVGA 320MB... imam oko 10200 u 3dmark...

evo colt ti je rekao sve, s time da imam napravljen v-mod na grafi znači dodajem više struje a time se grafa više i grije.kad radim na stock postavkama mislim bez dodavanja voltaže,temp su puno niže ali prolazim test na 690 max 700,ovo sve preko 700 je zahvaljujuči v-mod i dodavanju napona.da imam vodeno kao neki ovdje sa dva radijatora,jačom pumpom sigurno bi mogao i nešto više al sa 2 radijatora bi morao van kučišta držati vodeni sistem a ovako držim unutra.možda i kupim pa koristim samo za vrijeme benchmarka.

nemoraš se bojati dizati grafu kolko ide jer neče se pokvariti,problemi mogu nastati ako imaš v-mod pa je sa naponom zezneš pa je onda dobro imati garanciju kod nas.

:guitar:

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
gpu-z

Mrzi me da prolazim kroz validaciju, ako neko ne veruje neka dodje na pivo / tjekucina of choice. :,,:
Uostalom, skor nije za nevericu.

Evo jedne amaterske slike cisto da ravenu da skinem ovog djavolka iz poruke. Nemam validaciju jer je slika odradjena pri kupovini kartice i random clock-u. Mozda to moze i vise sa boljim hladjenje (vodom..itd) a i za validaciju nemam vremena. Kad se ozbiljo posvetim kloku bice i validacija mada mislim da necu bash moci mnogo vise od ovih rezultata jer sam blizu granice OC mogucnosti karte bez ikakvih vmodova i boljeg hladjenja.

Ja ti ne verujem. Shta znaci zverski OC-ovan CPU?3500 mhz? Ja sam sa e6600 na skoro 4 ghz imao jedva 12060 poena, sa 712 za GPU i 1080 cini mi se za memoriju... Dakle jedino ako nije ima 750 za gpu pa da ima veci rez...

A CPU mi je bio vishe klokovan, pritom 4mb kesha naspram 2 kod tebe i tako dalje...

Poslednja izmena:
Naravno da je za verovati kada si zverski oc-ovao cpu.

Ni memorija na grafici nije bolje prosla :D

Ja ti ne verujem. Shta znaci zverski OC-ovan CPU?3500 mhz? Ja sam sa e6600 na skoro 4 ghz imao jedva 12060 poena, sa 712 za GPU i 1080 cini mi se za memoriju... Dakle jedino ako nije ima 750 za gpu pa da ima veci rez...

A CPU mi je bio vishe klokovan, pritom 4mb kesha naspram 2 kod tebe i tako dalje...
Pa ti dodji na pivo pa ces videti. Nije meni ovo toliko bitno da se sad ubedjujem ovde ili ne daj boze da sam toliko jadan da postavljam lazne skrinove iz mark testova, mislim eeeeej? Uostalom, pitaj Yotija. ;)

Koji su klokovi grafe bili ?

Ahaha Šiki Void/ Nanoman0 prica istinu :trust:
Voide osisacu te veceras :p
:wave:

Pa samo nek mi neko objasni kako i sve ce biti ok, znaci da dosta manjim klokom procesora, sa duplo manje kesha i sa manjim klokom grafe? Eto samo to me zanima

Evo vidi ovo, upravo benchovano, da ne ispadne da sam Mr. Stinky il` nesto slicno :)

Nizi clock core-a za 35, nizi clock gddr-a za 20 (manje vazno) benchovano dok DChub u pozadini aktivno drlja, antivirus pokrenut, a sistem prilicno napunjen i malchice trom.

Kada bi stavio svez XP, pogasio sve sto mi sada radi, benchovao na clockovima na kojima jesam ranije (685/2200) logicno je da bih opet presao 12000. ;) Nisam hteo da dizem core iznad 650 sada, jer mi je bitno da DC svuche nesto sada , restart mi nebi prijao, pa kao, ajde da se slucajno ne zakuca. Informacije o sistemu u 3dmarku nema, jer sam editovao shortcut da ne radi test sistema pri dizanju, mucho faster that way ;)

EDIT:

Pa samo nek mi neko objasni kako i sve ce biti ok, znaci da dosta manjim klokom procesora, sa duplo manje kesha i sa manjim klokom grafe? Eto samo to me zanima

Sta da kazem, radi ;) Mozda je kombinacija ploce i memorije. Izgleda sam uzeo max zdrave komponente :cigar:

Voide osisacu te veceras :p
:wave:

Stig`o kablitj? Ajde vishe...vreme je da me zaobidjes sa tim monstrumom :wave:

Poslednja izmena:
Pa idi na pivo kod coveka pa vidi.
Vidis da sve neverne Tome imaju poziv.
Stavi par piva da se lade. Dolazim i ja. :d

Ajd ionako sam cest gost u NS-u :D

Taman sve da vas obidjem, Yoti-ja, Prodaya, Vkozomara.... :)

Zverski je to sto je sa 1.8Ghz digao na 3.5Ghz, sto je skoro 100%.
Tvoj e6600 nikako nije ni blizu 100% ubrzan.

Eto to je zverski. Da nisi malo ljubomoran na deckov oc?
A tih 4Mb kesa su jako bitni.

Poslednja izmena:
Zverski je to sto je sa 1.8Ghz digao na 3.5Ghz, sto je skoro 100%.
Tvoj e6600 nikako nije ni blizu 100% ubrzan.

Eto to je zverski. Da nisi malo ljubomoran na deckov oc?
A tih 4Mb kesa su jako bitni.

Što bi bio ljubomoran kad ima rez veći od 13500 sa istom kartom :d
Samo je malo pobrkao lončiće. :d

Tvik koji čovek koristi zove se novi drajveri i win XP :d
E moj šiki ko još koristi vistu za benčovanje. ;)

Ponekad ne razmishljash! Da li sam na e6600 imao Vistu? Ili tek posle kupovine Quada? Ajmo dalje... Znaci od tog tvika nishta...

@ BORAB, ja sam pre 6600 imao 6300 koji je takodje radio na 3.5 tako da ni zbog toga nisam ljubomoran, a i ne znam zashto bi i bio, el treba da budem ljubomoran na Dugixy-a recimo shto sa istim komponentama ima bolji rez, ne nego mu se divim jer je pokazao da zna vishe ili da je zabo bolje komponente jel tako?;)

A ja i dalje ne verujem ( ocu bre na pivo, treba mi izgovor :D:D:D )

xfx mama :D
salim se, covek je stvarno odradio em vmod em mu je zapao dobar primerak karte..

Covek ima eVGA-u daklem eVGA je mama :)

Vrh Dno