Šta je novo?

8800GTS, mozda se ipak isplati???

CarnX

Čuven
Učlanjen(a)
28.05.2005
Poena
845
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 1600x & Arctic Freezer 34
Matična ploča
Asus ROG Strix b350-f gaming
RAM
2x8gb GSkill F4-3200C16-8GVK, 2x8gb Patriot 3600 C17
GPU
Asus ROG Strix-GTX1070 Gaming
Storage
A-Data XPG GAMMIX S11 Pro 1TB, WDC WD6400AAKS, ST4000VN006
PSU
Antec HCG 750 GOLD 750W
Kućište
Thermaltake Kandalf LCS
Monitor
Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3, Razer DeathAdder V2 Pro
Mobilni telefon
S23
Pristup internetu
  1. Optički internet
U http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=157721 temi je raspravljano o neisplativosti 8800GTS-a G92 u odnosu na 8800GT... Tachno, razlika je bila preko 70e ali sada...

GTS koshta 227e!!!! A nejjeftinij GT je 188e dok bilo koji GT sa boljim hladjenjem nije jeftiniji od 210e... (Govorim o cenama za obichnog kupca koji nema velikoprodajne cene ili popuste...)

Shta mislite da li se sad isplati? Ja se lozio na GT ali sad... A cena ce josh pasti zbog 9-te serije...

HAHAHAHAHAHAH VRH SPIKA!!! :))))))))
ma bre ako necesh onda brate trazi bolji job, tuzno mi je kad vidim, na kakve smeshne nachine neki dodju do para, dok neki drugi krv bljuju za 5puta manje... Ebala nas drzava..

Poslednja izmena:
@pike
alo paceru (poshto meni smeju da govore da *****m i da lupetam gluposti itd). 270+ e ne dam za gts i tachka!!! 227e je skroz ok, shta ti tu nije jasno. a shto se tiche menjanja grafa vishe sam se shalio, ali i da ih i zamenim za club 3d koji je 227e shta to tebe boli patka. nikad nisam rekao da je GTS sraaaanje. samo sam govorio da ne vredi te pare, realno je 220-230 i josh jedna tachka!

Poslednja izmena:
Manite se vishe rasprave!!! Dajte TESTOVE!!!!!!!!!!!!!!! Gde su ljudi koji su uzeli ovaj GTS?!?!?!??

@demios kada bi citirao sve sta si pisao o GTSu smucilo bi se ljudima. I posle svega toga ti ga kupujes ?!?! Odnos cena je i dalje isti kao sto je i tada bio +50 eura za GTS.

Poslednja izmena:
@demios kada bi citirao sve sta si pisao o GTSu smucilo bi se ljudima. I posle svega toga ti ga kupujes ?!?! Odnos cena je i dalje isti kao sto je i tada bio +50 eura za GTS.

slobodno citiraj, ali slobodno, pa da vidim shta sam to rekao da se smuchi ljudima.
a shto se tiche razlike, ja sam konkretno najvishe poredio onda bio GA model (197e) i bilo koji najjeftiniji GTS koji je na pc berzi bio 270/275e. a ako hocesh bash da znash i tada je bio da se kupi Inno 3D GT za nekih 188e, ako me secanje ne vara, pa je razlika josh veca bila od spominjanih 60-70e. tako da ti tih tvojih 50e razlike okachi machku o rep i teshi se do mile volje.
GTS za 227e je, brate, mnoooogo jeftinije od 270/275e, mislim, alo bre,
daj budi malo realan. ovo je sad!! ok cena za gts-ove i videcesh da ce i ostali proizvodjachi isto da uchine pa ce se ostvariti moja prognoza, kad ste me prozivali da sam vidovit i sl :), a chisto sumnjam da ce cena GT-a neshto mnogo pasti, hoce, al ne za 50e kao shto je sad sluchaj sa club 3d.
shto se tishe moje kupovine 2 gts-a video si smajli posle toga, a i da sam se odluchio da menjam za club -3d to je moja stvar.

E, Vas Dvojica Zjbite Vishe Da Se Prepucavate!!! Radite To Na Pm!!! Ili Josh Bolje Otvoricu Vam Novu Temu Pa Idite Tamo I Raspravljajte Se!!!!!!!!!!!

ja ne zelim da se prepucavam, al odlepim kad mi neko kaze da lupam gluposti i da *****m, a pri tome nije u pravu. shto se mene tiche moze neki moderator da dodje i da izedituje ili pobrishe sve suvishne postove.
Naziv teme glasi " 8800GTS, mozda se ipak isplati???", za 227e se po meni isplati i to je moje mishljenje. dechko je trazio tudja mishljenja, ovo je moje, a ako se nekom ne svidja moze da se ne slozi sa mnom ili jednostavno da da svoje mishljenje, a ne da vredja.

Mislim da je GTS sada ispao iz trzisne trke, ili oko 200e za 8800gt ili 280e za 9800GTX.
Mada cini se da su tu negde po spec GTS i GTX, ali GTX ima dva molexa za napajanje i izgleda da trosi vise,
cekam neki test(na benchu) da vidim da li ima razlike u brzini i ako je ima kolika je.

:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

Sta i kako zelis da testiram moju 8800gts. Napisi pa cu da okacim.
[email protected] ( 400x8)
3dMark 05 = 19.487
3DMark 06 = 14.976

Vista 169.21 driveri.

Aj izvrti u Crysis-u testove na 1680x1050 rezoluciji na ultra high (vista) a ako nemash vistu onda na High pod XP-om... Obavezno AA 4x... Jer se skroz dvoumim izmedju GT-a i GTS-a... Mislim, mnogo mi je da dam 230e za grafichku a morao bih i napajanje da menjam a to je +60-70e preko... Ali me dosta privlachi ta grafichka...

Jel je uzeo neko ovu CLUB3D GTS?

GTS, ja sam za nju jeste da je skuplja i jeste da gt kada klokujes dobijas za manje pare jacinu kao gts ali 8800gts kada klokujes dali ste o tome razmisljali da sta dobijete koju jacinu .... moja sledeca definitivno 8800gts sada koristim krs , ali uskoro stize mahina

Kakvi bre Club3D rezovi, kakvi XFX rezovi, sta pricate bre... referentni 8800GTS-ovi, svi isti, preslikani, identicni cooler-i na svim (samo je na Club-u ubedljivo najruzniji sticker), mislim da su svima i identicni klokovi (propisanih 650/1940... ako i nisu, cas posla se izjednace Rivom)... nema sta tu da se testira, obicno gubljenje vremena.
Jedino ako ne mislite na klokovanje, ali to je oduvek bilo individualno, od karte do karte...

Nazad
Vrh Dno