Šta je novo?

8800GTS, mozda se ipak isplati???

CarnX

Čuven
Učlanjen(a)
28.05.2005
Poena
845
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 1600x & Arctic Freezer 34
Matična ploča
Asus ROG Strix b350-f gaming
RAM
2x8gb GSkill F4-3200C16-8GVK, 2x8gb Patriot 3600 C17
GPU
Asus ROG Strix-GTX1070 Gaming
Storage
A-Data XPG GAMMIX S11 Pro 1TB, WDC WD6400AAKS, ST4000VN006
PSU
Antec HCG 750 GOLD 750W
Kućište
Thermaltake Kandalf LCS
Monitor
Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3, Razer DeathAdder V2 Pro
Mobilni telefon
S23
Pristup internetu
  1. Optički internet
U http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=157721 temi je raspravljano o neisplativosti 8800GTS-a G92 u odnosu na 8800GT... Tachno, razlika je bila preko 70e ali sada...

GTS koshta 227e!!!! A nejjeftinij GT je 188e dok bilo koji GT sa boljim hladjenjem nije jeftiniji od 210e... (Govorim o cenama za obichnog kupca koji nema velikoprodajne cene ili popuste...)

Shta mislite da li se sad isplati? Ja se lozio na GT ali sad... A cena ce josh pasti zbog 9-te serije...

Imalo bi smisla da je GTS jaci od GTa, ali posto je obrnuto, ako vec mislis da das 200+ evra za karticu, uzmi GT sa boljim hladjenjem. GTS ima vecu cenu zato sto je nabavljan po vecoj ceni, pa radnje nece/ne mogu da spuste ispod neke minimalne za taj model.

Imalo bi smisla da je GTS jaci od GTa, ali posto je obrnuto, ako vec mislis da das 200+ evra za karticu, uzmi GT sa boljim hladjenjem. GTS ima vecu cenu zato sto je nabavljan po vecoj ceni, pa radnje nece/ne mogu da spuste ispod neke minimalne za taj model.

On misli na novi GTS G-92 (512) a ne na onaj matori (320 i 640)

Poslednja izmena:
:wall: zbog cene mishljah da je u pitanju G80. Stvarno, gde nadje GTS G92 za 227e u MP?

to si pretpostavljam video na pcbezri da ima u imtelu club 3d. nazovi ih sutra pa pitaj imaju li i za koje pare i videcesh shta ce ti reci. to ti je 100% bez pdv-a.

Ne lici na njih da stavljaju cenu bez pdv-a, ovih karti nije bilo pre neki dan tako da je verovtano poslednji uvoz + je Club3d pa otud i manje cene. Uzeo bi je sa zadovoljstvom.

Da, u Imtelu i pishe da je sa pdv-om... Ako su oni pogreshili onda i ja greshim, a ako koshta toliko koliko pishe, onda... Dzem!!!!

pa da, g92 je...

pa da, g92 je...

Pa ako je to cena sa PDV-om onda nema sta da razmisljas, to je majstorska kupovina za te novce, kada bi ja opet bio dovoljno lud da dam 200+ eur za grafiku onda bi to bio samo GTS G92 model, do sada mi se najvise svidja kako on radi u sub 250eur kategoriji (bilo je i par polovnih GTX modela u oglasima za 250-240 eur ali to je ipak polovno i izdrndano :D:D )

Cena jeste 227.7e (18950 din) sa PDV-om, pitanje je samo da li mozda treba jos malo sacekati da se pojave i svi modeli serije 9 u prodaji. Verovatno ce tada cene osmica jos malo pasti.

Cena jeste 227.7e (18950 din) sa PDV-om, pitanje je samo da li mozda treba jos malo sacekati da se pojave i svi modeli serije 9 u prodaji. Verovatno ce tada cene osmica jos malo pasti.

Ja cu definitivno da sachekam pojavljivanje 9-te serije...

ja nisam cekao nista kupio sam 8800gt i cim se pojavila gts 512 odma sam je uzeo a ova serija 9 je ok ali cu je propustiti jer realno g92gts i g92gt su veoma dobre kartice i ko ih sada ima nema potrebe da menja za seriju 9. Ja cu da furam ovo dok moze taman da stigne neka serija 12xx ili 13xx :D

Ja sam je kupio pre dva dana u Imtelu kartica je korektna referentni dizajn i karakteristike.
Iako je 40 e skuplja od GT-a vredi te pare .
Svaka preporuka za trenutnu dobru kupovinu.

Stvarno, dajte neke testove... Interesuje me kakva je u 1680x1050...

Pfffff a ja naruchio juche xfx 8800gts 512mb za 280eu!... :lupko:
Prosto mi neverovatno da ima negde g92 za 230eu! Ma ovog puta sam reko sebi necu se zbog tih usranih para nerviram, ocu samo da sam miran i da znam da sam uzo kvalitet...
A bash sam gledao po netu npr xfx nisam video za ispod 280eu, a sad evo ima gts za 227... :S: E sad dal ce biti taj xfx bolji od tog club 3d, ko zna, mozda i nece...

Bilo bi extra kada bi i ti istestirao tu XFX pa da se uporedi sa Club3D...

@demios koliko si samo kenjo kako ne vredi GTS u odnosu na GT a sad prodajes 2 GTa i hteo bi da uzimas 2 GTSa STRASNO !!! :smackbum:
Kakvi sve ljudi postoje ovde na forumu ???

Poslednja izmena:
ali sada je pala cena! mada meni i dalje ne vredi, ali ajde...nije ni greh uzeti GTS za 230e, ruku na srce, ali sve preko toga je bacanje para.

Vredi svaki euro, samo za kuler vredi doplatiti, sav topao vazduh ide napolje, OC se bolesno pa je u rangu sa 9800 GTX. Imao sam GT koji max. OC = GTS. U 1680x1050 GTS drasticno bolji i to bez OC.

Meni je bacanje para kad izadjesh petak subotu i popijesh 50eu, a nit si se bahatio, nit si lechio ili izlechio komplex (srpski komplex) :D, nit si neke sponzorushe uspeo da navatash na tu sicu, nit si se napio na kraju krajeva neshto sad spec.. A i pored svega ga ponavljash iz nedelje u nedelju.... :wall: Bem ti zivot..
I znachi kad sve to saberemo, vishe ne postoji bacanje para ako govorimo o plus/minus 50-100eu.... Ne izadjesh jedan vikend i ne cimash se kad treba da kupish sledeci put parche hardvera pa makar pljunuo i 100eu vishe.
Od toga me samo glava bolela i nishta vishe.... :)

U svakom sluchaju u subotu mi stize nadam se pa cu javim kako shta... A do tada moram prvo vidim shto mi sistem nestabilan i ovako, pa onda tek skontam kako da klokujem ovu novu konfiguraciju, nemam iskustva sa intelom.. :)

Poslednja izmena:
^^
koliko je to drasticno, def. za def. (rekao sam da necu vise :D)?
^
ako neko daje 50e za izlazak, naravno da mu nije problem da istih 50e doplati za (malo) bolju kartu...

Poslednja izmena:
pricaj mi o tome. nema veze, necemo o tome, samo sam hteo da kazem da ako tako postavis stanje stvari, onda je bolje uloziti 50e u malo bolju kartu nego u mamurluk. moze da se postavi i na sledeci nacin: bolje da doplatis 50e za bolju kartu nego da uplatis nesto u kladionici i da izgubis. ako tako postavis stvari, mozes svugde da dodjes...

Nazad
Vrh Dno