- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
Da,Zveknut je na 3.9 ghz ali slabo.Crysis na 800x600 na medium i opet secka."Ebi ga.Ova keleraba procesor mi je u kompu do izlaska Penryn-a.Tako da cu morati da se strpim.Procesor te ubi, garant.
Da,Zveknut je na 3.9 ghz ali slabo.Crysis na 800x600 na medium i opet secka."Ebi ga.Ova keleraba procesor mi je u kompu do izlaska Penryn-a.Tako da cu morati da se strpim.Procesor te ubi, garant.
E u pravu si "care" ako si to hteo da cujesTako je.
I nigde neces naci da tvrdim da je nvidija bolja od atija zato sto postoje vanzemaljci ili jerbo sam video saskvoca...
:dnisam srecan sa 8800gt ne pitajte zasto jer ce nex999 da me ocrni
Mislim da u najboljem slucaju moze da dobije iste rezultate kao u niskoj rezoluciji (a nece).Bolje bi bilo da zveknes sto vecu rezoluciju, jer onda Crysis vise opterecuje graficku.Sto vise smanjujes rezoluciju i setovanja, vise tereta pada na procesor...koji je bas slabasan...
pa jesu to povecani ventovi na referentnim dizajnima hladjenja![]()
Unimer u ruke pa izmeri napon od 12V.DA li je moguce da zbog slabog napajanje 8800GT se smrzne slika tokom 3dmarka i igrica...
Variraju mi vremena nekad odigram 10-15min igranja a nekad mi smrzne odmah posle 1-2min 3dmarka...
pomozite ljudi jer sam je stavio na prodaju a ako se vec neko ne javi da je kupi moracu je zadrzati
BTW da li je LC 6550GP dovoljan da potera 8800GT bez problema(ocigledno moj Cooler MAster nije jer sam sve probao,stavio najnovije drivere i opet isto)
Ja samo da dodam da je 8800Gt za mene strasno razocarenje. Prodao sam 8800gts 320mb XFX dodao 40 eur i kupio asus 8800gt 512mb da bih dobio realno 6 fps u GPU benchmarku Crysis. Naravno to ne bi bilo problem da je to stvarno tako medjutim od starog GTS a je dosta bucnija a u samom Crysis sam na istim mestima dobijao PAD frame na neverovatnih 2 fps. Isto mi se dogadjalo i sa starim 8800gts (koji je ponovo u mojoj konfiguraciji samo ovog puta u Asus izvedbi). Obecao sam da cu da probam i ATI HD3870 i probao sam ga. Sem broja frame-ova gde ga 8800gt trese o pod ( misli se 8800gt bije hd3870 ) u svemu ostalom je bolji. Jeftiniji, hladniji, manji potrosac, MNOGO bolji prikaz boja i slike i nije mi se nijednom dogodio famozni pad frame-ova. U ukupnom plasmanu HD3870 sa 512 mb ddr4 je bolja kupovina od 8800Gt. Naravno sve ovo se nece svideti svim fanovima Nvidie ali 8800 serija je izgubila preimucstvo koje je imla sa izlaskom prve 8800gts serije. GTX Ultra i novi GTS su druga prica i njih ne bih da komentarisem jer su def drugi segment (mada tu je 3870 crossfire koji ih o5 razvaljuje cak i fps). Cekam Sapphire hd3870 pa df o5 prelazim na ATI bajati.
Pozz svima.
Nemam unimer a kartica radi tj radila ja na thermaltake 750W
Ma ja i moj 380W Cooler Master...Izgleda cu morati josh da se isprsim za napajanje...Garant je napajanje...
A recimo da ja jedini skoro imam PCI-ex konfiguraciju u selu ako vam to nesto govori
A recimo da ja jedini skoro imam PCI-ex konfiguraciju u selu ako vam to nesto govori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari