Imaj u vidu da je kod Extreme power serije ova snaga (380W) maksimalna snaga u kracim vremenskim intervalima. Ne moze da izdrzi toliko kontinualno opterecenje.I naravno pitanje dal ce NAPAJANJE CoolerMaster extremme power 380W biti dovoljna da istera ovo zajedno sa MSI zveruljom
Zanimaju me iskreni odgovori...Gledajuci testove na netu cini se da nece biti problema tj neki load celog sistema je 220-270 W (naravno reza varira od sajta do sajta)
Sta je najgore sto moze da se desi ako napajanje ne izdrzi...Jel se kartica moze nekim slucajem sprziti ili ce samo dolaziti do restarta sistmema...
Probaj HD3870 pa onda komentarisi sve sto si iskometarisao.pa za vecinu stvari nisu u pravu potrosnja obe je prakticno tu negde, zagrevanje slicno stim sto 3870 ima dual slot cooler pa je zato tisa i hladnija i u tom segmentu je bolja ili jednaka sa palit sonic i ostalim 8800GT koje koriste dual slot resenja
- 8800GT je u svemu brzi 20-30% e sad neoptimizacija crysis-a je je druga stavar ja sam jedino cudan pad fps-a primetio kad se koristi sniper scoope a kako bi se Ati tu pokazao neznam... mada bi taj problem pre prebacio na igru i moguce resenje istog izlaskom patch-a koji se uskoro ocekuje
- Kvaitet boja kako da ne....
nemam ja tu sta da probam prakticno sve o tome se moze naci na internetu od review-a do foruma, jedino taj pad fps-a u crysis-u treba testirati u istim uslovima i uporediti...
video sam ostale ATI kartice a neam ni jedan argument koji kaze i pokazuje gde je tu 38xx toliko bolja, lepo napravis screen shot sa obe pa okacis a ne pricas u prazno... a nekakvom kvalitetu boja
a sto se tice buke na to smo osudjeni mi sto smo uzeli prvi kartice, nvidia vec 2 nedelje isporujuje nove ture sa vecim ventilatorima koji imaju duplo veci protok vazduha pa se sa tim mnooogo manje cuju
PS: ne sporim ja da je 38xx odlicna karta ali sporim to da je brza od 8800GT-a
Vidim da si upoznat sa svime sto radim tako da verovatno i ti imas neke utiske za ove kartice koje sam ja probao. Pretpostavljam da imas bar jedan argument da me razuveris da imas neke komentare to vidim ali ne vidim nikakve cinjenice iza tvojih postova. Posto si veliki znalac i komentator reci mi tvoje utiske za GTX GT i GTS a posle i za HD 3870. Ako ih nemas slobodno ne komentarisi moje postove. Rekao sam da sam za Ati radije ali sam i naveo zasto.
To mi kaze covek koji "fura" Nvidiu 7900Care, ovih dana je bilo isuvise prepucavanja oko slicnih gluposti, nemam ja tu sta da dokazujem...
Ono sto se ovde ocekuje je da TI lepo okacis rezultate, posto si kako kazes, isprobao sve te kartice.Dakle imas lepo ovu temu na benchu, gde ljudi lepo kace svoje rezove i komentare.
A pricice o "padu frameratea na nvidia karticama" i "lepse boje na atiju" mogu da dolaze samo od ostrascenih fanboyeva...steta je sto se stalno javi neki newcommer sa tvrdnjama koje su za 95% posetilaca foruma smesne, pa se prica vrti kao pokvarena ploca vec godinama.Uzivaj u atiju.Live and let live.
:wave:
Procesor te ubi, garant.Ubacio karticu u komp.Na Crysis sa ovom konfiguracijom secka i na low settings...neshto ne shtima..videcu za neki dan,,,
To mi kaze covek koji "fura" Nvidiu 7900
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari