Šta je novo?

8800 gtx sli

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e sad nista vise nije verodostojno da se slikaju korisnici pored svojih masina mada opet postoji photo shop😀

Moze li ova slika?Jel sam i nju UKRAO sa neta,pa brate nisam iz Palanku😉 da kradem neshto😀

Losh ti je rez od 12000 u svakom slucaju jer sa jednom GTS imam priblizan skor na starom procesoru!
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1108991&postcount=30

A da na pricam shto su Space i Nikolas otishli daleeeeeeko vishe sa samo jednom kartom,proveri shta ti je sa racunarom!

E umalo da zaboravim,mojne se uzbudjAvash,stres i nervoza su bolesti 21-og veka,da ne riknesh mlad...
Nisam ti ni u jednom trenutku reko nemoj se preseravat(ne znam ni shta znaci to),ni ti da s...sh,niti da se k....sh itd,itd,mada to sve proizilazi iz tvojih postupaka jer dzaba to shto imash 5000evra da dash na hardver kad ne znash da ga koristish...

Aj uzdravlje:wave:

Poslednja izmena:
Bal, baltazar...

e ova slika provereno nije skinuta sa neta, zato sto u Srbiji svi kablovski operateri daju crne thomson modeme 😀 😀 😀
koje je ono napajanje na slici? (svidja mi se sto ima cable management)

ma ima tu i slika gde ja zbunjeno gledam kako shije taj quad,ali mi glupo sebe da kacim da bi nekome dokazao bla bla...A i pishe na flashi u pozadini Demi Voda,a i tu je Spacemaster-ov cuveni dodatak vodi u rashladnom sistemu...

A napajanje je CM 1000W 😀

a vidi ga mali spric sa as5 u cosku e los ti taj muzicki stub to neka aiwa

Poslednja izmena:
Ne lazi, ti i space ste ista osoba, i ovo su slike kradene sa neta 🙂 🙂!

@datorec...

Brate, molim te, ajde daj rezove!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno