Rodjace,
Ako se neko STVARNO razume u kompjutere, a verujem da u Nisu ima dosta takvih, resice taj problem za 2 sata ili ga NIKAD nece resiti...To sto je decko na ETF-u ne mora nista da znaci, veruj mi...Ja sam totalno laicki citao ovu temu, pola skracenica, oznaka, brojeva i ostalih kurcoboca nikad nisam ni video, ali ZNAM da NIKADA ne bih strovalio 7 glava u kompjuter samo da bih igrao igrice, a da se pritom i sam slabo razumem u to. Ali, ako ti rade lepo te igrice, uzivaj, sta te briga sta kaze 3dmark ili sl. Ja, konkretno, od igrica koristim samo Flight Simulator a imam kompjuter koji je, po standardima ovog foruma i ovih ljudi, kameno doba. Smanjim detalje, smanjim rezoluciju i uzivam u sustini igrice... Ipak, ako si promenio procesor, plocu, memoriju, formatirao hard, reinstalirao Windows, onda je problem u toj grafickoj karti. Napajanje moze samo da ti spzi te komponente ako je lose, a ne i da ti uspori performanse, koliko ja znam. Sta bi ti sad hteo? Da se oformi konzilijum dobrih poznavaoca u racunare (da ne kazem zaludjenika), organizuje ekspediciju do Nisa i uspostavi dijagnozu tvom kompjuteru? Ne razumem stvarno...
P.S. Ako mislite da je moj post nepristojan, izbacite me, ali stvarn nisam mogao da izdrzim...