Šta je novo?

8600gt OC

@Abraksas

nije valjda da sam ja kriv sto imas takvu zverinu od karte i sto sam te poterao da je bolje poteras,xexe.

A ako si zainteresovan za jos malo bolji od tog rez-a,da poteramo tu kartu kod mene zajedno,bas bi bilo interesantno ;) :p

:-devil-:

:wave:

Pa nije to loša ideja jedino je problem što sam oko 100 km od BG-a mada nije nepremostivo dolazim bar jednom nedeljno ( posao ) ...

a koje je napajanje kod tebe ?

ma, naci ce se neko napajanje koje odgovara,xexe

HYPERION LC8700 700W,jel moze?

Može ako ti ne radi grejanje kući ;) - više nego dovoljno

@Podvarak

au što mi se sviđa tvoj procesor - ček da nađem smajlija koji slini - nema ***

Jel? E pa spremaj lovu onda, ide uskoro u oglase :)

Pa šta da ti kažem kad budeš rešio da prodaš [email protected] ili PM whatever

Što se love tiče ... ih pa nije valjda sve u parama ;) zar ne može ono poznato "lako ćemo" , "... dođem ti" itd. ( šala naravno )

P.S. Strasno .... opet sam u pogrešnom topic-u .... Q Q al sam ćorav

Poslednja izmena:
evo bas se i kod tebe vidi koliki je benefit od memorije mojoj bi tebalo 5v:p da izgura toliko :(

Poslednja izmena:
paz ovako, kada sam ga drzao na 3.2 sa BOX-om memorija je bila 1066mhz i radila je odlicno, sada nema sanse preko 1000 kada stavim 400 FSB-a...

Cudno, kada stavim proc na 3.75 (memorija radi na 996) dobijam manji skor lol

E ljudi dobio sam kartu josh u sredu al nemam vremena da je istestiram. Kad sam je dobio stavio sam nove drajvere preko krsh windowsa da vidim kako izgledanje menjanje napona, i taj meni mi je skroz bezveze. Onaj zmajshic i kao u njemu sitni mali dugmici za kretanje, mislim skroz bezveze. Mozda sutra odvrtim mark, al nista ne obecavam jer topim chvarke.

dobila sa m xfx8600gt ddr3 256mb 540/1400 overklok 720/950/1900
3dmark05 10100
3dmark06 5600
ploca asus m2n e sli
procesor mi je amd dual core 4000
2gb ram
ja mislim da je to slab rezultat sta da radim da ga uvecam

Moras da klokujes procesor. Tako su i meni predlagali i upalilo je. A rezultat ti je sasvim ok.

Poslednja izmena:
ako moze pomoc dobila sa m xfx8600gt ddr3 256mb 540/1400 overklok 720/950/1900
3dmark05 10100
3dmark06 5600
ploca asus m2n e sli
procesor mi je amd dual core 4000
2gb ram
ja mislim da je to slab rezultat sta da radim da ga uvecam

Pokusaj da ga "napalis" :-devil-::d:-devil-:

Salu na stranu, zasto postujes potpuno isti tekst u roku od 8 (osam) minuta?
Kao sto je covek predlozio, overklokuj CPU na barem 2.4GHz.
Meni kartica koja radi na 640/1606/1800 uz procesor na 2.8GHz daje 11195 u 3DM 05 i 5798 u 3DM06 (30498 u 3DM 2001)

Poslednja izmena:
@stasapro
Za pocetak idi u "moj nalog" header stranice, pa na izmeni profil i dodaj svoje komponente u opis, a onda se preseli u deo foruma gde se diskutuje o overklokovanju procesora i memorije,
http://www.benchmark.co.yu/forum/forumdisplay.php?f=16

A sto se grafike tice ona je odlicno overklokovana sobzirom na model i daje dobre rezultate, samo jos procesor da OC i sve ce doci na svoje.

Nesto me zeza Riva 2.06 na 940 za Gpu

Evo sta se moze sa klokovanom meorijom, a zatim sta se moze bez klokovane memorije:

926/1097 i zatim:

Zanimljiv je rezultat 940 za gpu, na 801 za mem.
940/801

Ali mi treba mala pomoc zeza me Riva ogranicava mi klokovanje, kako da to iskljucim, tu zastitu?

Prilozi

• Flight@926_1097.jpg
    Flight@926_1097.jpg
    154.3 KB · Pregleda: 84
  • Flight@940_801.jpg
    Flight@940_801.jpg
    163.3 KB · Pregleda: 71
To sta moze memorija smo utvrdili jos kada smo radili sesiju podvarak ivica i ja ;)
ti si to samo potvrdio

Ali kako otkociti Rivu, zasto mi Riva ne da, da pokusam dalje nego me drzi na 940?

Poslednja izmena:
CM Z1 + par ventilatora i temperatura je pala za oko 30c :D

@Dominator, tako te volim, chika Flight naravno ;)
Koju nalepnicu, ja to nisam ni imao na kartici?

Nego sada se pitam da li je do Rive ili ovaj Sonic+ ima zastitu na 940, to cu morati jos da istrazim, hm?

Sas sam trazio po power useru i nisam naso da se povecaju klokovi :( vec je iskljuceno maxclock limit probaj neki drugi program :trust:

I ja sam cackao i nisam uspeo nista u Rivi, videcu sa Ati Tray tools-om, da vidim sta ce on reci?

Meni nesto ATi tool neradi jedino moze da se skeniraju artifakti a freq nevidi

@ Flight

Sa zadnjom verzijom atitool-a mozes dizati freq koliko god hoces :D
kad dodje do "limita" izbaci poruku da je granica pomjerena do npr 1100 i nastavljas dalje...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno