djwibe je napisao(la):Ipak za razliku od starijih, ali po performansama slicnim kartama ipak je bolje uzeti 8500GT kada budu stigle verzije sa DDR3 zbog ni zbog cega drugog nego zbog DX10 podrske, s'ozirom da ce cene biti slicne.
DX10 podrska je kod 8500GT presudan faktor isto koliko je i DX9 bio kod 5200... nema leba od toga sto bi narod rek'o...
takođe sam i ja pročitao negde da 8500 i 8600 imaju potpunu hardversku podršku za dekodiranje h264 kodeka. ovo bi verovatno dosta značilo kod gledanja HD kanala sa skystar kartice.
vidi, ako je izvor u wmv ili avi fomratu, kodiran sa h.264 kodekom onda ce da radi. Ako nije - nece. Ne verujem da je live stream sa satelita kodiran u h.264, verovatno je neki od klasicnih mpeg formata...
vidi, ako je izvor u wmv ili avi fomratu, kodiran sa h.264 kodekom onda ce da radi. Ako nije - nece. Ne verujem da je live stream sa satelita kodiran u h.264, verovatno je neki od klasicnih mpeg formata...
Upravo tako.:smash:
Postoji i SS sa hardverskom podrškom, ali košta ko i Svetog Petra kajgana.![]()
Pozdrav.:wave:
Pokupio sam jedan komad 8500GT ASUS Silent, odradio sam test u 3D marku 2006 i po rezultatu i nije za bacanje - 2115 poena na mojoj konfi. Ali nisam se tu zaustavio već sam prešao na igre, i trenutno se zabavljam time da gledam kakva je igrivost na kartici, a ne koliko fps-ova... NFS Carbon sve na max. - brije, još nisam uključivao AA, ali to ću večeras i sutra. Stalker takođe ide šašavo dobro na medium podešavanjima 1024x768, takođe još uvek bez AA, ali doživljaj je pun, svaki listić na žbunju, likovi, senke. Eto to je trenutno, a noć je predamnom i naravno test 2005 i uključivanje AA u igrama. Pored ovih lepota zasada ima i jedna mana - temperatura je kao i kod svih silent kartica velika - opekao sam se na cooler, tako da zaboravite bilo kakvu kupovinu silent verzije ove grafe....
Sutra više o ovome, za sada njena cena opravdava kupovinu - dosta muzike za te pare (8.000,00 din)
Ovo sto si napisao ne koristi ni tebi , a kamoli drugima. Rezultati su ti smesni i nisu korisni za zajednicu. Racunar ti je ocigledno u fazi jecanja za reinstalacijom windowsa. Prelistaj malo "sticky" teme po ovom forumu , kreni od reinstalacije windowsa. Tih 2000 i kusur sto si dobio je rezultat za plakanje, treba da dobije bar 3500.
edit: Hledajuci ti masinu, iz nje sa overklokom i tom grafickom bi trebalo da izvuces bar 4000. Aj se sad malo potrudi, zarad sebe ako ni zbog koga drugoga.![]()
ajde ti proveri da nisi forsirao Anti-aliasing u drajverima. Koje drajvere koristis ?
stalker ne podrzava AA vec pravi BLUR, a to je sad izgleda u trendu na novim grafickim kartama tipa hd2900xt. GRAW ne podrzava NIKAKAV AA.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari