Šta je novo?

7GHz Spacemaster did it!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ahahaaa koja ljubomora!Ok kopirao sam tvoj pot,ali ipak ti na svoj nebi smeo da nadogradis Al,a zasto pa ti vecznas.
Sam kingpin se nasmejao tvom potu,kao u fazonu dobar ovaj moj pot.Mislim tamam sam pomislio covek se promenio,a od zavisti ne moze da zivi.
Ponavljam kopirao sam tvoj pot, ali za LN2 moj pot gledano na tvoj je undertaker (WWF), gde to nikad nebi napisao da to nisi gore trazio,nadam se da ti je jasno.Ahaaahaaa koja ljubomora.

Ahahaaa pa ovo je forum za razmenu informacija, pa kad bi se ja ljutio na tebe sto si davno to bese, nekoliko puta me zvao kako sta i gde da se polira, pa zatim ceo postupak si kopirao nekoliko puta na forumu(cak si istu pastu naveo od zilion proizvodjaca u Digitralu, sto mi je krajnje drago)pa zar sam i ja trebao da se ljutim, heh koja bolessss...
Aj sad nesto bizarno
Ali i za tebe ima leka, ajde ovako, ako si toliko ubedjen da je samo visina promenjena u odnosu na tvoj pot i da nista konsturktivno nije promenjeno(tipa izgled ili jos neka dimenzija) hoces da lepo da odemo kod advokata i lepo sudski resimo ovaj problem (po tebi problem)😉
E moj Misko pa zar je moguce da si toliko ljubomoran, pa zar nisi posle toliko godina na forumu shvatio svrhu foruma, mislim bolesss!

Heh:wave:

Ne razumes poentu nije fora sto si ti uzeo moj i Dekarin crtez i odneo ga metalostrugaru zato forum i sluzi i meni je drago sto nas dizajn **** kevu i sto je jos neko vidi korist u tome, nego sto NASH rad nazivas svojim, to je vec trulllllo i sto pricas kako si modifikovao k|ngp|nov i kao kako si zacudjen kako radi bla bla bla, ni jednu jedinu meru nisi promenio sem sto si ga pustio u duzinu, to znas i ti to znam i ja 😉

Sto se tice k|ngp|novog pot-a moj i njegov nemaju ni jednu jedinu meru istu ali ni jednu, njegov je 60mm wide, nas 80mm i sve ostalo je drugacije, princip jeste identican, ali smo mi modifikovali dosta toga i SAMI seli za cad i nacrtali novi dizajn, to je nesto sasvim drugacije jer se ulaze trud a ne kao ti da za tudj rad i trud pricas kao da je tvoj.

Na sta da budem ljubomoran pa ti pod DI vrtis sandru 🙂, one frekvencije sto si pod ledom dosegao na quadu mogu na vazduhu da dostignem u maju 😀 :d

Ovo sto se tice pasti, nemam pojma o cemu pricas, pricali smo o dosta stvari kad smo se culi, pitao sam te o problemima i wall-u proc-a, bilo je pomena i o poliranju da dodjes kod mene meni da ispoliras cooler i mozda jos nesto, ali se ne secam paste. Uostalom objasnio ti je vec animaN

Nego drugari ja u svabiji zemlji gdje se sve placa pa i lijepa rijec 🙂
Nabavih 4kg elektrolitnog bakra za samo 28€ , stari drugar radi na CNC glodarici , odradice ce dzabe kontejner 😀

Uskoro vam se prikljucujem. I da nemoj slucajno da neko dodje na ideju da me tuzi 🙂

dobro bakar ce biti preko 20cm a za nastavak moram jos da vidim. jos 20cm aluminijuma i taman 🙂

60mm wide pretpostavljam?

Spacemaster je napisao(la):
P.S Sto se tice sipanja, sipao sam klasicno iz termosice u levak, ali da ne bude zabune nije bilo mnogo kapi, tokom sipanja mozda nekeoliko sitnih sam video da izlecu (sto ce reci nije bilo izlivanja ili nekakve druge havarije)...
Da se vratimo na temu
Ja sam sipao LN2 nekih 2h sigurno...chak i to sitno shto izleti nestigne da padne nigde vec ispari 😉
Mada kolko se secam (valjda nisam tolko zaboravan) nije bilo ni tih mikro kapjica...mozda je to tebi reakcija koja je direktno vezana za visinu pota!
Opet sa druge strane sam bakar nije nikad reagovao na LN2 ( mislim na prskanje) vec plastika od levka.
Mozda treba koristiti neki metalan levak!

Ne razumes poentu nije fora sto si ti uzeo moj i Dekarin crtez i odneo ga metalostrugaru zato forum i sluzi i meni je drago sto nas dizajn **** kevu i sto je jos neko vidi korist u tome, nego sto NASH rad nazivas svojim, to je vec trulllllo i sto pricas kako si modifikovao k|ngp|nov i kao kako si zacudjen kako radi bla bla bla, ni jednu jedinu meru nisi promenio sem sto si ga pustio u duzinu, to znas i ti to znam i ja 😉

Sto se tice k|ngp|novog pot-a moj i njegov nemaju ni jednu jedinu meru istu ali ni jednu, njegov je 60mm wide, nas 80mm i sve ostalo je drugacije, princip jeste identican, ali smo mi modifikovali dosta toga i SAMI seli za cad i nacrtali novi dizajn, to je nesto sasvim drugacije jer se ulaze trud a ne kao ti da za tudj rad i trud pricas kao da je tvoj.

Na sta da budem ljubomoran pa ti pod DI vrtis sandru 🙂, one frekvencije sto si pod ledom dosegao na quadu mogu na vazduhu da dostignem u maju 😀 :d

Ovo sto se tice pasti, nemam pojma o cemu pricas, pricali smo o dosta stvari kad smo se culi, pitao sam te o problemima i wall-u proc-a, bilo je pomena i o poliranju da dodjes kod mene meni da ispoliras cooler i mozda jos nesto, ali se ne secam paste. Uostalom objasnio ti je vec animaN

Ma ok nije probem ne ljutim se nista, samo ako tvrdis, a gore si napisao da je samo duzina razlicita,a nije samo duzina razlicita, a,i ajde ako hoces mozemo i to da dokazemo...

Sto se tise Quada da znas sta pricas bilo bi ok, ali posto lupas nema vece, zna se da si ti Born to oc kralj sveta i da niko ne moze tebi da pridje :lupko:

Hm, 2x🙂 a ja osecam sarkazam :trust:, ja sam ti vec rekao sta mislim o tome.
A ja ovde vidim samo prijateljsku shalu :bottle: tj iako monty tad nije tebe bash najbolje skapirao, dobro je da sad pravi gotivnu shalu 😉 tj mene je nasmejao
Zivi bili obojica cheers

Poslednja izmena:
A ja ovde vidim samo prijateljsku shalu :bottle: tj iako monty tad nije tebe bash najbolje skpiarao dobro je da sad pravi i gotivnu shalu 😉
Zivi bili obojica cheers

Ok, prihvatam shalu, zivi bili sva trojica 😀 i cheers .

P.S. E vidis tako sam i ja postao "advokat", pokusao sam da objasnim nesto sto monte nije shvatio na odgovarajuci nacin i odma' odo u advokate 😛

:wave:

Ma ok nije probem ne ljutim se nista, samo ako tvrdis, a gore si napisao da je samo duzina razlicita,a nije samo duzina razlicita, a,i ajde ako hoces mozemo i to da dokazemo...

Sto se tise Quada da znas sta pricas bilo bi ok, ali posto lupas nema vece, zna se da si ti Born to oc kralj sveta i da niko ne moze tebi da pridje :lupko:

Pricas price za malu decu i o jednom i o drugom, obojca znamo da nisi seo za cad i nacrtao novi pot (ako uopste znas da radis u cad-u 😉) uzeo si nash crtez i odneo ga metalostrugaru, nikakav problem, mozes ti i bilo ko drugi da odnese crtez crtez je i postavljen da bi jos neko imao koristi, ali nije postavljen da neko kaze da je njegov, ne moramo da se nalazimo okacio si slike na xtremu gde se lepo vidi da su identicni, ali identicni.

Sto se quada tice, sandru niko ziv od jacih ocera ne vrti vec poduuuuuzi period, ako mislis da je ono ok sto nisi rez izbacio na xtreme? 😉 Dosta njih bi postovalo jace rezove na vazduhu :d.

p.s. ajd okaci dimeznije pot-a, tj crtez? 😉 Da vidimo gde su razliciti? :d

Poslednja izmena:
a ja postade sudija...😛

Posto i ti druze tvrdis ono sto nisi video, bilo bi lepo da svratis i da ova polemaika dodje kraju, nije fora okaciti crtez (koji cu da okacim) fora je da se uzme kljunasto pomicno merilo, lenjir pa da izmerimo pot, ako samo jedna dimenzija bude ralicita, a bice ih vise onda Miskoni stvarno si izneo optuzbe koje nemaju osnova.
Rekao si da sam identcan crtez razlicite visine odneo metalostrugaru e to ce animan da potvrdi ili bilo ko zeli da to uradi, ako je tako ja ti ga poklanjam, ako nije onda si ...

A sto se tice postenja moze da potvrdi i tvoj komsa koji je kad sam ga zvao da ga pitam koja je cena, rekao nazovi me za 3-4 sata moram da se konsultujem sa Miskom.I kad sam ga zvao covek kaze 80eura samo za ruke, a nisam mu ni rekao koje su dimenzije u pitanju, a realno mene je 2500din izao ceo sa Al.
Sto ce reci nazvao te komsija,a ti njemu udri po spejsovom djepu, mislim stvarno funjarski.

Poslednja izmena:
nije fora okaciti crtez (koji cu da okacim) fora je da se uzme kljunasto pomicno merilo, lenjir pa da izmerimo pot

nema potrebe okacio si slike, identicni su, nemoguce sam da si crtao a da dobijes onako nesto, i sto ne okacis crtez ako ga imas? Bas je fora da okacis, al ne za 2dana kad ga nacrtas nego sad odmah 😉

A sto se tice postenja

Brate sta ti meni ima da pricas o postenju ja znam da ti imas tj. da si imao 3 nicka:

vezmar, krele81 i spacemaster :d

i sta sad nas dvoje da pricamo o postenju :trust:

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=98499&highlight=vezmar

moze da potvrdi i tvoj komsa koji je kad sam ga zvao da ga pitam koja je cena, rekao nazovi me za 3-4 sata moram da se konsultujem sa Miskom.I kad sam ga zvao covek kaze 80eura samo za ruke, a nisam mu ni rekao koje su dimenzije u pitanju, a realno mene je 2500din izao ceo sa Al.
Sto ce reci nazvao te komsija,a ti njemu udri po spejsovom djepu, mislim stvarno funjarski.

Komsija me jeste kontaktirao ali nije rekao e zvao me taj i taj da pravi pot. Da je rekao da si ti rekao bih da ne pristaje ni za zivu glavu da radi nesto sa tobom jer nisi 100% siguran tj. da ja imam kao njegov komsija losa iskustva. Znaci ne za 80evra nego za 80.000evra mu ne bih predlagao da radi sa tobom. A drugo culi smo se samo na blic ja sam tada bio na skijanju, i pola ga nisam razumeo zbog loseg dometa. Kaze neko oce da pravi pot reci cu mu min cenu 160-170e za sve ja reko ok.

u ****te pa ja u svabiji sa 28€ prodjoh jos jeftino .... 🙂 ha ha ha

60mm wide pretpostavljam?

Da 60mm precnik, narucio sam jos jedan cilindar bakra sa 70mm fi , samo je on znatno kraci samo 130mm ali nadogradicemo i tu jednu cev.

Postoji mogucnost da napravim dva manja pota od ove prve verzije sa 60mm , razmishljam se .... posto bi tako mogao prodati jedan i castiti fino drugara koji ce odraditi sve na CNC masini

Poslednja izmena:
Da 60mm precnik, narucio sam jos jedan cilindar bakra sa 70mm fi , samo je on znatno kraci samo 130mm ali nadogradicemo i tu jednu cev.

Odlicno imaces super kontrolu na azotu, ne kontam te bas tacno sta pravish 🙂, imas dva cilindra jedan 60mm i jedan 70mm fi? I sta si mislio da stavis dole?

edit: ok ne treba ti nista vise od 13cm, ni za DI a ni za azot, mi smo uspeli na poslednjem run-u da dovedemo proc na -190 a da pot bude prazan tj bez trunke azot-a, na DI ce nastavak odraditi posao.

Poslednja izmena:
Odlicno imaces super kontrolu na azotu, ne kontam te bas tacno sta pravish 🙂, imas dva cilindra jedan 60mm i jedan 70mm fi? I sta si mislio da stavis dole?

pa mislio sam ukupno da napravim 3 pota.

posto je prvi bakreni cilindar od 60mm fi visok preko 20 cm mislio sam od njega da napravim dve bakrene baze od po 10cm naravno sa nadogradnjom alu cevi od nekih 25-30cm

Od ovog drugog bakrenog cilindra sa 70 fi bi napravio jos jedan pot

3 pota za sve ukupno 50 €

P.S aluminiske cevi mogu nabaviti skoro za dzabe

Poslednja izmena:
Sve slike oko izrade pota i jedan mali tutorijal cu okaciti bas za dva dana jer sam toliko odsutan od doma,a sve sto sad pisem pisem preko fona.
Svaki drugi komentar sa covekom kao ti mi je ispod casti.Stoga jos jednom izvini sto imam pot koji spolja deluje kao tvoj,imas ih takvih 30 na xtremu.

pa mislio sam ukupno da napravim 3 pota.

posto je prvi bakreni cilindar od 60mm fi visok preko 20 cm mislio sam od njega da napravim dve bakrene baze od po 10cm naravno sa nadogradnjom alu cevi od nekih 25-30cm

Od ovog drugog bakrenog cilindra sa 70 fi bi napravio jos jedan pot

3 pota za sve ukupno 50 €

P.S aluminiske cevi mogu nabaviti skoro za dzabe

ok nije lose al ti to realno ne treba 🙂, napravi bolje 2kom jedan 20mm fi 60, i drugi fi 70mm, gledaj da na oba sto manje uzmes mesa sa strane a zidove gore stavi 4-5mm, dole 8mm a prelaz uradi kaskadno tj stepencama, stepenice imaju mnogo vaznu ulogu u kontroli azot-a, zato mickeymouse pravi pot sa unutrasnje strane kompletno u stepenicama + povecavaju dis povrsinu, ajd obajsnicu malo detaljnije veceras na sta treba voditi racuna, nemam bas vremena sad.

Posto i ti druze tvrdis ono sto nisi video, bilo bi lepo da svratis i da ova polemaika dodje kraju, nije fora okaciti crtez (koji cu da okacim) fora je da se uzme kljunasto pomicno merilo, lenjir pa da izmerimo pot, ako samo jedna dimenzija bude ralicita, a bice ih vise onda Miskoni stvarno si izneo optuzbe koje nemaju osnova.
Rekao si da sam identcan crtez razlicite visine odneo metalostrugaru e to ce animan da potvrdi ili bilo ko zeli da to uradi, ako je tako ja ti ga poklanjam, ako nije onda si ...

A sto se tice postenja moze da potvrdi i tvoj komsa koji je kad sam ga zvao da ga pitam koja je cena, rekao nazovi me za 3-4 sata moram da se konsultujem sa Miskom.I kad sam ga zvao covek kaze 80eura samo za ruke, a nisam mu ni rekao koje su dimenzije u pitanju, a realno mene je 2500din izao ceo sa Al.

Ja nishta ne tvrdim!Ja pitam 😉

Brate sta ti meni ima da pricas o postenju ja znam da ti imas tj. da si imao 3 nicka:

vezmar, krele81 i spacemaster :d

i sta sad nas dvoje da pricamo o postenju :trust:

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=98499&highlight=vezmar

Stvarno nisam imao nameru da se mesam u ovaj duel i da potpaljujem vatru, kao i vecina ostalih verovatno! Ali...

Mislim ja sam odavno provalio da je Marko Vezmar (tako bese pise na Bencmark-u, ispod njegovih textova) aka Spacemaster isto sto i bivsi vezmar.Dovoljno mi je bio taj potpis da povezem te nikove:-devil-: Stvarno nisam imao razloga da o tome pricam i ja nesto pametujem. Ali.. (opet)

Mislim (kako sad da nazovem coveka kad je vec receno ko je sve 🙂 ) Spacemaster nikako da odgovori na ovo pa sam resio da dodam malo ulja na vatru! Ajde on, ali ni jedan Moderator ili Administrator da odgovori na ovo. A isti ti su ga najstrasnije napljuvali kao vezmar-a, zbog nekih prevara bese i dvojnog nika i zloupotreba. Sad je sve u redu, ne prica se, gleda se da se zaboravi ili mi se samo tako cini??? A ovaj covek ima VIP status, to kao nesto znaci?!

Ovaj BENCH postaje sve cudnije mesto. Mislim dele se neke opomene i poeni (mozda i ja sad dobijem jednu, zbog dizanja glasa 😀 ), a krupnije stvari se guraju u cosak.

Sta dalje da pricam? Ako ne ulete u diskusiju ovi odozgo onda je nema smisla ni nastavljati.

I jos nest! Primetio sam Space da se cesto pozivas na neke telefonske razgovore i price:wall:

ne razumem zashto ste napali Space-a...??????

Covek je objasnio,sve sam radi i postavlja kao shto se vidi iz prilozenog fenomenalne rezultate,a vi ga pljujete?

Ne razumem,valjda je cilj da svako poneshto nauci i da mi svi kao SRBI drzimo rekorde u svetu i da budemo da kazem ponosni na te ljude a vi tako...

Mene bi bilo sramota iskreno da takvog decka ( koji je legenda ujedno) pljujete,morao sam ovo da napishem jer mi je stvarno zao decka,ispljuvaste ga ni krivog ni duznog...

Pozdrav i odoh na fax🙂

Alo bre ljudi, pa dosta više sa spamovanjem, svađom i glupostima ovde!!! Neželim da čitam ovde na forumu ovakve stvari. Briga mene ko je otvorio koliko nikova ako je to ostalo davno iza i ako je zbog toga snosio posledice. Tu su moderatori i administratori da to rešavaju, a ne mi da se koristimo time i pljujemo jedni po drugima. Ako nemožete lepo, nemojte onda nikako!!!

Hmmm... Da se razumemo! Ja ovde ne napadam Spaceove rrezultate i njegov kontejner, nisam ljubomoran uopste na stvari koje on ima. Ja sam napao njegov identitet i naravno Moderatore i Administratore koji posle ovakvog javnog iznosenja nekih cinjenica ne reaguju! Sada kad je vec ocigledno da je covek imao vise identiteta, a uz to je sada i neki bitniji clan. Pojavio se, odjednom je znao sve o OC-u i dobio VIP. Ok pozdravljam, jako dobro je pricao. Ali radi se o coveku koji iza sebe ima pricu vezmar. Naravno jutros je posetio forum, verovatno je i video sta se desava i nije nista rekao na to. Modovi i Admini nisu nista rekli, ...

Naravno onda je uleteo cika montoja da ga prani, kao i uvek 🙂

@Mozak
To sto ti pricas su gluposti Shiki!
I ja bih voleo da samo Srbi drze WR. Ali onda dolaze do izrazaja neke druge stvari. Nisu svi sposobni za timski rad i ne mogu si da kazu MI vec vise vole ono JA!

P.S.
Jos jednom ja nisam napao rezultate Spacemaster-a, vec sam napao na njegov identitet i pokusavanja da se to zatrpa sad kad je isplivalo na povrsinu!

BigJoe: nemam nameru nikog da branim, ali to što se dešavalo, dešavalo se pre godinu dana; možda nisi ispratio datum (verujem da su moderatori i administratori već odavno odreagovali na to). Ako nisi baš upućen, koliko ja znam spacemaster je dobio vip status usled odlično odrađenog testa memorija, tj čovek je pukao mnogo para, isprobao mnoge memorije i te utiske podelio sa ljudima. Mnogima je pomoglo to što je uradio, između njih sam i ja.

daleko od toga da ja nekog branim , uopste me ne interesuje samo je veoma smijesno gledati kad neko vodi u ovom slucaju raspravu o autorskim pravima ..... 🙂 Takodje prica o identitetu nema mesta u ovom threadu .... Jedino sto je donekle opravdano mada se moze i gledati kao spam je cestitka coveku na entuziazam.

A i to da Space voli JA umjesto Tim mislim da nije na mjestu koliko se secam covjek je hteo da prisustvuje jednoj od vasih sesija ali ga vi niste pozvali .....

Poslednja izmena:
@Proday
Vrlo dobro znam sta se desavalo i kada se desavalo 😉 :wave: Ali da ne duzimo vise...

@montedecko 🙂

A i to da Space voli JA umjesto Tim mislim da nije na mjestu koliko se secam covjek je hteo da prisustvuje jednoj od vasih sesija ali ga vi niste pozvali .....

Da prvo razjasnimo to "ali ga vi niste pozvali". Ja nisam ni mogao da ga pozovem, posto nisam deo tima, tim su Dekara/Misko/staxm/nikolas61! Ja sam imao priliku par puta da prisustvujem njihovim sesijama, iako nisam deo tima. Mislim da su oni otvoreni za saradnju sa ljudima za koje se svi sloze da su OK. Jer donose timske odluke, prave i to :wave:
Sa njima je extra raditi, jer te sesije imaju nesto vise od samog OC-a, dobro zezanje, extra humor i extra rostilj :d

Mislim da je Space bio OK prema svima da bi ga pozvali na sesiju. Ali on je u principu non-stop bio u konfliktu sa nekim i uz to se javlja posle nekih postignutih rezova sa pricom da se i on ukljuci. Mogao je da im se pridruzi na vreme i da stvaraju rezove zajedno, od samog starta.

I monte tu pricu da su trebali da ga zovu si prebacio par puta. Iako ne vidim cemu to...

Poz

OC teacher vidis da ti procenjivanje ljudi nije jaca strana 😉, nemoj brate posle treba opet da se izvinjavas

E j*bem li ga sad Misko ovaj thread nije prvenstveno otvoren da se ocenjuju ljudi.
Nit me interesuje kakav je Space covek i da li si ti snjim imao nesuglasica. Komentarisao sam smijeshnu pricu o niku i jos smjesniju o autorskim pravima za pot koju si postovao ti i tvoji kompanjoni. Optimus je prvenstveno optuzen za laziranje rezultata a koliko vidim space je odradio rez bez photoshop'a. Koliko njega mozemo optuziti da je kopirao tvoj pot toliko i tebe mozemo optuziti da si kopirao kingpinov.

Moj predlog je da se vratimo na elementarnu sustinu ovog topika a to je da se oceni ovaj njegov rez. Vase privatne svadje mozete fino
kao muskarci resavati na drugo mjesto.

Poslednja izmena:
Moj predlog je da se vratimo na elementarnu sustinu ovog topika a to je da se oceni ovaj rad njegov.

naravno i ja sam, ljudi da se razumemo meni nista ne smeta sto je Space napravio pot kao nash, naprotiv jako mi je drago, i jako bih voleo da ima dobre rezove. Ako bude imao bolje nego ja sam ili rezove sto pravi nas tim ja cu mu cestitati posteno, kao sto sam i tebi cestitao za odlicne rezove za ram i kao sto cu i bilo kome drugome, ali mi nije svejedno ako odradi moj i dekarin pot u dlaku isti i kaze da to nema veze sa nasim da je to sve on sam bla bla bla.

Poslednja izmena:
naravno i ja sam, ljudi da se razumemo meni nista ne smeta sto je Space napravio pot kao nash, naprotiv jako mi je drago, i jako bih voleo da ima dobre rezove. Ako bude imao bolje nego ja sam ili rezove sto pravi nas tim ja cu mu cestitati posteno, kao sto sam i tebi cestitao za odlicne rezove za ram i kao sto cu i bilo kome drugome, ali mi nije svejedno ako odradi moj i dekarin pot u dlaku isti i kaze da to nema veze sa nasim da je to sve on sam bla bla bla.

Znamo i ja i ti da je tebe pot svejedan kao i njegove dimenzije.
Znamo mi svi ovdje da vi dvojica imate privatne nesuglasice a resavanje takvih privatnih stvari na ovakav javni nacin nije u redu.

Razumijem ja tebe u potpunosti ali te savjetujem da to regulises sa njim licno jer ne mozes da ocekujes da svako pa ni ja znamo pozadinu vase rasprave.

Nebi tebi trebao da bude nivo na ovakav nacin to da resavas jer u ocima ljudi koji nisu direktno involvirani ispada kao da ste ljubomorni.

Zato jos jednom savjet resite to na drugo mjesto

A moderator bi mogao da brise sve ove poruke.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno