- Učlanjen(a)
- 02.10.2000
- Poena
- 769
Ahahaaa koja ljubomora!Ok kopirao sam tvoj pot,ali ipak ti na svoj nebi smeo da nadogradis Al,a zasto pa ti vecznas.
Sam kingpin se nasmejao tvom potu,kao u fazonu dobar ovaj moj pot.Mislim tamam sam pomislio covek se promenio,a od zavisti ne moze da zivi.
Ponavljam kopirao sam tvoj pot, ali za LN2 moj pot gledano na tvoj je undertaker (WWF), gde to nikad nebi napisao da to nisi gore trazio,nadam se da ti je jasno.Ahaaahaaa koja ljubomora.
Ahahaaa pa ovo je forum za razmenu informacija, pa kad bi se ja ljutio na tebe sto si davno to bese, nekoliko puta me zvao kako sta i gde da se polira, pa zatim ceo postupak si kopirao nekoliko puta na forumu(cak si istu pastu naveo od zilion proizvodjaca u Digitralu, sto mi je krajnje drago)pa zar sam i ja trebao da se ljutim, heh koja bolessss...
Aj sad nesto bizarno
Ali i za tebe ima leka, ajde ovako, ako si toliko ubedjen da je samo visina promenjena u odnosu na tvoj pot i da nista konsturktivno nije promenjeno(tipa izgled ili jos neka dimenzija) hoces da lepo da odemo kod advokata i lepo sudski resimo ovaj problem (po tebi problem)😉
E moj Misko pa zar je moguce da si toliko ljubomoran, pa zar nisi posle toliko godina na forumu shvatio svrhu foruma, mislim bolesss!
Heh:wave:
Ne razumes poentu nije fora sto si ti uzeo moj i Dekarin crtez i odneo ga metalostrugaru zato forum i sluzi i meni je drago sto nas dizajn **** kevu i sto je jos neko vidi korist u tome, nego sto NASH rad nazivas svojim, to je vec trulllllo i sto pricas kako si modifikovao k|ngp|nov i kao kako si zacudjen kako radi bla bla bla, ni jednu jedinu meru nisi promenio sem sto si ga pustio u duzinu, to znas i ti to znam i ja 😉
Sto se tice k|ngp|novog pot-a moj i njegov nemaju ni jednu jedinu meru istu ali ni jednu, njegov je 60mm wide, nas 80mm i sve ostalo je drugacije, princip jeste identican, ali smo mi modifikovali dosta toga i SAMI seli za cad i nacrtali novi dizajn, to je nesto sasvim drugacije jer se ulaze trud a ne kao ti da za tudj rad i trud pricas kao da je tvoj.
Na sta da budem ljubomoran pa ti pod DI vrtis sandru 🙂, one frekvencije sto si pod ledom dosegao na quadu mogu na vazduhu da dostignem u maju 😀 :d
Ovo sto se tice pasti, nemam pojma o cemu pricas, pricali smo o dosta stvari kad smo se culi, pitao sam te o problemima i wall-u proc-a, bilo je pomena i o poliranju da dodjes kod mene meni da ispoliras cooler i mozda jos nesto, ali se ne secam paste. Uostalom objasnio ti je vec animaN