Nema tu sta da je zanimljivo

Mi dobijamo skart robu ovamo zato ja npr izbegavam da uzimam komponente koje su jeftinije, evo sad ci ti navesti par primer:
1. Asus koji sam uzeo 7870 od prvog dana je zezao a ja sam to pripisao drajverima reko mozda je do njih pa mi izbacuje ponekad artefakte u igricama a u heavenu je rasturao sa artefaktima i kad sam uzeo drugu karticu sve normalno vratim ovu prvu na servis, a zanimljivo je to da je kartica sa gornje strane bila aj recu prljava kao od gore je crna i na par mesta je bila kao kad voda kapne na prasinu pa se osusi pa onako taj neki oblik, sto dovodi do zakljucka da je meni mozda uvaljena polovna graficka kartica jer je bilo primera da ljudi sa foruma kupe nesto i da im u kutiji dodje kartica sa papiricom zamena za jacu itd, mozda je neko ovo uzeo silio je i ko zna sta i vratio je nazad da bi je oni uvalili dalje!
2. Hdd koji od prvog dana pisti kod mene a u poslednje vreme sve vise kad sam odneo na servis serviser ga je metodom odokativnom pogledao da nema fizickih ostecenja i rekao mi da nece nista pisati a da je hdd ostecen

Nisam ulazio u dalju raspravu jer kakav sam kad me iznerviraju razbio mi hdd ispred njega i otisao i kupio drugi...
3. Monitor koji sam poslao na servis kad sam ga zapakivao bas sam ga pogledao onako izbliza svaki detalj, donja aluminijumska'"lajsna'' onaj deo sto kao ide ispod ekrane kao da je krenuo da se odvaja, zanimljivo je da je sa leve strane dobro, tj stoji skroz uz plastiku pricvrsceno a kako ide ka desno rasmak se siri sa manje od mm da bi skroz desno gde je i zvucnik koji probija razmak bio 2mm, ono aj da sam kupio neki monitor za 10k pa i da kazem los kvalitet, ali sam uzeo Asus od 35k i eto sta se desava.
Eto to su neki moji primeri i stojim iza toga da neke nase radnje imaju i skart robe i to dosta, a sto je najgore kad ti se desi neki kvar onda osedis cekajuci da ga rese eto meni stvarno nije jasno da ako ti nesto njima na servis predas 1.6.2013 kao sto sam ja graficku karticu, zasto kartica stoji kod nih 14 dana da bi je 14 og predali u ovlasceni servis, msm cemu to i posle je u servisu za jedan dan pregledaju i izdaju drugu karticu da bi jos 20 dana cekao da mi se vrati kartica, da sam je peske nosio za 20 dana bi prepesacio Srbiju....