padawan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.12.2003
- Poena
- 720
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 3700x & AMD Wraith Prism RGB
- Matična ploča
- MPG X570 Gaming Plus
- RAM
- 32 GB Kingston Fury RGB
- GPU
- Sapphire Radeon RX6800 16GB
- Storage
- SSD 512 + 2TB Kingston MV2
- Zvuk
- Logitech G560 RGB
- PSU
- FSP HYPER K PRO 700W 80 Plus
- Kućište
- MSI Mag Forge 100R RGB
- Monitor
- HP x24x 24"
- Miš & tastatura
- Razer's Basilisk V3 + Huntsman Mini
- Laptop
- Corporate's Lenovo Thinkpad
- Tablet
- Ipad Pro 12.9 M1
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy A52s
- Pametni uređaji
- Samsung Galaxy Watch 4
- Pristup internetu
- Optički internet
Ma, drugar je vec nestrpljiv kome treba da prodam staru graficku, a da se sa njima ganjam jos 5 meseci, nesto nemam zivaca. Vec mi je preselo.
Interesantno je da mi je takodje "pomalo" neispravna i stara graficka koju sam kupio u Emiju, od prvog dana. Nju nisam ni reklamirao, buduci da mi ne pravi problem u igrama i u 90% slucajeva u obicnom radu, znajuci da ce, verovatno, isto da me prave ludim.
Nista od tih informacija nisam dobio kada sam nosio kartu u shop. Da nisi ti narucio kartu? Cujem, drugacija je procedura kada se naruci preko neta, a drugacija kada kupis u shopu. ako narucis jos i imas neka prava, ovako mozes da se slikas.
Interesantno je da mi je takodje "pomalo" neispravna i stara graficka koju sam kupio u Emiju, od prvog dana. Nju nisam ni reklamirao, buduci da mi ne pravi problem u igrama i u 90% slucajeva u obicnom radu, znajuci da ce, verovatno, isto da me prave ludim.
Ma zovi njihov call centar, kazi da imas reklamaciju i odmah ti salju kurira na adresu. Kazi im karta nije ono sto si ti trazio, pisti itd... Ja reklamirao gigabyte 760 dva puta uzastopno, prvi put zato sto se ventilatori vrteli malo bucnije prilikom podizanja windowsa (da bi posle skontao da je to normalno kod gigabyta). Drugi put jer su mi poslali reviziju 2 iste kartice koja se malo vise grejala. Kad posaljes karticu odmah narucujes drugu na njihovom sajtu i pod napomenu pises razlog narudzbine, koliko si proslu platio, da uzimas ovu u zamenu, razlika u ceni, ili doplacujes ili ti vracaju... Meni se prva reklamacija resila za 10 dana i to zato sto nisu imali na stanju karticu a druga reklamacija za 5 dana. Tako da samo napred dok ne dobijes sta zelis!
Nista od tih informacija nisam dobio kada sam nosio kartu u shop. Da nisi ti narucio kartu? Cujem, drugacija je procedura kada se naruci preko neta, a drugacija kada kupis u shopu. ako narucis jos i imas neka prava, ovako mozes da se slikas.
Poslednja izmena: