Šta je novo?

7800???

Gidra85

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
650
Interesuje me da li kod nas moze da se nadje doticna graficka kartica (GTX), ali da cena bude normalna (~450€)? Npr. kao sto je user Student prodavao.

POZ :wave:

Pa tu karticu ovde skoro neces naci sigurno,retko ce ko dati takav oglas na komercijalnom sajtu.

Aj' sad prevedi tu tvoju recenicu... :d

Ko da prevede recenicu, ja ili Slob@???

Sloba, naravno... 😉

Hehe,hteo sam da kaze da ce retko ko da prodaje nesto od 500 evra preko interneta pogotovo ako je rec o jednoj komponenti..predpostavljam da cu i to morati d prevedem?

Pa bas takve stvari (uz polovne) se i prodaju preko neta. 😉 Za ona cuda koja mogu da se nadju na svakom cosku, bas ce neko da se cima da trazi na netu.

Nishta, gidra ti lepo idi u Ameriku i proshvercuj je u gacama [jest da ce malo da zulja, ali boze moj :d ]. Shalu na stranu, jedina dobra kupovina je insostranstvo [mada i njihov pdv nije za shalu]

sT4Lj|n je napisao(la):
Nishta, gidra ti lepo idi u Ameriku i proshvercuj je u gacama [jest da ce malo da zulja, ali boze moj :d ]. Shalu na stranu, jedina dobra kupovina je insostranstvo [mada i njihov pdv nije za shalu]

SAD nemaju pdv a i najjeftinija je tamo :d

Broz je napisao(la):
SAD nemaju pdv a i najjeftinija je tamo :d

Pa zato sam i postavio ovaj thread, kada vidim one cene na npr. newegg ili tako negde, poludim. 😀

Hehe delija u pravu si..kad se malo bolje razmisli..pa sto nepitas studenta da li ima jos koju?

Pa zato sto je on prodavao MSI 7800GTX za 450 evra. 😉

Ja sam licno bio zainteresovan za taj MSI ,ali postoji jedan problem sa karticama iz Amerike....garancija...450 evra za nesto sto moze da rikne ,a pitanje je da li moze da se sredi...
Slanje toga u USA heheheh....vazi....zato bolje sacekati da padne cena kod ovih nasih pijavica...mada ,ako mene pitas ,nije bitno kolko kosta ako valja..a s obzirom da imam 6800gt nisam nesto siguran da mi je ta karta potrebna ,sacekacju neku ultra varijantu u najmanju ruku ili neki next gen... :bottle:

citizen ja sam oko 15 kartica doneo iz usa sto meni sto prijateljima i NI JEDNA nije crkla niti ikada pravila probleme. Jako retko se to desava, tamo je hw najbolji na planeti...

Broz je napisao(la):
citizen ja sam oko 15 kartica doneo iz usa sto meni sto prijateljima i NI JEDNA nije crkla niti ikada pravila probleme. Jako retko se to desava, tamo je hw najbolji na planeti...

Sto jest, jest. 😉

Citizen X je napisao(la):
Ja sam licno bio zainteresovan za taj MSI ,ali postoji jedan problem sa karticama iz Amerike....garancija...450 evra za nesto sto moze da rikne ,a pitanje je da li moze da se sredi...
Slanje toga u USA heheheh....vazi....zato bolje sacekati da padne cena kod ovih nasih pijavica...
...

Moraces da malo (vise) sacekas - u Pakomu imaju MSI NX7800GTX - VT2D256E 256MB - cena sa (PDV-om!) je "samo" 607.70 :d

Slazem se sa svime sto ste rekli , medjutim ,ja sam licno skeptican u vezi robe koja prakticno nema garanciju,mada verujem , posto mi nije dosad ni jedna komponenta riknula (kuc,kuc)...a sto se 7800-ke tice vecj sam rekao-ne pada mi napamet da kupujem nesto sto se ponasa bolje od moje karte samo u rezolucijama tipa 1600x1200 ,makar za sada...popricah sa Studentom i on mi decko rece da maltene nema razlike izmedju nje i 6800gt ZA SADA!!!A i voleo bih da vidim taj R(V)520 pa onda recimo neki nvidijin gpu od 32 pajpa i to naravno kupujem...Svima koji zele 7800GTX samo mogu recji - kupuj bre eheheheh,bolji je od Radeona svakog ,a skuplji samo 50e u varijanti sa PDV-om , ako cene za ATI nisu pale l8ly...
A to cudo od 32 kad bude stiglo ako neko donosi iz USA neka baci PM kad stigne - kupujem🙂

Poslednja izmena:
Citizen X je napisao(la):
Slazem se sa svime sto ste rekli , medjutim ,ja sam licno skeptican u vezi robe koja prakticno nema garanciju,mada verujem , posto mi nije dosad ni jedna komponenta riknula (kuc,kuc)...a sto se 7800-ke tice vecj sam rekao-ne pada mi napamet da kupujem nesto sto se ponasa bolje od moje karte samo u rezolucijama tipa 1600x1200 ,makar za sada...popricah sa Studentom i on mi decko rece da maltene nema razlike izmedju nje i 6800gt ZA SADA!!!A i voleo bih da vidim taj R(V)520 pa onda recimo neki nvidijin gpu od 32 pajpa i to naravno kupujem...Svima koji zele 7800GTX samo mogu recji - kupuj bre eheheheh,bolji je od Radeona svakog ,a skuplji samo 50e u varijanti sa PDV-om , ako cene za ATI nisu pale l8ly...
A to cudo od 32 kad bude stiglo ako neko donosi iz USA neka baci PM kad stigne - kupujem🙂
moraces dva R520 da uzmes da bi imao 32 pipe 😀
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=78101

sto se tice cena u SAD ne zaboravite da nema svako varijantu da mu se donese nesto odande 😉

nisi me razumeo...nikad ATI...mislio sam na nvidijin sledecji hi-end gpu koji cje valjda imati 32 pajpa...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno