sT4Lj|n je napisao(la):Nishta, gidra ti lepo idi u Ameriku i proshvercuj je u gacama [jest da ce malo da zulja, ali boze moj :d ]. Shalu na stranu, jedina dobra kupovina je insostranstvo [mada i njihov pdv nije za shalu]
Broz je napisao(la):SAD nemaju pdv a i najjeftinija je tamo :d
Broz je napisao(la):citizen ja sam oko 15 kartica doneo iz usa sto meni sto prijateljima i NI JEDNA nije crkla niti ikada pravila probleme. Jako retko se to desava, tamo je hw najbolji na planeti...
Citizen X je napisao(la):Ja sam licno bio zainteresovan za taj MSI ,ali postoji jedan problem sa karticama iz Amerike....garancija...450 evra za nesto sto moze da rikne ,a pitanje je da li moze da se sredi...
Slanje toga u USA heheheh....vazi....zato bolje sacekati da padne cena kod ovih nasih pijavica...
...
moraces dva R520 da uzmes da bi imao 32 pipe 😀Citizen X je napisao(la):Slazem se sa svime sto ste rekli , medjutim ,ja sam licno skeptican u vezi robe koja prakticno nema garanciju,mada verujem , posto mi nije dosad ni jedna komponenta riknula (kuc,kuc)...a sto se 7800-ke tice vecj sam rekao-ne pada mi napamet da kupujem nesto sto se ponasa bolje od moje karte samo u rezolucijama tipa 1600x1200 ,makar za sada...popricah sa Studentom i on mi decko rece da maltene nema razlike izmedju nje i 6800gt ZA SADA!!!A i voleo bih da vidim taj R(V)520 pa onda recimo neki nvidijin gpu od 32 pajpa i to naravno kupujem...Svima koji zele 7800GTX samo mogu recji - kupuj bre eheheheh,bolji je od Radeona svakog ,a skuplji samo 50e u varijanti sa PDV-om , ako cene za ATI nisu pale l8ly...
A to cudo od 32 kad bude stiglo ako neko donosi iz USA neka baci PM kad stigne - kupujem🙂
onda ok 🙂Citizen X je napisao(la):nisi me razumeo...nikad ATI...mislio sam na nvidijin sledecji hi-end gpu koji cje valjda imati 32 pajpa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari