Šta je novo?

7 programerskih cuda

Vrlo mastovito i zabavno. :,,:

Ipak je rano za ocenu kojih je 7 najvecih...
Treba jos par desetina godina da prodje...
Moramo uzeti u obzir da su za izbor 7 svetskih cuda u arhitekturi sacekali mnogo vise. 😉

Lista nije dobra, fali joj PHP 😉

Po meni fali i XML. Osim ako se nije mislilo usko na programske jezike.

Po meni fali i XML. Osim ako se nije mislilo usko na programske jezike.

XML nije programski jezik! A buducnost je Visual Studio najpre C# u kombinaciji sa ASP. Net i Javascript kao i deo koji se odnosi na dizajn ili ti popularan CSS.

Ni Visual Studio nije programski jezik.

@MPX:

Pa nisam ni napisao da je XML programski jezik. Napisao sam OSIM ako se ne misli SAMO na programske jezike, po meni je i XML tu.

Ni Visual Studio nije programski jezik.

Naravno da ni Visual Studio nije programski jezik, vec paket programskih jezika sa .Net okruzenjem. Glavna bitka se bije izmedju JAVA Net Beans i programskih jezika u okviru .Net okruzenja. Naravno ovo vazi ako je u pitanju za sada Microsoft platforma dok je na UNIX platfomama kao i ostalim JAVA No.1.

Licno koristim Visual Studio za pisanje Desktop i Web Aplikacija, jer Java me nervira to sto moram da trazim zakrpe za kojekakve stvari dok mi Visual Studio sve to i mnogo vise od toga nudi u okviru osnovne instalacije.

U sustini prava razlika ce se osetiti kada bude izasao Visual Studio 2007 koji ce biti u potpunosti kompitabilan sa Windows Vista operativnim sistemom. Novi visual studio se ocekujem krajem ove godine, barem su tako najavili prdstavnici Microsofta u Srbiji na svojim prezentacijama odrzanim u martu i aprilu ove godine.

Poslednja izmena:
Bash to. 🙂
2008-ica, bre... :,,:

Naravno da ni Visual Studio nije programski jezik, vec paket programskih jezika sa .Net okruzenjem.

Hm, da, ali tema je bila "7 programerskih čuda" sa konkretnim programerskim jezicima (ne razvojnim okruženjima ili frameworkovima). I ja mislim da je budućnost u alternativnim gorivima, ali...

Neznam dosega koj se 7 programerski cuda ama ako gi ima 7 togas 8 cudo ke bide JAVA

Licno koristim Visual Studio za pisanje Desktop i Web Aplikacija, jer Java me nervira to sto moram da trazim zakrpe za kojekakve stvari dok mi Visual Studio sve to i mnogo vise od toga nudi u okviru osnovne instalacije.

A o kakvim zakrpama konkretno pričaš? Ja već par godina radim sa Javom i ne sećam se zakrpa koje sam morao da instaliram?

A, Visual Studio stvarno jeste mamara od okruženja, skidam kapu 🙂

Nazad
Vrh Dno