Skinuo sve lagano sutra idem da nadjem kuler isti vratim na ovo i cao 5 min posla.Realno nemoze ni sa garancije da provale da sam rasturao nikada :-devil-:
nisu ti se valjda to sudarile karte dok su kopale?
Pa i logicno je da se ne uvazava garancija za tako nesto... Pa nije to KASKO osiguranje![]()
Neće da može, samo od identičnog ventilatora, taj prsten unutra je permanentni magnet koji stoji nekoliko stotih od mm od jezgra, mora mnooogo toga da se pogodi od nekog drugog. Plus prečnik osovine, tip ležaja, stvarno mala šansa.Skinuo sve lagano sutra idem da nadjem kuler isti vratim na ovo i cao 5 min posla.Realno nemoze ni sa garancije da provale da sam rasturao nikada :-devil-:
Ma ok, nego čitam redom postove (sad vidim da sam baš preskočio taj gde pričaš o 6770 itd. na poslu sam, pa sam preleteo očima) i onako steknem utisak, da svi o tome pričaju onako kao najnormalnija stvar, hehe. Zato reko - jel sam ja lud, ili ima dosta takvih slučajeva. Nikakva kritika na tvoj račun. Napravio sam ja i mnogo većih sranya i šteta, al' ko ne čačka, taj nikad ništa i ne nauči. Tako da, opušteno. Mislim da je najviše ljudi upropastilo matičnu ploču šrafcigerom kod montiranja hladnjaka na procesoru (Socket A, 478, itd...)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari